Şimdi Ara

MAREA,JETTA,MEGANE,OKTAVİA.. KURTARIN BENİ BU AÇMAZDAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben octavia alırdım focus almasaydım. Kesinlikle octavia. Hatta octavia jetta'dan daha kaliteli git incele bak benden söylemesi...
  • bence listede en mantıklı megane dır. bu araç her zaman için türkiyede müşterilerin isteklerini bir kaç eksikle yerine getirebilmektedir. ama ben olsam bu listeye bide focusu eklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Ben octavia alırdım focus almasaydım. Kesinlikle octavia. Hatta octavia jetta'dan daha kaliteli git incele bak benden söylemesi...

doru soyluyosun bende de elengance var 102 hp bu arada ses öle abartılıcak bi ses deil ve araç testlerde bahsedılen jetta . megane hatta ve hatta a4 u bıle geçtı yakıt tuketımı ve 0-100 kalkma durma performans bakımındanda en iyi seçıldi aracın müzik sistemı çok ğüzel bunuda sölemek gerek ancak işte türkiyede skoda nın eskı damgası kalkmadıgı için 2,cı elde ne yaşarsın bılmem ama yenı octavia nın etkılencegını görmem boşunada 2005 ın en iyi aile arabası seçılmedı .. ve sana genişligin allahını verıyo bagaj desen anlatmama gerek yok ancak ambiante modelınde ne gibi eskısıkler var onu bılmıorum ama kesınlıkle bı passaya bınmış gibi olucaksın onu söylıyım

MAREA,JETTA,MEGANE,OKTAVİA.. KURTARIN BENİ BU AÇMAZDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 16 Şubat 2006 23:17:53 >

• Marea yı sanırım yanlışlıkla yazdın.jetta yeni bir araç olduğundan güncelliğini uzun süre koruyacaktır.Diğerlerinin makyaj zamanı geldi.VW nin ikinci el değerlerini de hesaba katmak lazım.Megane piyasada çok var.tek avantajı parça fiyatları olabilir.Özetle sıfır alacaksan jetta, ikinci ele niyetlenirsen Megane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsacomtr

Marea yı sanırım yanlışlıkla yazdın.jetta yeni bir araç olduğundan güncelliğini uzun süre koruyacaktır.Diğerlerinin makyaj zamanı geldi.VW nin ikinci el değerlerini de hesaba katmak lazım.Megane piyasada çok var.tek avantajı parça fiyatları olabilir.Özetle sıfır alacaksan jetta, ikinci ele niyetlenirsen Megane.

birkaç şeyi unutmuşsun megane hem daha seri hem de daha az yakıyor.

çünkü daha güçlü 115 hp değişken subap zamanlamalı modern bir motoru var.

üstelik çok daha ucuz.

ayrıca xenon far panoramik cam tavan gibi opsiyonları var

jetta için xenon u meksikadan zor getirtirsin

ikinci el de olsa sıfır da olsa hertürlü megane üstün

makyajlanınca kalitesinin de artıcağı aşikar

• octavia için makyaj erken
  • Vw grubu otomobilleri hoşuma gidiyor fakat uzak durmak lazım servisde acımıyorlar
  • Kullanıcısı olarak tavsiyem tabiki jetta, performans çok çok önemli değil diyorsan(ki bana yetiyor) ,güvenli , oturaklı ve zevkle kullanacağın bir araba istiyorsan hiç düşünme Jetta
  • 102 beygir octavia elegance kullanıyorum.birincisi araç söylenildiği kadar gürültülü değil.mpı motor için söylüyorum.servise gelince vw ile farkı yok ucuz diyorlardı ancak değil.ama inan servise gitmiyorsun.marea da kaliteli araç ben brava kullandım ama hem eskidi hemde çok yakıyor.bence ele onu. jetta o fiyatın aracı degil ve denildiği gibi kaliteside octaviadan farksız
    megane cok fazla ama ikinci elde seni mutlu eder.performans yakıt ikinci el ok.
    ama herşeye rağmen ben olsam octavia elegance fsı düşünürüm.performans açığını ve yakıt açığını kapatısın . ikinci el sıkıntısını asla.
  • arkadaşlar octavia elegance 36000ytl.o fiyata çıkamıyorum maalesef.33000ytl maximum.ford focus listemde yok.hayranları çok ama ben dizeliyle seyahat ettim çok da memnun kalmadım.kullanan arkadaşımda memnun değil sürüş özelliklerinden.megane ağır basmaya başladı.
  • marea yı yanlışlıkla yazmadım.aracın tipi tartışılabilir.zevk meselesidir.ama aracın lüks paketi park sensöründen tut kararan dikize kadar herşeyi sunuyor 27000ytl ye.fiyat ve konfor çok cazip.bence tek sorunu fazla yakıt ve model yenilenmesi...
  • jettanın periyodik bakımı ne kadar.vw nin servis ücretleri çok mu pahalı arkadaşlar.bilgisi olan varmı..
  • yukarıda octavia nın periyodik bakım masraflarını vermiştim,aşağı yukarı aynıdır,aynı grup aynı parçaları kullanıyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: dişçi79

jettanın periyodik bakımı ne kadar.vw nin servis ücretleri çok mu pahalı arkadaşlar.bilgisi olan varmı..
  • marea diğerlerinden kötü bi araç değil
    çok rahat bi araçtır yakıtıda aman aman fazla değil ama model yenilenmesi yüzünden beklenebilir
    fiyat-performans olarak en iisi bence
    ben 2 sene kadar sw kullandım satış sebebim doblonun daha ekonomik ve kullanışlı olmasıdır
    suspansiyonlar çok rahat ve sw olmasına rağmen savrulmazdı klima açık şekilde marmarisin,datçanın virajlı yollarında ve konya ovası dahil 1 depo ile 850 km yol yaptım ama araçta mpp33 tü zannedersem bi yakıt düşürücü bi düzenek takılıydı
    şehir içi kullanımda ise biraz yakardı değer veremiyecem ama karışık ve kasmadan 1 depo ile 650 km yapardı
  • o zaman abartıldığı kadar fazla değil masraflar.megane bakımlarıda bu fiyatlara yakın..
  • ewet masraflar öyle çok abartı değil,skoda için daha kesin konuşabiliyorum...arkadaşımın fabia sı var,b.çekmece Batı Plaza ya götürür hep,yetkili servise,1 kerede yakındığını duymadım...öyle abartılacak bişey yok yani
  • marea vardı 99 model,ithal olanlardandı..herşeyi iiydi,hoştu ama çok yakıodu.ama gdiyodu yani...220 gördüm..isteyen inanmaz...araba çok rahat,geniş,tipide hiç fena diil yani.ama çok yakıo die sattım,şimdi 206 hdi aldım onun yanında kokluo desem yeridir.mareayla 700 anca yapıodum.bide 60 lt depo war onuda düşün yani...çok yakıo anlıcan.dediğin versiyonunu biliom.çok ii ama tek sorun yakıtı işte.benzine basarım parayı diosan marea al derim.diğerleri performans konusunda mareanın yanından geçemez iddaa ediyorum..ama diğerleri içinden skoda derim..megane 2,tercih olabilir..ama 33 e 307 hdi düşünebilirsin.dizel derim,ben aldım çok memnunum mareadan sonra...tercih senin tabiki.

• mareanın kullanım rahatlığı herkes tarafından söyleniyor.benide cezbediyo.ah bide şu yakıtı olmasa.megane o yüzden avantajlı.ama şöylede düşünebiliriz;megane ile marea arasında 6milyar oynuyo.yani 6 milyarlık benzin farkını ben bi ömür kullansam kapatamam

bu iş çok kafa karıştırıcı bi iş.2 aydır araştırmadığım marka kalmadı.0 oto fiyatlarını özelliklerini ezbere biliyom.bi arkadaş doğru söylemiş kurcaladıkça insan kafayı yiyor.
  • Meganla marea arasında kaldıysan tabii ki megane.
  • dişçi79 , Abi eski bir marea kullanıcısı olarak marea tavsiye etrmiyorum ben. Rahat konforlu arabadır ama hem cok yakar hemde kaza falan yaparsan pek guvenli bir araba degil malesef.
    İmkanın varsa kaza yapmış magane ve marea ları gidip bir gormeni tavsiye edrim.
    Ben heralde bu yazdıklarından octavia yada megane tercih ederdim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.