Şimdi Ara

MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 - 2024 Yılları arasındaki tıp GENEL YERLEŞTİRME KONTENJANLARINA teker teker baktım. Özel üniversiteler hariç olmak üzere toplam da tıp kontenjanları 528 kişi artmıştır. ( KATÜ TIPTAKİ 120 kişilik düşüş olmasa iyi olurdu ama o düşüş de eksi olarak yansıtılmıştır. Tıp şimdi kaç bin ile kapatır kahinler yoruma bakalım

• 31.708

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzınızdan bal damlıyor hocam valla beni bir maraş tıpa yazdırın ya MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA - 

• Eğer doğruysa baya artmış. Deü tıp kaça çeker acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

hakaret sayarım sayın fizisyenim emek var emek teker teker hesapladım MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA - 

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    bu 1.lik kontenjanı muhabbeti falan vardı ya diğer konuda o yüzden öyle dedim hocam yanlış anlamayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Net 212 artis var hocam

MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA -

• fizisyen kullanıcısına yanıt

hocam 30k içindeki devlet genel tıp kontenjanları 528 arttı ( içinde 34 yaş kadın da yok gazi de yok okul birincisi de yok hiçbir şey yok ) :D

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

sayın hocam bu yanlış demiyorum ama hesaplaması farklı bence burada özel ünilrin tam paralı kont. var eğer 2023 - 2024 klavulzlarına bakarsanız devlet tıplarında 528 artışı görürsünüz dediğiniz gibi katü kontanjanı düşmüş ama artış 200 değil buna eminim

• Ktüdeki düşüş nedeni hazırlık kalktı artık okul zaten full kapasitenin üstünde öğrenciye sahip bu sene de normaldeki gibi 200 kişi alsa iyice ölüm olurdu

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Yok atlas da bugün ya da yarin verileri açıklayacak toplam kaç kontenjan diye o zaman daha net olurMANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA - 

tabi hocam bakalım tekrar ama ösym tarafından örnek klavuzdan teker teker hesapladım ankara tıp kazanmadık ama matematiğimiz de o kadar kötü değil MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA - 

ama sizin dediğinin kontenjanda yine özel tam paralılar olacak ben 30k içindeki devlet ünilerinden bahsediyorum orada bir anlaşalım MANUEL YOLLA TIP KONTENJANLARI HAKKINDAKİ BİLGİ - KESİN SAYI AŞAĞIDA - 

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

valla sağlam düşmüş hocam katü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.