Şimdi Ara

mapfre sigorta nasildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese 2004 model pejo 206 xs arac aldim ilk aracim daha. Kasko yaptirmakla yaptirmamak arasinda kararsizim. En uygun fiyati mapfre sigorta vermis 1362 lira olmasi lazim. Sizce bu sigorta sirkeri iyimidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata 2004 model araca kasko bulduysanız kaçırmayın. fiat söylememiş olsaydınız kesinlikle değmez yaptırmayın derdim ama fiyat çok iyi. Hasar yapmadığınız sürece indirim hakkınız da olacak.
  • Ben trafik sigortasını yaptırdım. Axa'ya göre 15TL daha az ödedim. Genel sigortayla ortaklık kurmuşlar.
  • Mını onarım temınatının olup olmadıgını sorun. Bırde hasar durumunda ıstenılen servıste dosya acabılıyormusunuz onu sorun.Onun dısında hemen hemen her sırket aynı artık.
  • Mini onarim paketi ve belli bir tutara kadar hasarsizlik olayi yokmus malesef. Tam karar veremedim yaptirsammi yaptirmasammi die

• sakın yaptırmayın basınız agrır ya cok gec odeme yapıyor ya hıc yapmıyor su anda onlarla ugrasmaktayım
  • mapfre sigortayı pek öneren duymadım iyi araştırın bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammer91

Mini onarim paketi ve belli bir tutara kadar hasarsizlik olayi yokmus malesef. Tam karar veremedim yaptirsammi yaptirmasammi die

ben hasarızlık bozulmadan yaptırdım... benim sigortacıma mapfre acentesi bir görüşün isterseniz...
  • Arkadaslar yaptirdim dun mapfre den kaskoyu 1307 liraya dusmus sansima :)) mini onarim paketi varmis. Bir genel mudur asistani sigortaci tanidigimdanda sordurttum iyi demisler mapfre sigorta icin

• bir aracımız maphre genel sigorta ile kaskolu, ödeme konusunda kesinlikle bugüne kadar kendi yaptırdıgımız kaza dışı masraflar dahil en fazla 2. hafta yattı ki 30 gün olmasına rağmen ödeme süresi. Acenta ile alakalımıdır bilemem ama biz şu ana kadar çok memnun kaldık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.