Bildirim
manyak bi kapışma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
türk bunlar yahu:) -
sadece makas kesiyor adamlar başka bi şey yok öndeki mavi iyi uzuyor ama -
O türk'ler İzmir'de aynı hareketleri önümde yapsınlarda , onları komalık yapmayan adam değil , karaktersiz şerefsizler !!!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
türk bunlar yahu:)
neresi ki burası ben pek benzetemedim de -
turkıye degıl almanya sanıyorum ama guzel kullanıyolar -
Arabadan ii turbo sesi çıkıyor belli ki sağlam modifiyeli bide araç wv grubu galiba -
audi RS6 mavi olan bence muhteşem uzuyor
quide kardeş demişki;
O türk'ler İzmir'de aynı hareketleri önümde yapsınlarda , onları komalık yapmayan adam değil , karaktersiz şerefsizler !!!!!
walla ne yapacağını bilmiyorum ama şayet böle birşey izmirde olsaydı yapacağın tek şey egzostdan çıkan kurşunsuz benzinin kokusunu koklamak kalırdı sana.....
mavi olan audi rs6 kolay yakalanabilecek bir alet değil porsche carrera ve modena ferrari son süratte yetişemiyorlar ve üçününde aynı pist derecelerinde audi 1.sırada BU ARDA UNUTMADAN RS6 audi STATIONWAGON -
RS6 500 bg
arkasından gelen m5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processor -- 18 Şubat 2005, 22:44:14 > -
guseL guseL. Taxi fiLmini aratmıyor masaLLah -
Rusya moskovaymış.. -
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
türk bunlar yahu:)
-
ya nasil gebermedi anlamadim kamyonlarin arasinda... audi station wagon mu ??? -
güzel makas atıyorlar. -
Kesinlikle Rusya'da olmuştur bu olay. Bu otobanları epey kullandım. Ayrıca plakalardan da Rusya olduğunu anlayabilirsiniz. Bu arada epey de Lada marka arabalar da mevcut yol üzerinde. Oradan biliyorum. Almanya falan diye yorum belirtenler, yanlış biliyorlar... -
güzeldi.valla -
Harbiden manyakmış... -
arkadaşlar bende katılıyorum RS6 deli uzuyor ya yolda görürsem hemen yol vericem tabi türkiyede görebilirsem -
Arkadaşlar Bu video u bilgisayara atabilirmiyiz ? -
rs6 neymis oole ya!! kameranin oldugu araba m5 se baya kasiyo yani m5i bile e yuh
Benzer içerikler
- motor subap arızası maliyeti
- acea c3 nedir
- 1 yılda 4 araç satışı cezası ne kadar
- ds otomobil yorum
- beyaz arabaya hangi renk koltuk kılıfı gider
- chery elektrikli
- elektrikli araç batarya fiyatları
- akü markaları
- honda hornet 750 fiyat
- elektrikli ford transit
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X