Şimdi Ara

Marantz vs Denon (ev sinema sistemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stereo konusunda herhangi bir sıkıntım olmamasına karşın ev sinema sistemi kurmada kararsızlığım sözkonusu. Daha doğrusu 2 markanın birkaç modeli arasında henüz karar veremiyorum. Tercihlerim;

1) Marantz SR5001

2) Denon AVR 1910

3) Maratz SR4002

4) Denon avr 3805 (HDMI yok)

5)Maratz SR7500 (HDMI yok)

HDMI olmadığı için son 2 tercihi devre dışı bırakmak durumundayım. Bunda hatalı mıyım bilemiyorum. Ayrıca sistemi Jamo s606 ile kullanmayı planlıyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

• someone74 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hdmi olmayan ürünleri almayın sonra tekrar değiştirmek zorunda kalırsınız pioneer vsx-5xx 3xx 9xx li serilerede bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam hdmi olmayan ürünleri almayın sonra tekrar değiştirmek zorunda kalırsınız pioneer vsx-5xx 3xx 9xx li serilerede bakabilirsiniz

Zaten yıllardır ev sinema sistemine geçemeyişimde hep yeni çıkan teknolojiler yüzünden 6 ay sonra cihazdan soğumak olmuştur. Stereo da kaliteli bir anfi alınca kulak zevkiniz bi saatten sonra masraf açmıyor ama ev sinema sistemi farklı. Yanılıyorsam düzeltin;
    Yukarıda ilk 3 sırada beğendiklerim var ama onlarda HDMI 1.1 olduğundan sadece DTS destekliyor yani 1.3 olmadığından DTS-HD desteği yok. Kaldıki 4K olayından sonra HDCP 2.2 ise şu anki cihazların elden çıkartılmasına sebep olacak. Bu sebeple ben şu kadarını söyleyebilirim ki DTS benim için yeterli. DTS-HD tercih etmeli mi bilemiyorum ama ilk etapta ses tonlarını bildiğim ve tanıdığım marantz ile denon benim için ön sırada.

Daha önce çok kısa süre kullandığım Pioneer VSX-415 Receiver Anfi yeterli gelmemişti. Bahsettiğiniz Pioneer jamo s606 ile nasıldır test etmedim ancak vsx 9xx serileri dışında cazip gelmiyor. İkinci el fiyatları ise coştuğundan belki aynı fiyatlara dışardan da getirtebilirim.

edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 24 Aralık 2015; 0:26:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.