Şimdi Ara

Mario Kart 7 oyuncuları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyordan satin aldigim Mario Kart 7 oyunu bugun elime gecti. Once dedim bu muymus amaaan, ama oyunu biraz kavrayinca ve multiplayer oyunlara dalinca inanilmaz keyifli oldugun anladim.

Oyununun en guzel yani rekabet. Yani 1. sirada giderken finishe bir kac saniye kalsa bile diger rakiplerin attiklariyla bir anda son siraya dusebiliyorsunuz. Bu yuzden oyun cok zevkli oluyor. Tabi is oyuncu yetenegine de bakiyor ama her zaman iyi oynuyorum diye guvenmemek lazim.

Bu arada bir community kurdum. Kendi aramizda yarisip, puan tablosu cikarabiliyoruz community uyeleri arasinda.

Community adi: donanimhaber
    Kodu: 34-7849-5538-6903

Nasil community'ye girerim diye sorarsaniz:

Online Multiplayer / Communities / Enter Code / 34-7849-5538-6903 yazin / Okey deyin.

Bu ara Friend-Code larinizi da buraya yazarsaniz bir liste halinde eklerim buraya. Daha kolay buluruz birbirimizi.

1. ertanunver = 0877-0552-5588
    2. Deniz = 2509-1452-1984
    3. soniczeki = 4596-9551-3668
    4. CrasHh = 0533-4557-9949
    5. DasheriM = 0061-0139-8649
    6. Nam[A]sTe = 4355-9252-9698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 21 Mart 2013; 6:34:48 >

• Katıldım.
  • Bu ara Friend-Code larinizi da buraya yazarsaniz bir liste halinde eklerim buraya. Daha kolay buluruz birbirimizi.

• Ben de dün oyunu satın aldım. Kargonun gelmesini bekliyorum, gelsin katılırım.
  • Ben de gruba katıldım.

Oyunda yeni ve acemiyim ama çok zevkliymiş, beni de ekleyin online oynarız:

2. Deniz: 2509-1452-1984
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Bu ara Friend-Code larinizi da buraya yazarsaniz bir liste halinde eklerim buraya. Daha kolay buluruz birbirimizi.

Ekledim FC ni ve FC listem 100/100 doldu. ._. 2 kişi silebilirim ama.
  • ertanunver & soniczeki ikinizi de ekledim friends listesine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

ertanunver & soniczeki ikinizi de ekledim friends listesine

Eklememişin :|
  • ekleyince bildirim geliyor mu? bana gelmemis de :/

neyse ben ikinizi de ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Mart 2013; 17:38:47 >
  • Sistemi yeni çözdüm, şimdi tekrar ekledim ikinizi de

Meğer 2 tarafın manüel olarak karşılıklı eklemesi gerekiyormuş

Hatta şu anda soniczeki Super Mario 3D Land oynuyor, muhteşem oyun ben de bugün bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

Sistemi yeni çözdüm, şimdi tekrar ekledim ikinizi de

Meğer 2 tarafın manüel olarak karşılıklı eklemesi gerekiyormuş

Hatta şu anda soniczeki Super Mario 3D Land oynuyor, muhteşem oyun ben de bugün bitirdim

Evet işteyim bugün sakin olduğu için oynayabildim. Biraz önce bitirdim ._. Sabah başladım bitti .-.
  • FC imzada, listeye eklersen sevinirim.
  • Yukarda yazılan herkesi ekledim. CrasHh da dahil. Beni de ekleyin.

FC: 0061-0139-8649
  • liste guncellendi. ben de herkesi ekledim.
  • Ben de ekledim herkesi , teşekkürler.
  • Kafayı yiyeceğim. 2-3 saattir online oynamak için cebelleşiyorum. Her seferinde farklı bir hata verip duruyor oyun. Kimisinde tam oyuna başlarken 003-4099 hatası, kimisinde 006-0612 hatası kimisinde de 11 li şimdi unuttuğum hata. Hep wireless hatası vs diye bir ton açıklama var nette ama ne yapsam düzelmedi. Netim de bugün pek iyi değil ama DSi XL'ımda mario kart DS sürümümü az önce sıkıntısız online oynayabildim. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin.
  • onlineda hile yapanlar mi var yoksa baglantidan dolayimi bilmiyorum ama bir anda onumdeki adam yok oluyor veya onume bir anda adam beliriyor. duz yolda giderken sagimdan solumdan birileri gecmemesine ragmen siralamamam degisiyor filan. cok fena sinir olmaya baskadim.

bu arada community kurduk birbirimizi ekledik ama bi kere bile oynayamadik

bence ortak bir saat belirleyelim her gun. o saatlerde hepimiz community'ye girelim yarim saat bir saat artik ne kadarsa oynayalim.

aksam 9, 10, 11 bu saatler uygun olur siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 10 Mart 2013; 23:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Kafayı yiyeceğim. 2-3 saattir online oynamak için cebelleşiyorum. Her seferinde farklı bir hata verip duruyor oyun. Kimisinde tam oyuna başlarken 003-4099 hatası, kimisinde 006-0612 hatası kimisinde de 11 li şimdi unuttuğum hata. Hep wireless hatası vs diye bir ton açıklama var nette ama ne yapsam düzelmedi. Netim de bugün pek iyi değil ama DSi XL'ımda mario kart DS sürümümü az önce sıkıntısız online oynayabildim. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin.

Hocam kaç cihaz bağlanıyor kablosuza çoksa belki ondan yapıyordur. DNS ayarı falan yapın 3ds den.

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

onlineda hile yapanlar mi var yoksa baglantidan dolayimi bilmiyorum ama bir anda onumdeki adam yok oluyor veya onume bir anda adam beliriyor. duz yolda giderken sagimdan solumdan birileri gecmemesine ragmen siralamamam degisiyor filan. cok fena sinir olmaya baskadim.

bu arada community kurduk birbirimizi ekledik ama bi kere bile oynayamadik

bence ortak bir saat belirleyelim her gun. o saatlerde hepimiz community'ye girelim yarim saat bir saat artik ne kadarsa oynayalim.

aksam 9, 10, 11 bu saatler uygun olur siz ne dersiniz?

Ben açıkça söyleyim. Nintendocu harici hiçbir community de yarışmam.

• 11 ocak'tan sonra etkinlik oldu mu nintendocuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Kafayı yiyeceğim. 2-3 saattir online oynamak için cebelleşiyorum. Her seferinde farklı bir hata verip duruyor oyun. Kimisinde tam oyuna başlarken 003-4099 hatası, kimisinde 006-0612 hatası kimisinde de 11 li şimdi unuttuğum hata. Hep wireless hatası vs diye bir ton açıklama var nette ama ne yapsam düzelmedi. Netim de bugün pek iyi değil ama DSi XL'ımda mario kart DS sürümümü az önce sıkıntısız online oynayabildim. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin.

Hocam kaç cihaz bağlanıyor kablosuza çoksa belki ondan yapıyordur. DNS ayarı falan yapın 3ds den.

Kablosuz olarak sadece benim bilgisayarım bağlanıyor. DNS'inden tut sabit ip vermesine ondan tut 3ds için DMZ yapmama rağmen sorunu gideremedim. Nette de benzer sorun yaşayan bir ton insan olmuş. Onların önerdiklerini denedim ama olmadı kafayı yedim resmen. Düzeltemezsem ucuza elden çıkaracağım gibi oyunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.