Şimdi Ara

maori dövmesi hakkkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maori dövmeleri kekoların yaptırdığı triballer gibi apaçi izlenimi verir mi? mesela resimdeki gibi bir maori hakkında ne düşünürsünüz? bu arada kollarım ince değil. ama define değilim 39 cm filan kolum var. biraz yağ biraz kas göbek yok.
     maori dövmesi hakkkında soru

• Bence apaçi izlenimi vermez.
  • Yani şimdi dövme yaptırıyorsun ama bunun senin hayatında bir anlamı var mı yoksa şekil olsun diye mi istiyorsun? Bunu da düşünerek karar vermen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Yani şimdi dövme yaptırıyorsun ama bunun senin hayatında bir anlamı var mı yoksa şekil olsun diye mi istiyorsun? Bunu da düşünerek karar vermen iyi olur.

Hocam bu sembolün ne anlamı olabilir bir kişi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Nasıl olduysa artık mario diye okudum.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ney o sanki benim resmim var orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Yani şimdi dövme yaptırıyorsun ama bunun senin hayatında bir anlamı var mı yoksa şekil olsun diye mi istiyorsun? Bunu da düşünerek karar vermen iyi olur.

anlam için dövme yaptırmam. anlam için dövme yaptıranlar hapishanelerdeki suçlular (mesela çete üyeleri filan) bir guruba ait olanlar, tarihte bazı ülkelerde sabıkalılar, ilk çağda köleler vs. olabilir... birisinin çıkıp benim için sırf şu anlama geliyor diye dövme yaptırmasını saçma buluyorum. dövme benim için anlamdan önce vücut süsleme sanatıdır. benim olaya bakış açım böyle. yani evet şekil olsun diye istiyorum ve bunda kendi adıma yanlış birşey görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Papulas -- 23 Haziran 2015; 23:04:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ismi önerirmisiniz.
    19 yıl önce açıldı
    Bel mr yorumlayan var mı ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüm koluna yaptırsan güzel olur t
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.