68 ülkeye ihracat yapan, Türkiye' de 3, İsviçre' de 1fabrikası bulunan ve dünyanın çeşitli ülkelerinde iştirakleri olan, MARMAK Şirketler grubuna ait bir kuruluştur.
Kendi Ar-Ge ekibine sahip olan firmamız, Dünyayı kıskandıran teknolojik altyapısı sayesinde
Benzinli araçlar için
"3 YAKIT - TEK SİSTEM" sloganı ile LPG - Doğalgaz ve Benzini TEK SİSTEM de kullanma imkanı sunan sistemini
ve
Dizel Araçlar için
"3. Nesil Dizel Araçların Direkt LPG ve Doğalgaza Sıralı Dönüşümü" imkanı sunan sistemini
Siz değerli LPG ve Doğalgaz kullanıcılarına
TÜRK olarak üretmenin ve sunmanın gururunu yaşamaktadır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
2010 GAS TURKEY LPG&CNG Fuarında,
Ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgi ve talepten ötürü
Değerli Sektör Duayenlerine ve LPG-Doğalgaz kullanıcılarına
Teşekkürü bir borç biliriz.
Margas LPG-LNG-CNG ve Dizel Sistemleri
Ürününüz hakkında açıklyıcı bilgiler vermeniz yerinde olur diye düşünüyorum :) Kolay gelsin. Toplantıya katılmadığınız için biraz yüklenebilirim size kusura bakmıcaksınız artık:(
Ben hepiniz için mücadele ederken siz sadece cebinize çalışıyorsunuz. Bunu bilahare görüşelim Federasyon oluşumuzu kutlayı unuttunuz , dünya işlerine dalınca
bu olay yeni yapılmış bişeymiş gibi sloganlaştırmayın.aynı araçta dört tane sistem kullqanmış biri olarak benzin ile beş bu slogan çok saçma geldi.bir tanesi düzgün çalışsın yeter sizde biliyorsunuz ki kimse 2,3 ,4 sistem gibi işlerle uğraşmaz kullanıcılar için fuzuli bişey.sektörün içindekilere gelincede çok basit bir olay.bu kadar güçlü olduğunu söyleyen bir firma ve ekipten daha cazip ve işe yarar çalışmalar bekliyoruz
Sayın Feristah,
farkındaysanız doğal gaz tesisler kurmak maliyetli ve Dünya çapında henüz yaygın değil, LPG istasyonları daha yaygın kullanılmaktadır.
Doğalgazın inanılmaz bir tasarruf oranı olduğuna göre herkes aracında önce doğalgaz kullanmak ister, eğer ki doğalgaz bulamassa LPG ile çalıştırmak ister eğer o da olmassa tabii ki mecburen benzinle gezmek ister.
Bu üçlemede siz mantık olarak neyi anlıyamadınız, neyi fuzuli olarak gördünüz? Bence gayet işe yarayan bir sistem, tabii çalışırsa :)
bu olay yeni yapılmış bişeymiş gibi sloganlaştırmayın.aynı araçta dört tane sistem kullqanmış biri olarak benzin ile beş bu slogan çok saçma geldi.bir tanesi düzgün çalışsın yeter sizde biliyorsunuz ki kimse 2,3 ,4 sistem gibi işlerle uğraşmaz kullanıcılar için fuzuli bişey.sektörün içindekilere gelincede çok basit bir olay.bu kadar güçlü olduğunu söyleyen bir firma ve ekipten daha cazip ve işe yarar çalışmalar bekliyoruz
sayın berlin doğalgaz daha ucuz doğru üzerine lpg gibi vergiler bindirilmemiş hali.ikincisi lpg tankı bile araçlara fazla gelirken bir araca takılacak en büyük cng tankı maksimum 150 km yol yapamazken siz ne anlatmaya çalışıyorsunuz?
Fuarda keşke bunu sorsaydınız, ayrıntıları daha sonra anlatırım size. Şuan vaktim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: by feristah
sayın berlin doğalgaz daha ucuz doğru üzerine lpg gibi vergiler bindirilmemiş hali.ikincisi lpg tankı bile araçlara fazla gelirken bir araca takılacak en büyük cng tankı maksimum 150 km yol yapamazken siz ne anlatmaya çalışıyorsunuz?
Fuarda keşke bunu sorsaydınız, ayrıntıları daha sonra anlatırım size. Şuan vaktim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: by feristah
inanınki fuarda konuşysakdık bu konuyu bu kadar sıyırma cevapla kurtulamazdınız.benb bilmediğim için değil ortada bir yanıltma durumu olduğu için yazdım
Arkadaşım lütfen yapıcı eleştirilerde bulunalım. Sayın berlin doğru söylüyor cng henüz yaygınlaşmadığı için lpg'nin de olaması büyük avantaj.
Bence eleştiri yaparken yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışalım. Doğalgazın tank menzili kısa olabilir. önemli olan yaptığı yassarruf ornı yaptığım bir araçtırmada şu anda %77 tasarruf edilebilir. Elin hintlisi ,bulgarı ve iaranlısı takır takır kullanıyor. Bizde de yavaş yavaş olucağını ümit ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: pasa_32
Arkadaşım lütfen yapıcı eleştirilerde bulunalım. Sayın berlin doğru söylüyor cng henüz yaygınlaşmadığı için lpg'nin de olaması büyük avantaj.
Bence eleştiri yaparken yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışalım. Doğalgazın tank menzili kısa olabilir. önemli olan yaptığı yassarruf ornı yaptığım bir araçtırmada şu anda %77 tasarruf edilebilir. Elin hintlisi ,bulgarı ve iaranlısı takır takır kullanıyor. Bizde de yavaş yavaş olucağını ümit ediyorum.
ya sizlerde bir anlama problemi söz konusu yada bende anlatma.tabiki sistemler yapılsın gelişsin sonuçta biz o fuara niye gittik sektöre yapılan yatırımları yeni teknoloji ürünleri görmeye gittik en azından görmeyi umduk.ama karşımıza gelin bakın ne yaptık bir arabayı iki sistemle çalıştırdık gibi bişey görünce bunun çok önemli bişey olmadığını söyledik.zaten yapılabilir bişey bunu sergilemenin mantığı ne onu anlamadık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme