Şimdi Ara

Map'e daha uzaktan bakma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayara format attım ve LoL dosyalarını arkadaşımdan aldım. Fakat arkadaşım Map'e daha uzaktan bakmak için çok ufak bir dosya indirip LoL dosyalarının içine atmış. Ben bunu düzeltmek istiyorum fakat ne indirdiğini bile bulamadım internette. Bi yardımcı olun gözünüzü seveyim bunun hangi dosya ve nereye atıldığını söyleseniz bile olur silecem hemen.

• Arkadaşın hile kullanıyormuş sen kullanma.
  • zoom hack değilmi o ?
  • LoL Zoom diye bir program galiba da nasıl kapatacam veya silecem bilmiyorum. Buldum programı ama dosya atma yok sanırım sadece çalıştırmış. Nasıl sileceğim hakkında fikrim yok bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan93y

Arkadaşlar ben bilgisayara format attım ve LoL dosyalarını arkadaşımdan aldım. Fakat arkadaşım Map'e daha uzaktan bakmak için çok ufak bir dosya indirip LoL dosyalarının içine atmış. Ben bunu düzeltmek istiyorum fakat ne indirdiğini bile bulamadım internette. Bi yardımcı olun gözünüzü seveyim bunun hangi dosya ve nereye atıldığını söyleseniz bile olur silecem hemen.

ddraw.dll

League of C:\Program Files\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.48\deployİçindedir Sil Onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 25 Temmuz 2014; 21:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Arkadaşlar ben bilgisayara format attım ve LoL dosyalarını arkadaşımdan aldım. Fakat arkadaşım Map'e daha uzaktan bakmak için çok ufak bir dosya indirip LoL dosyalarının içine atmış. Ben bunu düzeltmek istiyorum fakat ne indirdiğini bile bulamadım internette. Bi yardımcı olun gözünüzü seveyim bunun hangi dosya ve nereye atıldığını söyleseniz bile olur silecem hemen.

ddraw.dll

League of C:\Program Files\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.48\deployİçindedir Sil Onu.

Yalnız bu dll dosyasını sildiğim zaman oyuna girme problemi yaşamayacağım değil mi ? Google arattım ne olur ne olmaz diye ne olduğuna dair bişey yok sadece bu da diğer dll dosyaları gibi bir dosya gözüküyor.

• furkan93y F kullanıcısına yanıt
    ddraw.dll Siliceksin Olay Biticek ? Anlamadım Zaten Sonradan Oraya Kopyalanmış Dosya Neden oyuna Giremeyesin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dosyayı sildim oyuna girdim fakat yine aynı problem mevcut. Şimdi mantıken söylediğin olayı yapmış arkadaş ki o dosya orada. Neden silince düzelmedi :S Bu arada teşekkür ederimundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan93y -- 25 Temmuz 2014; 21:44:23 >
  • Oyunu ve klasörünü tamamen sil. Yeniden kur. Bilgisayarı gece açık bırak, indire dursun. Sabaha kurarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 25 Temmuz 2014; 21:47:16 >
  • Ben de LoL Zoom vs yok fakat ekranı daha büyük pc lerde daha uzaktan oynuyorum. Bunu kendi bilgisayarımda nasıl yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ddraw.dll

hacı senin avatar eskidendemi buydu ?
  • Zoom hack vb programlarla uğraşma oyunun ekran çözünürlüğüyle uğraş en uzak hangisiyse onu kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Vasvasi

Ben de LoL Zoom vs yok fakat ekranı daha büyük pc lerde daha uzaktan oynuyorum. Bunu kendi bilgisayarımda nasıl yapabilirim

Size öyle geliyordur hocam pcnin ekranı büyük olunca bişeyler daha küçük geliyordur. Benim düşüncem bu

• quote:

O dosyayı sildim oyuna girdim fakat yine aynı problem mevcut. Şimdi mantıken söylediğin olayı yapmış arkadaş ki o dosya orada. Neden silince düzelmedi :S Bu arada teşekkür ederimundefined

başka zoomhack programı bilmiyorum ama ddraw.dll uzantısı başka nerde var diğer klasörlere bak bence.

avatarı az önce (ç)aldım birinden sendenmi ? kimden bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 25 Temmuz 2014; 22:16:13 >
  • Uzaktan göstermesi daha iyi mi ki acaba. Ben full hd çözünürlükte oynuyorum ama çok yakın geliyor kamera açısı

• quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

Uzaktan göstermesi daha iyi mi ki acaba. Ben full hd çözünürlükte oynuyorum ama çok yakın geliyor kamera açısı

Alışırsan Diğer Türlü oynamak zor gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

Uzaktan göstermesi daha iyi mi ki acaba. Ben full hd çözünürlükte oynuyorum ama çok yakın geliyor kamera açısı

Alışırsan Diğer Türlü oynamak zor gelir.

Ben alışamadım bir türlü. Monitör de 24 inch onun da etkisi olabilir. Biraz daha uzaktan olsa daha rahat ederdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.