< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
MARANTZ Ev Sinema Sistemleri (Genel Konu) (112. sayfa)
-
-
Pre power için kabaca avr den sonraki durak denebilir. Tabi bütçe sıkıntısı yoksa. Processor ve power olarak iki ayrı ürün şeklinde olur. Processor sesi çözüp power'a gönderir oradan da hoparlöre. Kaç hoparlör kullanacaksanız o sayıda çıkış veren power ampli(ler) gerekir. Fiyat olarak yazdığınız avr'leri 3 e veya 4 e katlayabilir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada marantz 7015 i verip bugün itibari ile 8015 modeline geçmiş bulunmaktayım, proav tuncay beye teşekkür ederim -
Amiral gemisine gelmişsiniz iyi günlerde kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim -
Nirvanaya ermişsiniz. İyi günlerde kullanın.
-
Açıkçası ilk 7015 modelini aldım ama sonra bi gazla 7015 modelinin kutusunu dahi açmadan türkiyedeki ilk 8015 modelini alan oldum [tuncay proav nin sölediğine göre ) ürünü aldım eve geldim oda kapalı kutu ve yine şimlekler çaktı beynimde DENONUN 110. Yılına özel olarak çıkarttığı AVC-a110 modelini sipariş ettim -
Ooooo siz de durmak yok. Denon nun 110. yıl serileri hem AVR hem stereo serisi çok özel seri. Kolleksiyonluk ürün almışsınız.
-
Stereo ile işi olan bir değilim, benim olayım sinema, ama 110. Yıl efsane diyebilirim, müthiş bir alet, allah isteyen herkese nasip etsin -
bu konuya ilk defa yazıyorum. merak ettiğim birşey var. 5 yıldır marantz sr5010 ve polk audio tl1600 5.1 kullanıyorum. her ikisini de proav den almıştm yıllaaar önce. kullanımı beni tatmin ediyor açıkcası. ps4, netflix ve film takılırken avr yi açıyorum. onun haricinde kapalı. şöyle bildiğiniz ince ayarlar varsa yapmak isterim. performans artsın isterim. audessey ile kalibre ettim, onun haricinde pek kurcalamadım. -
Merhaba, marantz sr3001' i sattınız mı? Satıldıysa bu ürünü tavsiye eder misiniz?
Merhaba, marantz sr3001' den memnun musunuz?
Merhaba, marantz sr7001 aldım.Sorunu olduğunu bilerek.Power on' da stand-by ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyordu.İnternette araştırdım, kullanma klavuzunda reset için multi+ speaker A/B tuşlarına birlikte 3 saniye veya daha fazla basılı tutulması seçeneğinde başarılı olamadım.Araştırmaya devam ettim Pure Direct+ 7.1 canal/ input+ clear (sr7002 resetlemesi ) tuşlarına 3 saniye fazla basılması tavsiyesi üzerine input selector ve volume düğmelerini mavi ışıkları yandı.Multi+ speaker A/B resetlemesi dahil yaptım ancak ekranda bilgiler yok sadece sağ ve sol düğmelerin mavi ışıkları yanıyor.Uzaktan kumandam yok.Bir de yaklaşık 1 saat sonra yine kırmızı stand- by ışığı hızlı hızlı yanıyor yani eski haline geliyor.Tavsiyesi olan var mı?
Arkadaşlar Kafayı yiyeceğim anlayan birisi yardım edebilirmi,
Samsung QLED 65''Q70T Tv'me hali hazır da LG BH9540TW Ses sistemi bağlı. çok nadir sorun olsa da stabil çalışıyor çok güzel ses alıyorum. AVR Sisteme geçmek için MARANTZ SR5003 Aldım, Model numarası olarak biraz eski gibi ama yine de eski toprak oldukça iyi .
( Genel özellikleri: https://www.cnet.com/products/marantz-sr5003// )
Bağlamaya çalıştım nasıl yaptıysam tv bu cihazı görmedi. cihazın çıkışları girişleri normal. PC den HDM ve optik ile güzel ses alıyorum. TV Bu amfiyi neden görmüyor ? bağlantı sorun giderici kısmından HDM i sorunu gider yaptım neler neler denedim nafile. Bu Amfi de ARC desteklenmiyor mu, Desteklemese bile bağlantıda sorun çıkarttığı oluyor mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AchtunggArkadaşlar Kafayı yiyeceğim anlayan birisi yardım edebilirmi,
Samsung QLED 65''Q70T Tv'me hali hazır da LG BH9540TW Ses sistemi bağlı. çok nadir sorun olsa da stabil çalışıyor çok güzel ses alıyorum. AVR Sisteme geçmek için MARANTZ SR5003 Aldım, Model numarası olarak biraz eski gibi ama yine de eski toprak oldukça iyi .
( Genel özellikleri: https://www.cnet.com/products/marantz-sr5003// )
Bağlamaya çalıştım nasıl yaptıysam tv bu cihazı görmedi. cihazın çıkışları girişleri normal. PC den HDM ve optik ile güzel ses alıyorum. TV Bu amfiyi neden görmüyor ? bağlantı sorun giderici kısmından HDM i sorunu gider yaptım neler neler denedim nafile. Bu Amfi de ARC desteklenmiyor mu, Desteklemese bile bağlantıda sorun çıkarttığı oluyor mu ?
Hocam tv yeni amfi biraz eski kalmış tam emin olmamakla birlikte marantz 4k desteklemiyor,birde neyi neye bağlamaya çalıştığınızı anlamadım lg ses sistemini marantz amfiye mi bağlamaya çalışıyorsunuz yoksa tv amfiyi mi görmüyor?
-
Marantz Amfi yi Samsung Qled Tv ye baglamaya calışıyorum.
Tv nin aynı girişine başka bir sistem taktıgımda çalışıyor
-
Marantz ve Denonlardan TV den AVR ye ses aktarımında bilhassa eski modellerde HDMI işi tam çalışmıyor bende bu işi optik kabloyla çözmüştüm TV nin optik kablo çıkışından AVR nin optik kablo girişine baglantı ve AVR nin kumandasındaki TV/Audio tuşunu optik olarak seçip TV nin sesini AVR ye aktarmıştım sizin amacınıda buysa birde böyle deneyin selamlar
-
Merhaba arkadaşlar, çok az kullandığım sıfıra yakın kondisyondaki Marantz NR 1607 amfimi satıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-marantz-nr1607-943056912/detay?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Otomatik kalibrasyon genel olarak işi görüyor, android Avr-Remote uygulaması ile (programı açtığınızda level yazan yerden hoparlör db ayarlarını ince olarak yapabilirsiniz)
Bende sr 5006 ve Polk TL1600 5.1 kullanıcı olarak bir öneri de bulunmak isterim.
2. Bir sub ve ve 2 hoparlör daha ekleyerek 7.2 ile getirebilirsiniz, sinema etkisi daha güçlü oluyor. Performans yüzde 50 artıyor.
(7.1 hight pozisyonu uygun konumlama imkanım var odanın şekli itibariyle, siz daha farklı pozisyon seçebilirsiniz)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X