Şimdi Ara

Manuel lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bende canon 1000d var. Makinaya lens almak istiyorum. Fakat auto lensler pahali ve manuel odakalama konusunda iyi oldugumu dusundugum icin manuel lens almaya karar verdim. Bana onerebileceginiz lensler nelerdir? Ve bunlari nerelerden temin edebilirim yardim ederdeniz cok sevinirim (not:istanbuldayim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradığınız özellikler ne.Herkes gibi sizde helios 44M-4 alabilirsiniz.58mm f2.0.Hayyamda alt katlarda varmış galiba ama netten bulursan daha iyi forumlarda var satanlar.Burada daha az ama CT de baya var.
  • Aradigim ozellik olarak soyle soyleyebilirim bende 18-55 var ama uzak cekimler icin yetersiz kaliyo. Buna uygun bi lens ariyorum. Helios u herkes oneriyo sanirim ilk onu deniyem tesekkurler baska onerebileceginiz varmi?

• Manuel lens seviyorsanız pentax body çok daha avantajlı. Hem titreşim engelleme özelliği var hemde uygun fiyata çok iyi lensler var.

• arkadaş bütçeye yüklenmemek için manuel lens demiş body değiştirmesi hem masraflı olur hem de gerek yok.

ne tür lense ihtiyacınız olduğunu bilseydik daha rahat önerilerde bulunuabilirdik. siz hangi alanlarda fotoğraf çekmek istiyorsunuz alacağınız objektif ile?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.