Şimdi Ara

Maradona ve Pele 'nin efsane olduğuna katiliyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Burada boş boş mesaj atan sensin. Yukarıda yazmışım zaten herkes kendi döneminde efsanedir diye. Maradona'nın Dünya Kupası kazandığı kadrodaki futbolcuları bilmeni geçtim, en ufak bir fikrin bile yok eminim. Ertesi sene futbolu bırakan Valdano hariç köy takımlarından toplanıp gelen adamlarla kazandılar o kupayı. Bilgisizliğin zaten ortada, hala gelmiş izlediğin 2 videoyu referans gösterip kendini rezil ediyorsun.

Madem Maradona'nın, Pele'nin zamanında futbol gelişmemişti, neden 100 tane daha Maradona ve Pele çıkmadı oynadıkları dönemlerde?

Alıntıları Göster

hayatim sen neden cok agresiflesiyorsun 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Kendi döneminde iyi olan birisi tüm zamanların efsanesi kabul edilmez ki ?

Pelenin konuşmalarını bir dinle adam Messiyi aşağılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Kendi döneminde iyi olan birisi tüm zamanların efsanesi kabul edilmez ki ?

Pelenin konuşmalarını bir dinle adam Messiyi aşağılıyor

Arkadaşım sen ne yazılan yazıyı okuyabiliyorsun, ne yazdığın yazının farkındasın. Bana ne Pele'nin ne söylediğinden.

'Pele ve Maradona efsane midir?' yazmışsın. Pele veya Maradona gelmiş geçmiş en iyisidir mi yazmışım ben sana? 'Kendi dönemlerinde efsanedir' yazmışım.

'Pele ve Maradona kendi dönemlerinde kötü futbolculara karşı oynuyordu' yazmışsın, ben de 'o zaman kendi dönemlerinde neden 100 tane daha Pele ve Maradona çıkmadı?' yazmışım.

• Pardon, Messi kaç dünya kupasi kazanmişti?

• Maradona efsanedir 80'lerde italya futbolu hakimdi savunma 5 liydi 5-4-1 oynanıyordu. Maradonaya 1986 da ingiltereden 1 futbolcu sadece 13 faul yapmıştır ve sarı kart bile görmemiştir. O dönemlerde mücadeleler çok sertti. şimdi ki gibi düşününce faul çalmıyolardı. Maradona sosyal hayatı sağlam ve düzenli olsaydı tartışmalara kapalıydı

• o golu gunumuzde atabilir miydi diye bahsettiğin donemde kendisine bir macta 20+ faul yapan oyuncu var. su an tek bir adama 20 faulü birak, toplam 5-6 faulde kırmızı kart goruyorsun. donemleri kendi icine gore değerlendirmen gerekiyor. maradona 1985'te dogsa simdi oynasa acaba göbekli, kokainman olacak miydi yoksa daha profesyonel dunyada daha da mi iyi olacaktı? sonucta herkesi kendi dönemine gore degerlendirmek dogrudur ve maradona kendi doneminde yaptigi etki goz onune alindiginda tarihin en iyi 3-4 futbolcusundan biridir. pele de öyle. digerleri de cristiano ronaldo ve messi zaten.

• Maradona ve Pele'ye efsane değil diyen tipler de gördük çok şükür.

• İkisi de efsanedir ama benim için gelmiş geçmiş en iyi futbolcu Messi'dir.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

• Çok komik olmuşsun,maradonanin bir gölü varmış herkesi çalımladigi....görende bütün maçlarını izlediğini sanır.

Bir kere o dönemde ronaldo yada messi olsa daha ilk hafta bacağını eline vermişlerdi.o dönemlerin futbol sertliğinden haberiniz yok.1978 hollanda-brezilya dünya kupası maçını açıp izleyin,bakin bakalim futbol nasil oynaniyormus.

Kaldı ki italya ligi seksenlerde dünyada açık ara en iyi ligdi.platninili yuve,efsane milan,matthaus ve voller lu inter gibi canavar kadrolarin yaninda o donem napoli gibi vasat bir takimla iki kez sampiyonluk yasadi maradona.su an bunu başarabilecek futbolcu yok piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bu pozisyonların yüzde doksanina kart bile çıkmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PalabıyıkRocky

Bu pozisyonların yüzde doksanina kart bile çıkmıyordu.

Alıntıları Göster

Ayak kırmak çok normal olduğu dönemler , Maradona ayağı İspanya gibi yumuşak bir ligte Bilbao li bir futbolcu kırmıştı. Dönemler karşılaştırma yapanlara Messi o zaman ki İtalya seri a gitse 2. Maçta ayağını eline verirlerdi.. Maradona şu an futbol oynasa rakip takım 11 kişi tamamlama şansı yoktu. Daha gelişen antreman , beslenme , fizyoterapi vs saymıyorum bile ..

• Vaudeville kullanıcısına yanıt

Bunu alexe de yapıyorlardı

Modern futbol diye birsey yok

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Türkiye'de yok. Evet.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.