Oldukca guzel bir kurulum olmus, emeginize saglik. Bende 65inc LG Oled var. Onun altina sunu aldim: ayrica tv arkasindaki duvara ahsap akustik panel yaptiracagim. Goruntu itibariyle de onunde duracak beyaz sehpa ve kolonlarin da goruntusu ortaya cikar sanirim. Evin haniminin da gonlunu kazanmaya calisiyorum :) Elimde Sony plakcalar var, muzikleri esas anlamda plaklardan dinleyecegim ancak pek tabiki arada online cozumlere de yonelebiliriz. TV altinda olacak bu sehpadan da anlayabileceginiz gibi baslangic icin bir center hoparlor kurulumu dusunmuyorum. Ilk once KEF Q11 Meta yi streo olarak test etmek ve buyuk eksik gorursem o zaman eklemek daha mantikli geliyor. Zaten elimden yeni cikardigim soundbar sonrasi center olmadan bile cennet gibi gelecektir yeni kurulum :) Sadece amfi cozumlerine baktigimda acikcasi kafam iyice karisinca AV Receiver olayina dondum.(Bazi amfi degerleri av receiver ile cok yakindi) Baslangic seviyesindeki benim icin iyice komplike geldi. Bir ara streo amfi + FiiO r7 ile kurulumu dusundum ama bunda da karar veremedim ve hepsini bir anda satin almak beni zorlayacagini dusundugumden av receiver+kef ile baslangici sinirlamak istedim. Biraz karisik yazdim ama umarim yazdiklarim size mantikli gelmistir. |
Bildirim