Şimdi Ara

Manuel Fernandes; 'Benim yerim Beşiktaş'tır' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten böyle düşünen adam çoktan imza atmazmıydı sizce ? Bana pek samimi gelmedi açıklamaları.
  • Ferdi adamdir basinin gazina gelmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muazzam bir yazı.Futbolcuların sadece para isteyen robotlardan ibaret olmadıklarını anlamamız gerek.Adam iyi niyetli bir açıklama yapıyor ona bile hemen sosyal medyadan yok şunu demek istiyor diye açıklamalar yapılıyor.
  • ferdiiii, gitme olm gidip napıcan
  • Fernades'in pek faydasi yok. Bence ülkemizden gonderilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey yazdığımzıda , daha futboldan anlamayan adamlar gelip bizi, FERNANDESÇİ olmakla suçluyorlar.

Buun Fernandesçilikle hiçbir alakası yok,
    Al Koy yerine o zaman Hakan Calhanoğlu'nu? Koyabilir misin?? HAYIR
    Koy Diego'yu, Koy Sağlam bu ayarda bir Forvet arkası? Koyabilir misin?? HAYIR!

O zaman ben fernandesçi olurum arkadaş! Daha iyisini getiremeyeceksen, Elindeki adamı Tutacaksın!! Bu Kadar basit! Adamın sorunlarını çözmeye yoğunlaşacaksın, adamı yok etmeye değil!!

Ben Futbolcu fan'ı değilim, ben BEŞİKTAŞLIYIM! beni bilen bilir... Bu yapılan hareketin Beşiktaşa artısı değil eksisi olacağına inandığım için bu karşı çıkışım, ama anlayana. 3 günlük futbol izleyen adamlar burada gelip milleti trollüyor. Soru sorsan adam gibi bi cevap veremez sana.

İnşallah Fernandes imzalar da şu çileden kurtuluruz... .

Tam FERDI-OĞUZHAN ikilisi gibi muhteşem bir ikiliyi bulmuşuz yıllar sonra.. Bunu kaybetmek ÇOK Ama ÇOK koyar.

• Fernandes kalsa da ondan bir lider yaratamayacağımızı anlayalım lütfen..

Fernandes - xxx
    Oğuzhan

Şeklinde oynamalıyız ayrıca..
  • Bizim Tr milleti böyle işte damardan gir tamamdır herşey süt liman olur bir anda.Yapmayın etmeyin yahu şu açıklama öncesine kadar demediğinizi bırakmıyordunuz şimdi 360 derece samimiyetsiz beyanatlara mı kanıyorsunuz..Fernandez ne oldu da böyle çark etti aceba yoksa aldığı milyoncukları başka bi takımda böyle yatarak kazanmayacağının mi farkında...
  • Herkesin kendine göre çektikleri, hayat acısı olabiliyor. Türkiye'de ki kadar dramın tuttuğu bir yer bilmiyorum. Ne yaşarsa yaşasın, bir insan profesyonelliğinden ödün vermemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fernades'in pek faydasi yok. Bence ülkemizden gonderilmeli.

Kanimca senin de bu ulkeye pek bi katkin yok,o yuzden sen de git.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fernades'in pek faydasi yok. Bence ülkemizden gonderilmeli.

Kanimca senin de bu ulkeye pek bi katkin yok,o yuzden sen de git.

Fernandes faydali olamiyor. Maçlarda katkisi da yok son birkaç aydir. Bu sezon takimdaki en formsuz futbolcu. Boşuna israra gerek yok.

Hatta gondermisken Mustafa Pektemek gibi ise yaramayan oyunculari da yollamakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sözleşme imzalayıp sezon sonu da 10-15 m euro arası bir fiyata elden çıkarmamız lazım,tamam bazı maçlar takımı çok iyi sırtlıyor,ancak top class oyunculardan görebileceğimiz resitaller sunuyor göze hitap etme açısından ama bu adamda istikrar yok,bu sezonki 2 derbide de kazanamamızın nedeni fernandes'in sahaya ağırlığını koyamaması,silik kalmasıydı,eğer o maçlarda birazcık mücadele edip ortasahada top tutsaydı o 2 maçı da kazanırdık
  • Bence bu açıklama kalma açıklaması değil, böyle düşünse çoktan sözleşme yenilerdi.. Önder Hoca demiştir böyle böyle de hem biz kazanalım hem sen devre arası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bence bu açıklama kalma açıklaması değil, böyle düşünse çoktan sözleşme yenilerdi.. Önder Hoca demiştir böyle böyle de hem biz kazanalım hem sen devre arası..

Bu açıklama yönetime birşey kazandırmaz hatta kaybettirir. Fernandes gidince "adam kalmak istiyordu, arkasından işler çevirip gönderdiler" denecek. Aha da buraya yazıyorum kabahatli yine FO olacak.

• We love you Ferdi

• ' gün önce küfür edenler şimdi kalsın diyor garip onlara bir iki sözüm var bukalemun olmayın lütfen fikrinizi sonuna kadar savunun ben fernandesin kalmasını istiyorum takımın en iyi oyuncusunu 2 maçta satıp kullanılmış peçete gibi atıyorsunuz gidince ağlamaya başlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bence bu açıklama kalma açıklaması değil, böyle düşünse çoktan sözleşme yenilerdi.. Önder Hoca demiştir böyle böyle de hem biz kazanalım hem sen devre arası..

Bu açıklama yönetime birşey kazandırmaz hatta kaybettirir. Fernandes gidince "adam kalmak istiyordu, arkasından işler çevirip gönderdiler" denecek. Aha da buraya yazıyorum kabahatli yine FO olacak.

İyi bir fiyata giderse ve devre arası iyi bir adam alınırsa bunlar unutulur.. Fakat takımın ilk kötü maçında dediklerin olur..
  • o kadar kızıyorum ama kıyamıyorum sana be ferdi, düzgün oynasan nouma yı geçeceksin de kafayı toplayamıyorsun.
  • Lokomotife gidiyormuş diyolla
  • Kim ne derse desin çok iyi bir oyuncu bence.Takıma katkılarını göz ardı edemeyiz.Eğer uygun şartlar sağlanırsa kalmalı.Çünkü bu tarz adamları çok zor buluruz bir daha.

Hadi be Ferdi reis imzala şu sözleşmeyi de kal takımda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.