Şimdi Ara

Mariio128.com'dan Aldığım Titanfall Controller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 Şubat Günü Sipariş Verdim ürün elime 14 Mart ta geçti bu sefer ki sipariş biraz uzun oldu ama TR ye girişi geç oldu takip ettiğim kadarıyla 68$ verdim ürüne 6 $ da kargo parası aldı.Ürün geldiğinde paket üzerinde aşağıda da göreceğiniz gibi TOY (oyuncak ) ibaresi yazmışlar Ve yanına da 10$ yazılmış bu da gümrükten işin kolaylaşması için her halde benim ekstradan istediğim bir şey değildi. Paketi açtığımda daha önceden açıldığını gördüm kutunun yanında 1x Controller 2x pil desede içinden piller çıkmadı. sadece Controller vardı. Düşündüğümde acaba kargo taşımacılığı ile sıkıntı olabilir mi diye düşündüm ama xbox one ı abd den aldım öyle olsa onda çıkmazdı diye tahmin ediyıorum. resimleri de aşağıda yayınlıyorumwww.mariio128.com dan 2. alışverişim sorunsuz gelmiş oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djerosdj -- 15 Mart 2014; 10:52:59 >

• Hayırlı olsun, müthiş site müthiş fiyatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dolar yazmaları biraz fazla iyimser olmuş. Tronixweb'den Joe örnek almalı. :)
  • Oyunlara da TOY 10 $yazıyorlar fix heralde TR için.

Bu arada Gamepad şahane bee, valla hayırlı olsun, PC içinde beyaz bi xbox controlleri alacağım hele bi çıksın beyaz, yaza gelir heralde.
  • Cok iyi ya. Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin :) (Magaza calisani gibi konustum neyse :D )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese tşkler gayet güzel bir alışveriş oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.