Şimdi Ara

marea uzaktan kumanda çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
8.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 5 senedir kullandığım 97 model marea 1,6 elx aracımın durduk yere kumandası çalışmamaya başladı. pil zayıflamıştır diye düşünüp pili değiştirdim fayda etmedi. önceleri çalışırken kumandaya basınca iç dikiz aynasının orada bir lamba yanıyor ve kapılar açılıp kapanıyordu. şimdi o ışık yanmıyor. ama kontak üzerindeki kırmızı ışık yanıyor. arabayı ikinci el aldığım için şifre yada yedek anahtar yok. geçen gün servise götürdüm. tekrardan programlanması gerektiğini, bunun içinse şifre yada yedek anahtar gerektiğini, değlse birşey yapamayacaklarını söylediler. çözüm olarak yeni anahtar sipariş edebileceklerini bununda 500 tl ye mal olacaüğını söylediler şaştım kaldım. yada bir alarm bağlatabilirmişim. benim anlamadığım neden durduk yere böyle birşey olduğu. ve bu olayın bir çözümü olup olmadığı. koskoca fiat sevisi nasıl oluyorda bu soruna bir çözüm bulamıyor...

yardımlarınız için şimdiden sağolun..... Paylaş:

• İngilizce ama nasıl yapılacağı burada var biraz uğraş bakalım ayrıca aracı alırken 2 kumandalı anahtar mavi 1 master anahtar kırmızı kumandasız ve şifre kartı olmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan65 -- 5 Ocak 2012; 14:25:15 >

• bu da 2. sayfası

• Ne yaptınız hocam halledebildiniz mi ?
  • lambanın orda uzaktan kumanda alıcısı var elektronik arıza olabilir bence bi kontrol edin
  • maalesef herhangi bir gelişme yok. buradaki yazılarda anladığım kadarıyla bir kod olası gerektiği 5 nolu düğmeye bastıktan sonra o kodu falan girmemizi söylüyor. ama maalesef bende öyle bir kod yok.... kalem ucuyla 10 sn kadar basılı tutuyorum sonra kumandaya basıyorum nafile birşey değişmiyor... offffffff............ durdukyere neden oldu anlamadım. başka ne yapabiliriz acaba......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.