Şimdi Ara

MAREA SORUNLARINA KENDİ BULDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli marea ve brava kullanıcıları,hayat tecrübelerle doludur .Bizlerde arabalarımızda oluşan sorunları ve kendi bulduğumuz ve başarılı çözümleri paylaşalım.
    Önce oluşan sorunu yazalım,ardından bulduğumuz çözümleri yazalım hepinize iyi paylaşımlar.

• Hararetin olur olmaz yukselmesi.
    Cozum : Hararet ibresinin ust kismina sertce tokat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravo,brava,marea geri vitese geçerken zorlanıyor. (ya da sadece benim bravoda var bu)
    çözüm: debriyaja tam basıp yavaşça geri vitese almak.
  • Marea arabamın lpg gösterge ışıkları arada bir kendi kendine gidip geliyordu forumlardan araştırdım ve bazı uygulamalar yaptım sonunda sorunu çözdüm.
    çözüm:Aküden lpg bağlantısı için yapılmış sigortalı kabloyu takip ettim kablonun motor kısmında bulunan jak a bağlantısının gevşemiş olduğunu farkettim kabloyu bağlantı kısmına sağlamlaştırdım sorun çözüldü.Hepinizin kandili mübarek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hararetin olur olmaz yukselmesi.

gösterge tablosunu sökünce en arka kısmında sayısını tam hatırlamıyorum ama 8-10 tane vida deliği gibi ama içinde vida dişleri olmayan delik görceksiniz oraya uygun vida bulup taktığınızda (ben çalışmayan bi klavyeden söktüm tam oldu) o sorun ortadan kalkıyor.vida bulamazsanız yapıştırmakta bi çözüm yolu ama vida en garantisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_kcby

quote:

gösterge tablosunu sökünce en arka kısmında sayısını tam hatırlamıyorum ama 8-10 tane vida deliği gibi ama içinde vida dişleri olmayan delik görceksiniz oraya uygun vida bulup taktığınızda (ben çalışmayan bi klavyeden söktüm tam oldu) o sorun ortadan kalkıyor.vida bulamazsanız yapıştırmakta bi çözüm yolu ama vida en garantisi.

vursakta sorun yok ama di mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_kcby

quote:

vursakta sorun yok ama di mi?

vurunca sorun olmaz ama bi süre sonra o taktik işe yaramıcak hararet konusu önemli konudur dikkatli olmak lazım

• Dün mareamın elektirkli sol arka camı yarıdan sonra kalkmaz oldu.Bir arkadaşımla sorunu kendimiz halledebilirmiyiz diye kapı döşemesini söküp cam krikosuna ulaştık.Krikonun cam bağlantı kısmındaki plastik aksam kırılmıştı.Kızağı yağladık ama aşağı iniyor yarıdan yukarı çıkmıyor baktık olacak gibi değil durum bizi aşıyor kapı döşemesini geri taktık.İnternetten cam kriko fiyatlarına baktım bayağı pahalı. Arkadaş sadece kriko tamir işleri yapan bir ustayı söyledi bu sabah ilk işim ustanın yanına gitmek oldu bir kaportacıda krikoyu çıkarttık halat tamamen parçalanmış motor içindeki plastik dişli kulanılmaz haldeydi ustam sağolsun kızak ve motor hariç tüm tüm parçaları değiştirdi.Şuan çok güzel çalısıyor 20 kaportacıya 40 da ustaya verdim 60 tl yle kurtuldum Allah daima işini güzel yapan insanlarla karşılaştırsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.