Şimdi Ara

Manuel Fernandes; 'Benim yerim Beşiktaş'tır' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerin Besiktas ise neden kadro disisin birader, neden arkadaslarinla sahada degilsin?
  • Valla bu yabancılar çok zeki insanlar adamlar çözmüş Türk insanını 2 gün sonra gidincede bi tweet patlatır "ı miss u besiktas" diye ondan sonra seyreyle cümbüşü ne yönetimin salaklığı kalır ne bu işi bilmemesi nede beşiktaşı satması.

Yemeyin gençler bu oyunları yemeyin gerçekten beşiktaşı seven adam zaten 3 ün 5 in hesabını yapmaz yönetim ne diyorsa basar altına imzasını çatır çatır oynar.

Şimdi gelip bana yok adam prof neden böyle yapsın diyecek kardeşlerimede sesleniyorum profesyonel adam böyle olmaz tamam kabulüm geleceği için kontratını parasını düşünmek zorunda ama madem o kadar olgun bir profesyonel çıkacak o zaman sahada kontratının bittiği son maça kadar takır takır top oynayacak sonrada elveda diyip gidicek. Paraya geldimi ben profesyonelim sahaya geldimi kontrattan kafam karışık kendimi veremiyorum ne güzel iş bu be!!
  • Q7 de gitmeden önce ben kalmak istiyorum sorun yok diyordu. Umarım ona benzemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesi bizim icin en hayirlisi.Yildiz statusunde oynayan bir oyuncu icin cok cok kotu bir performansi var. Dolayisiyla takimda kalmasi cok gereksiz. Para kazanilacaksa ugrasilmali , kazanilmasa bile mutlka gitmeli artik.
  • Ah be Ferdi

• Yerim Beiktaş diyorsun neden imza atmıyorsun demezler mi adama ? + 4 milyon Euro gibi bir rakam istemesi de komedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Dün gece Ali Ece'yi dinledim.Daha önce de bahsettiği Ferdi'nin hayatına biraz daha değindi.
    Biraz da ben araştırdım ve şunları size aktarmak istiyorum;

Adam annesiz babasız çok zor bir hayat geçirmiş.Kurtulma umudu olarak karşısına bir fırsat çıkmış o da bunu değerlendirmiş ve kurtulmuş.
    Ama bu sürede yaşadıkları onda ciddi bir travma olarak kalmış.Adamın kimsesi yok,kimseye kolay kolay güvenemiyor.Hayatta ciddi bir amacı yok.

Genelde futbolcu dediğin kazandığı parayla önce altına spor arabalar çeker,sonra gayrimenkuller edinir ve biraz da yatırım yapar.
    Ama tabiri caizse Ferdi'nin dünya umrunda olmadığı için o parayı çarçur ediyor.

Olcay'ın son dakika golüyle kazandığımız derbi sonrası adam takımdaki en mutlu kişiymiş.Tüm Beşiktaş'ın (A,A2,Altyapı ve bazı branşların)
    bulunduğu bir yemekte tüm hesabı zorla ödemiş.Çoğu zaman kimseye hesap ödetmezmiş.Arkadaşlarına çok para harcıyormuş.Quiz programını izleyenler bilir;
    en cömert kim diye sorulduğunda cevapda daima Fernandes vardır.Tabi bunların ana sebebiadamın kimsesinin olmaması.
    Adam bu tarz olaylarla kazandığı 2.5 milyon €'ya rağmen borç yapabilmeyi başarmış.

Geceleri dışarıda oluşunu "Evde beni bekleyen bir ailem yokken neden eve gideyim." diyerek açıklamış.Yani sandığınız gibi adam
    "Geceleri çocuğu Fernandes" değil.

Ben bu adamı Beşiktaş'ı sevdiğine inanıyorum.Aynı zamanda yanlış işler yaptığını da biliyorum.
    Bu adam sevgiye ihtiyaç duyan,duygularını dışa yansıtmayan -poker face- bir adam ve ilk defa bu kadar sevgi gördüğü bir klüpte.
    Twitterdaki "Sen kal,biz gidelim.","Tokiden ev al,taksitlerini ödeyelim." zımbırtıları sonrası yapılan röportajda ilk defa adamı bu kadar mutlu görmüştüm.

Profesyonellik zımbırtısıyla daha fazla para kazanmaya çalıştığı kesin.Ama bundan vazgeçecektir diye düşünüyorum.

Sabit performanslı bir Ferdi'nin alternatifini bu avrupa piyasasında 15-20 milyon €'dan aşağıya bulamayız,ki bu şartlarda gücümüz yetmez.

Kaybetmek kolay,kazanmak zordur.Son zamanlarda çok adam harcadık.Bu sefer yapmayalım.Bu adamı kazanabilirsek o da yaşadığı zorlukların üstüne
    ona sahip çıkan bir klüp için herşeyini ortaya koyacaktır.

Not:Ciddi bir baş ağrısı ile yazdım.Eminim saçma sapan anlatım bozuklukları vardır.Kusura bakmayın.

öncelikle yazın için teşekkür ederim. Birçok forumdaşın uzun yazıları okumama durumunu düşünerek çok doğru konulardan bahsetmişsin. Fernandes elimizdeki en iyi futbolcumuz. Her insan gel git yaşayabilir. Evet fernandes ilk 4-5 haftadaki ve geçen senelerdeki formundan uzak ancak kazanmak teknik kadronun elinde...

Düşünsenize sizi motive eden hocalarınızı, sizi motive eden yöneticilerinizi.. Sonuçta motivasyon önemli ve bu konuda önder özene ve bilic e iş düşüyor. Fernandesi kaybetmek kolay. Gitsin demek kolay önemli olan zoru başarmaktır ve bu konuda teknik yönetim el atması gerekiyor.

Gençlerbirliği kadrosuna alınmaması iyi olmuş... Umarım herkes gereken dersi alır ve ikinci devre fernandes kendini toparlar ve 3-5 sene daha beşiktaşımıza hizmet eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

' gün önce küfür edenler şimdi kalsın diyor garip onlara bir iki sözüm var bukalemun olmayın lütfen fikrinizi sonuna kadar savunun ben fernandesin kalmasını istiyorum takımın en iyi oyuncusunu 2 maçta satıp kullanılmış peçete gibi atıyorsunuz gidince ağlamaya başlarsınız

Ulke omurgasizlarla dolmus, burada uc bes kisi dun kufretmis bugun sevgi gosterisi yapmis cok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Dün gece Ali Ece'yi dinledim.Daha önce de bahsettiği Ferdi'nin hayatına biraz daha değindi.
    Biraz da ben araştırdım ve şunları size aktarmak istiyorum;

Adam annesiz babasız çok zor bir hayat geçirmiş.Kurtulma umudu olarak karşısına bir fırsat çıkmış o da bunu değerlendirmiş ve kurtulmuş.
    Ama bu sürede yaşadıkları onda ciddi bir travma olarak kalmış.Adamın kimsesi yok,kimseye kolay kolay güvenemiyor.Hayatta ciddi bir amacı yok.

Genelde futbolcu dediğin kazandığı parayla önce altına spor arabalar çeker,sonra gayrimenkuller edinir ve biraz da yatırım yapar.
    Ama tabiri caizse Ferdi'nin dünya umrunda olmadığı için o parayı çarçur ediyor.

Olcay'ın son dakika golüyle kazandığımız derbi sonrası adam takımdaki en mutlu kişiymiş.Tüm Beşiktaş'ın (A,A2,Altyapı ve bazı branşların)
    bulunduğu bir yemekte tüm hesabı zorla ödemiş.Çoğu zaman kimseye hesap ödetmezmiş.Arkadaşlarına çok para harcıyormuş.Quiz programını izleyenler bilir;
    en cömert kim diye sorulduğunda cevapda daima Fernandes vardır.Tabi bunların ana sebebiadamın kimsesinin olmaması.
    Adam bu tarz olaylarla kazandığı 2.5 milyon €'ya rağmen borç yapabilmeyi başarmış.

Geceleri dışarıda oluşunu "Evde beni bekleyen bir ailem yokken neden eve gideyim." diyerek açıklamış.Yani sandığınız gibi adam
    "Geceleri çocuğu Fernandes" değil.

Ben bu adamı Beşiktaş'ı sevdiğine inanıyorum.Aynı zamanda yanlış işler yaptığını da biliyorum.
    Bu adam sevgiye ihtiyaç duyan,duygularını dışa yansıtmayan -poker face- bir adam ve ilk defa bu kadar sevgi gördüğü bir klüpte.
    Twitterdaki "Sen kal,biz gidelim.","Tokiden ev al,taksitlerini ödeyelim." zımbırtıları sonrası yapılan röportajda ilk defa adamı bu kadar mutlu görmüştüm.

Profesyonellik zımbırtısıyla daha fazla para kazanmaya çalıştığı kesin.Ama bundan vazgeçecektir diye düşünüyorum.

Sabit performanslı bir Ferdi'nin alternatifini bu avrupa piyasasında 15-20 milyon €'dan aşağıya bulamayız,ki bu şartlarda gücümüz yetmez.

Kaybetmek kolay,kazanmak zordur.Son zamanlarda çok adam harcadık.Bu sefer yapmayalım.Bu adamı kazanabilirsek o da yaşadığı zorlukların üstüne
    ona sahip çıkan bir klüp için herşeyini ortaya koyacaktır.

Not:Ciddi bir baş ağrısı ile yazdım.Eminim saçma sapan anlatım bozuklukları vardır.Kusura bakmayın.

Hmmm o kadar duygusal olduğu için kaç maç eli belinde oynadı herhalde, canı bir şeye sıkıldıysa demek ki :(

• lafları üstüme alınmıyorum diyenler için haklısın amaaaa

hep dediğim gibi fernandese 3,5 dan 1 kuruş fazla vermem bende olsam taa sezon başındada bunu söyledim hala arkasındayım

almeida da iyi futbolcu ama bu takımın oyuncusu değil 30 golde atsa bu takımın oyuncusu olmaz olamaz adamın tarzı takıma uygun değil istediği ortalar yok arkasına kaçacak adam yok formda özellikle söylüyorum FORMDA bir enaramo bu takımın oyun sistemine daha uygun almeidadan

fernandes kalsın ama adam gibi forvet arkasında oynama işini oğuzhana bırakıp defansif orta sahaya geçsin geçen bi msjımda belirttiğim gibi adam gibi ve yerinde yani defansif orta sahada oynayan bir fernandes olursa bu takımın ne pirloya nede başka bir şeye ihtiyacı kalır.
  • yok iyisimi siz enaramoyu halı saha maçlarına çağırın sizin maçlarda da oynayamaz ama yedek oturur en azından
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.