2023 - 2024 Yılları arasındaki tıp GENEL YERLEŞTİRME KONTENJANLARINA teker teker baktım. Özel üniversiteler hariç olmak üzere toplam da tıp kontenjanları 528 kişi artmıştır. ( KATÜ TIPTAKİ 120 kişilik düşüş olmasa iyi olurdu ama o düşüş de eksi olarak yansıtılmıştır. Tıp şimdi kaç bin ile kapatır kahinler yoruma bakalım |
MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA -
-
-
31.708
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağzınızdan bal damlıyor hocam valla beni bir maraş tıpa yazdırın ya
-
Eğer doğruysa baya artmış. Deü tıp kaça çeker acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hakaret sayarım sayın fizisyenim emek var emek teker teker hesapladım
-
bu 1.lik kontenjanı muhabbeti falan vardı ya diğer konuda o yüzden öyle dedim hocam yanlış anlamayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hocam 30k içindeki devlet genel tıp kontenjanları 528 arttı ( içinde 34 yaş kadın da yok gazi de yok okul birincisi de yok hiçbir şey yok ) :D
-
sayın hocam bu yanlış demiyorum ama hesaplaması farklı bence burada özel ünilrin tam paralı kont. var eğer 2023 - 2024 klavulzlarına bakarsanız devlet tıplarında 528 artışı görürsünüz dediğiniz gibi katü kontanjanı düşmüş ama artış 200 değil buna eminim
-
Ktüdeki düşüş nedeni hazırlık kalktı artık okul zaten full kapasitenin üstünde öğrenciye sahip bu sene de normaldeki gibi 200 kişi alsa iyice ölüm olurdu
Yok atlas da bugün ya da yarin verileri açıklayacak toplam kaç kontenjan diye o zaman daha net olur
tabi hocam bakalım tekrar ama ösym tarafından örnek klavuzdan teker teker hesapladım ankara tıp kazanmadık ama matematiğimiz de o kadar kötü değil
-
ama sizin dediğinin kontenjanda yine özel tam paralılar olacak ben 30k içindeki devlet ünilerinden bahsediyorum orada bir anlaşalım
-
valla sağlam düşmüş hocam katü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X