Burada maliyeti inkar etmiyoruz herkes biryerde farklı fiyatlara yaptırabilir, benim savunduğum şey ücretler değil. Lütfen alakasız mesajlar atma
quote:
Orijinalden alıntı: StreetS
Burada maliyeti inkar etmiyoruz herkes biryerde farklı fiyatlara yaptırabilir, benim savunduğum şey ücretler değil. Lütfen alakasız mesajlar atma
quote:
Orijinalden alıntı: StreetS
iyide 2350 tl nerde 500 tl nerde... 500 liralık işi 2350 liraya yaptırdıysanız kusura bakmayın ama sorun sizde...
arkadaşım tartıştığımız konu arıza maliyeti mi, yoksa kronikleşmiş arızalar mı, 2000 de veririm 10000 de veririm, ha o zaman tamam her arızayı 10 tl ye yaptıralım heryerinden hergün arıza versin. Varmı böyle bir mantık. Saçma mesajlar atmayın
söylediklerinizden sadece rölanti dalgalanması ve abs sorunu marealarda bazen gözükebiliyor ama buna kronik diyemeyiz... ve fiyatlarıda bahsettiğiniz gibi uçuk değil... hergün biryerindende arıza vermez bu arabalar size döküğü denk gelmiş...
Selamlar...
Marea alacak arkadaşlara nacizane şunu tavsiye edebilirim;
Eğer bütçeniz uygun ise, 2003 ve sonrasında üretilen Marea 1.6 exclusive modelini tercih edebilirsiniz, Çünkü bu araçlarda önceki Marea'larda görülen kronik arızalar yoktur. Sizi sürekli servise gitmek zorunda bırakmaz. Temiz bir Marea 1.6 exclusive, kullanıcıyı tatmin eder diye düşünüyorum.
Hoşçakalın. :)
navgjuoashvguoanhsuvga<uhgva<g
bizde 2001 fiat marea elx var.aracın konforundan ve özelliklerinden çok memnunuz.ön koltuğun arkasındaki dosya koyma yerini vw çok büyük marifetmiş gibi aksesuarlarda gösterip, trendline modeline bile koymuyor.kol dayanağı yine aynı şekilde.marea alırsanız konforundan kesinlikle memnun kalırsınız.ikinci eli düşük olduğu için vericeğiniz paraya clio dan hem daha yeni hem daha konforlu bir marea alırsınız.zaman zaman arıza çıkarabiliyor araç.bazı sorunları olabiliyor.sonuçta fiat.mesela bizim araç benzin seçer.bp den aşşağısı kesmiyo.eğer düşünürseniz bizim aracı yeni bir araç alıcağımız için satabiliriz.araç beyaz renkli, 130 bin km de ve tavan dahil tamamı boyalı.yalnız bir takla fln söz konusu değil.büyük hiç bir kazamız olmadı Allah'a şükür.aracın boyası yıprandığı için ve daha bineriz diye boyatmıştık.fiyatta anlaşabilirsek satabiliriz.yoksa zaten aracımızdan memnunuz.iki araçla da yapabiliriz.
Clio B segmenti Marea C segmenti grupları farklı karşılaştırılması yanlıştır.Bravo'ya bir kez bindim çekişi gaz yemesi güzeldi beğendim eğer temizse alınıp binilebilir ama ikinci el değeri sorun satılır ama geç satılır değerinde satmak isterseniz.Bu özellikte 97-98 Corolla düşünmüyor musunuz?Hem satışı hızlı rahat konfor olarak marea'dan aşağı kalmaz C segmenti bir otomobil ama bir kötü yanı var tutulduğu için fiyatları çok yüksek.
2004 den bu yana liberty 1.6 kullanıyorum.Çok konforlu hoş bir araba.Motor olarakta gayet performanslı bir motoru var.Clio denilen arabada dizaynmı var sanki.2008 model clio nun iç dizaynı kadar b..tan bi tasarım görmedim.Dikkat eden herkes farkedebilir marea'nın ön göğüs kısmı, vites, kapı panzotları vs hemen her yerinin tasarımı çok güzel bence.
Parçaları pahalı evet.Ama çokta aşırı arıza yapmıyor öyle.binilebilecek bir araba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme