Şimdi Ara

MARİANO VE NDİAYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Real aynı o şekil yapıyor takımın yarısının fesih bedeline 1 milyar euro yazıp geçmişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzzz

zabıtadan kaçan saatçi gibi koşuyo ndiaye

oha bu kadar ilgi çekeceğini hiç düşünmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Mariano direk farkını belli etti. Sadece fizik kondisyon açısından şuan biraz eksik. Onuda 3 4 hafta sonra kapatır iyice %100'ünü verir.

Ndiaye içinde parayı çok bulup, forumda hakkında atıp tutmuştum. Adam lafları bana yedirdi kendisinden özür dilerim . Adam resmen hücumda ayağı iyi olan Kante gibi. Bunu seneye iyi fiyata okuturuz PSG'e.

Hocam psg 220 değilde 150 milyon verseydi neymarı alamaz mıydı yine? neden 70 milyon çöpe atıldı. hadi hepsini geçtim 219 milyon deseydi barça yok mu diyecekti? o 1 milyon la kaç fakir aile ev sahibi olur da sosyal yardımlardan kurtulur haberiniz var mı?

Bu nasıl ağır bir saçmalamak yav. Senin mantığınla 219 milyon'a satsalar neden 218'e satmadılar diceksin. Bir kere barcelona finansal olarak hiç sıkıntısı olmayan bir kulüp. Barcelona gibi bir kulübün tek amacı dünyadaki en iyi futbolcuları oynatmaktır. Yani sen Barcelona'ya bırak 222 milyon euro'yu, 10 milyar euro versen yine neymar, messi gibi oyuncularını satmaz. Suarez'i belki satabilir. Çünkü adamlar çita olarak en üst seviyedeler ve neymar'dan iyi başka bir oyuncu yok o mevkide. Gerçi dünya futbolunda şu an aktif olarak oynayan en iyi 3 oyuncudan birisi zaten. O yüzden fesih bedeli olmasa dediğim gibi 500 milyon euro'yu bile kabul etmezlerdi. Ne yapacak adamlar o parayı sanki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.