Şimdi Ara

manyak bi kapışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece makas kesiyor adamlar başka bi şey yok öndeki mavi iyi uzuyor ama
  • O türk'ler İzmir'de aynı hareketleri önümde yapsınlarda , onları komalık yapmayan adam değil , karaktersiz şerefsizler !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

türk bunlar yahu:)

neresi ki burası ben pek benzetemedim de
  • turkıye degıl almanya sanıyorum ama guzel kullanıyolar
  • Arabadan ii turbo sesi çıkıyor belli ki sağlam modifiyeli bide araç wv grubu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • audi RS6 mavi olan bence muhteşem uzuyor

quide kardeş demişki;

O türk'ler İzmir'de aynı hareketleri önümde yapsınlarda , onları komalık yapmayan adam değil , karaktersiz şerefsizler !!!!!

walla ne yapacağını bilmiyorum ama şayet böle birşey izmirde olsaydı yapacağın tek şey egzostdan çıkan kurşunsuz benzinin kokusunu koklamak kalırdı sana.....

mavi olan audi rs6 kolay yakalanabilecek bir alet değil porsche carrera ve modena ferrari son süratte yetişemiyorlar ve üçününde aynı pist derecelerinde audi 1.sırada BU ARDA UNUTMADAN RS6 audi STATIONWAGON
  • RS6 500 bg

arkasından gelen m5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processor -- 18 Şubat 2005, 22:44:14 >
  • guseL guseL. Taxi fiLmini aratmıyor masaLLah
  • Rusya moskovaymış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

türk bunlar yahu:)

• ya nasil gebermedi anlamadim kamyonlarin arasinda... audi station wagon mu ???
  • güzel makas atıyorlar.
  • Kesinlikle Rusya'da olmuştur bu olay. Bu otobanları epey kullandım. Ayrıca plakalardan da Rusya olduğunu anlayabilirsiniz. Bu arada epey de Lada marka arabalar da mevcut yol üzerinde. Oradan biliyorum. Almanya falan diye yorum belirtenler, yanlış biliyorlar...
  • güzeldi.valla
  • Harbiden manyakmış...
  • arkadaşlar bende katılıyorum RS6 deli uzuyor ya yolda görürsem hemen yol vericem tabi türkiyede görebilirsem
  • Arkadaşlar Bu video u bilgisayara atabilirmiyiz ?
  • rs6 neymis oole ya!! kameranin oldugu araba m5 se baya kasiyo yani m5i bile e yuh
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.