Şimdi Ara

LG LH-T7652 Ev Sinema Sistemi bas seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, geçenlerde bi arkaşım bu sistemden aldı. Evine kurduk, herşey güzel ama subwoofer ses seviyesini ne kadar düşürsek de hala çok yüksek kalıyo. Mekan da biraz küçük kalıyo olabilir ama bass seviyesi yüzünden sesi açamıyoruz ve sistemden ne kadar düşürsek yine de ortalık inliyo. Bass seviyesini düşürmek için bi tavsiyeniz var mı? Stereo potansiyometre ya da herhangi bir yöntem önerebilir misiniz?

• ben böyle bir sorunla karşılaşmadım,ilginç geldi.
    subwoofer ı anfireceiver da doğru çıkışa bağlandığınıza emin misiniz?
  • Bağlantıları kontrol ettik, bi yanlışlık yok. Çok fazla dvd'yle deneyemedik aslında ama gora yı izlerken müzikte çok olmasa da film içindeki kapı açma kapama gibi seslerde inanılmaz uğultu yapıyor. Sub ses düzeyini kısabilsek bi sorun olucağını sanmıyorum ama menüsünden -5 dB e kadar düşürmemize(bizdeki en son bu seviyeye çekiyo) rağmen yeteri kadar düşmüyo bass seviyesi. Başka kontrol yeri de bulamadım menüsünde.
  • Merhaba,
    Ben de bir adet LG LH-T7652 Ev Sinema sistemi aldım. Baslar beni de rahatsız etti. Ürünü mağazada denemiştim. Ancak mağaza alanı ile ev alanı farklı. Evde 10 ses seviyesinden sonra mobilya kapakları sallanmaya başlıyordu. Müziklerde de mid ve tizleri duyamadım. Neticede iade ettim.
    Bir mağazada satış elemanları uydulara tiz için tweeter eklemişler. Bu da bir çözüm olabilir.
  • Bizde de oyle oluyor. Bazen iyi ama film sırasında bi kapı kapanırken bile bazen etraf gümbürdüyor. Ama olur olmaz yere bass ses vermiyor, düzgün çalışıyor. Ses düzeyini kısabilsek sorun kalmıycak ama kendi menüsünden kıssak da fayda etmedi, hala yüksek. Teknosa'dan aldık, kutusunu tutmuşlarmıdır bilmiyorum. Değiştirmek istemezler heralde. Bu koşullarda sesi kısmak için önerebileceğiniz bi çözüm var mı peki?
    Teşekkür ederim.
  • dostum ne kadar oldu alalı?
    15 gün içinde kayıtsız şartsız iade almak zorundalar.
  • bende yeni aldım baslarda sorun görmedim belki oda büyük lüğü ve yerleşime göre değişir sub da olur olmaz yerde bas vurmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam her hoparlörü ev ortamına ayarlamak için secenekler var
    simdi tam olarak nerden girildigini hatirlamiyorum ama setup di sanirim bir menü karsina cikacak ordan hoparlorlere gir. bir oda içinde her hoparlot,run göründü sayfa gelecek orada sub i sec ses seviyesini -3 - 5 db yap ses azalacaktir :) bendede vardi bu problem kurcalarken farkettim :)
  • baslar benide rahatsız etti -5db ye getirince sorunum çözüldü...

yanlız merak ettiğim bi diğer konu, player neden usb stickdeki film dosyalarını görmüyor?
  • eğer film formatı desteklen miyorsa görmez ayrıca tepede music movie photo die sekme çıkıyor ordan movie getireceksiniz ama baslar beni hiç rahatsız etmiyo
  • film formatını destekliyor çünkü aynı filmi cd ye cekip denedim ve sorunsuz izledim..
  • ya tamam film formatını desteklese bili dvd gruplandırıyor resimleri ayrı muzikler ayrı film leri ayrı sen gruplar arasında geçiş yapacaksın sen usb yi taktığında dvd otamatik olarak ilk önce resimleri gösteriyo sen title tuşuyla gruplar arası geçiş yapacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.