Şimdi Ara

MARİANO VE NDİAYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ligte kendi mevkilerinin en iyi oyuncularıdır.

Ndiaye seneye premier lige gider.Tam ingilizlere göre futbolcu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mariano çok iyi cidden, zaten ondan beklentim yüksekti benim. Şu an ligin en iyi sağ beki demek için biraz erken aslında, Isla'yı da bi görmek lazım.

Ndiaye bizim Appiah'ı hatırlattı Osmanlı'da iyi oynuyordu ama kendisinden hiç böyle bir performans beklemiyordum. Özellikle Anadolu takımlarından gelen fiyasko oyuncuları düşündükçe Ndiaye'nin performansı da Osmanlı zamanını mumla aratır diye düşünüyordum. Hazırlık maçında ve bu akşam çok çok iyiydi bence, yigidi öldür ama hakkını ver demişler. Adam hem çok iyi paslar atıyor hem de iyi top kapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Mariano çok iyi cidden, zaten ondan beklentim yüksekti benim. Şu an ligin en iyi sağ beki demek için biraz erken aslında, Isla'yı da bi görmek lazım.

Ndiaye bizim Appiah'ı hatırlattı Osmanlı'da iyi oynuyordu ama kendisinden hiç böyle bir performans beklemiyordum. Özellikle Anadolu takımlarından gelen fiyasko oyuncuları düşündükçe Ndiaye'nin performansı da Osmanlı zamanını mumla aratır diye düşünüyordum. Hazırlık maçında ve bu akşam çok çok iyiydi bence, yigidi öldür ama hakkını ver demişler. Adam hem çok iyi paslar atıyor hem de iyi top kapıyor.

Premier ligi izliyorsan tam o ligin oyuncusu . Bizim dandik ligte show yapar yapıyorda. Tam box to box orta saha ndiaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 14 Ağustos 2017; 23:36:0 >

• Baya iyi takım olmuşsunuz bu sene güzel futbola doyacagız, fanatizmden uzak bi sezon olsun.

• Bir maç ile karar vermek olmaz ama bu sezonun en iyi transferi gibi duruyor NDIAYE!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Mariano çok iyi cidden, zaten ondan beklentim yüksekti benim. Şu an ligin en iyi sağ beki demek için biraz erken aslında, Isla'yı da bi görmek lazım.

Premier ligi izliyorsan tam o ligin oyuncusu . Bizim dandik ligte show yapar yapıyorda. Tam box to box orta saha ndiaye

İngilizler sever böyle orta sahaları. Statik değil, gol katkısı verebiliyor, pas atabiliyor. Ndiaye 2-3 yaş daha genç olup bu akşamki performansını genele yaysa en az 10 milyon eurodan transfer yapardı.

Ndiaye için çok para verdi ve büyük risk aldı Galatasaray, ancak tekrar dediğim gibi istikrarı yakalar, sezonun genelinde bu ve buna yakın bir performans gösterirse paranın karşılığını sonuna kadar verir. Tabi biraz daha beklemek lazım, tek maçlık yorumlar pek sağlıklı olmuyor genelde.

En büyük katkısı, sizi 1 kişi eksik oynatan, durağan oynayıp mücadele etmeyen Selçuk'tan kurtarmak oldu diyebiliriz

• Böyle bir performans beklemiyordum ben de ndiayeden.
    özellikle verilen parayı çok fazla bulmuştum.
    nerden bulmuş getirmiş lan bunu osmanlı.
    acayip bir adam. tazmanya canavarı gibi.
    marianonun ne vereceği zaten belliydi. büyük takımdan gelmiş iyi bir adam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zabıtadan kaçan saatçi gibi koşuyo ndiaye
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Ayip kardesim Gokhan Gonul varken isla mariano çöp. Gokhan Gonulu yazmamana Fikret Orman cok sinirlendi

• Mariano direk farkını belli etti. Sadece fizik kondisyon açısından şuan biraz eksik. Onuda 3 4 hafta sonra kapatır iyice %100'ünü verir.

Ndiaye içinde parayı çok bulup, forumda hakkında atıp tutmuştum. Adam lafları bana yedirdi kendisinden özür dilerim . Adam resmen hücumda ayağı iyi olan Kante gibi. Bunu seneye iyi fiyata okuturuz PSG'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 15 Ağustos 2017; 0:5:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoralıArif

Ayip kardesim Gokhan Gonul varken isla mariano çöp. Gokhan Gonulu yazmamana Fikret Orman cok sinirlendi

Gökhan eski halinden çok uzakta.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Zaten ben de trolum, besiktasli taklidi yaptim

• Ndiaye gerçekten iyi adam çok amaçlı çakı gibi bir şey.

• ikisi de leş ve çöp.
  • Ndiaye çok iyi topçu bana göre. O 2 kişiyi geçip, zehir gibi attığı pası bizim takımda hiçkimse atamaz şuan. Belki Giuliano atardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Mariano direk farkını belli etti. Sadece fizik kondisyon açısından şuan biraz eksik. Onuda 3 4 hafta sonra kapatır iyice %100'ünü verir.

Ndiaye içinde parayı çok bulup, forumda hakkında atıp tutmuştum. Adam lafları bana yedirdi kendisinden özür dilerim . Adam resmen hücumda ayağı iyi olan Kante gibi. Bunu seneye iyi fiyata okuturuz PSG'e.

Hocam psg 220 değilde 150 milyon verseydi neymarı alamaz mıydı yine? neden 70 milyon çöpe atıldı. hadi hepsini geçtim 219 milyon deseydi barça yok mu diyecekti? o 1 milyon la kaç fakir aile ev sahibi olur da sosyal yardımlardan kurtulur haberiniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

quote:

Mariano direk farkını belli etti. Sadece fizik kondisyon açısından şuan biraz eksik. Onuda 3 4 hafta sonra kapatır iyice %100'ünü verir.

Hocam psg 220 değilde 150 milyon verseydi neymarı alamaz mıydı yine? neden 70 milyon çöpe atıldı. hadi hepsini geçtim 219 milyon deseydi barça yok mu diyecekti? o 1 milyon la kaç fakir aile ev sahibi olur da sosyal yardımlardan kurtulur haberiniz var mı?

Barcelona Neymar'ı bırakmıyordu dostum. 222 milyon euro Neymar'ın serbest kalma maddesi, yani Psg bu parayı verince Barcelona'nın söz hakkı kalmadı.

O madde olmasa Barça 222'ye de bırakmazdı Neymar'ı

• quote:

quote:

Barça istemeye istemeye verdi neymarı. Sözleşme fesih bedelini ödedi psg

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

quote:

Barça istemeye istemeye verdi neymarı. Sözleşme fesih bedelini ödedi psg

Demekki barça onu aslında 150 m yaptı psg parayı bastı aldı sonra biz madem satılmasın dıye o kadar yaptın bıraz daha yuksek yapsaydın dedık Barça o parayla zaman makınesı satın aldı bu sefer sözleşmeyi kesin satılmasın dıye 220 milyon yaptı ama araplar yine paraylan aldılar. Bakalım bu sefer akıllanıp 1 milyar euro yapacaklar mı.

• Mariano 2 sezon önce Barcelona'yı reddetti.

İzlediğimde verdiğim ilk tepki ne işin var oğlum senin bu ligde oldu. Avrupa ligi tarihinin en yüksek total maç reytingine sahip beki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.