Şimdi Ara

Mario Kart 7 oyuncuları buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Kafayı yiyeceğim. 2-3 saattir online oynamak için cebelleşiyorum. Her seferinde farklı bir hata verip duruyor oyun. Kimisinde tam oyuna başlarken 003-4099 hatası, kimisinde 006-0612 hatası kimisinde de 11 li şimdi unuttuğum hata. Hep wireless hatası vs diye bir ton açıklama var nette ama ne yapsam düzelmedi. Netim de bugün pek iyi değil ama DSi XL'ımda mario kart DS sürümümü az önce sıkıntısız online oynayabildim. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin.

Hocam kaç cihaz bağlanıyor kablosuza çoksa belki ondan yapıyordur. DNS ayarı falan yapın 3ds den.

Kablosuz olarak sadece benim bilgisayarım bağlanıyor. DNS'inden tut sabit ip vermesine ondan tut 3ds için DMZ yapmama rağmen sorunu gideremedim. Nette de benzer sorun yaşayan bir ton insan olmuş. Onların önerdiklerini denedim ama olmadı kafayı yedim resmen. Düzeltemezsem ucuza elden çıkaracağım gibi oyunu.

İlk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum. ._. Başka kablosuzlara denediniz mi bağlanmayı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kafayı yiyeceğim. 2-3 saattir online oynamak için cebelleşiyorum. Her seferinde farklı bir hata verip duruyor oyun. Kimisinde tam oyuna başlarken 003-4099 hatası, kimisinde 006-0612 hatası kimisinde de 11 li şimdi unuttuğum hata. Hep wireless hatası vs diye bir ton açıklama var nette ama ne yapsam düzelmedi. Netim de bugün pek iyi değil ama DSi XL'ımda mario kart DS sürümümü az önce sıkıntısız online oynayabildim. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin.

Hocam kaç cihaz bağlanıyor kablosuza çoksa belki ondan yapıyordur. DNS ayarı falan yapın 3ds den.

Kablosuz olarak sadece benim bilgisayarım bağlanıyor. DNS'inden tut sabit ip vermesine ondan tut 3ds için DMZ yapmama rağmen sorunu gideremedim. Nette de benzer sorun yaşayan bir ton insan olmuş. Onların önerdiklerini denedim ama olmadı kafayı yedim resmen. Düzeltemezsem ucuza elden çıkaracağım gibi oyunu.

İlk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum. ._. Başka kablosuzlara denediniz mi bağlanmayı?

Başka kablosuz modem evde olmadığından deneyemedim. Zaten ev dışında 3dsi kullanmam pek mümkün değil gibi.

• Bende uzun süredir 3DS ile MK7 var ama online olarak yabancılar ile oynuyorum.

Akşama yazarım FC bilgisini. Komiteyede girerim kısmetse.
  • 4355-9252-9698 ekleyin beni de akşamları takılırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimle kapışmak isteyen var mı? Yada var mı len bana yan bakan.
  • liste guncel

usta kapisalim da bir araya gelemiyoruz ki. dedigim gibi bir ortak saat belirlemek lazim. yoksa piyango.
  • Genelde herkes ismini yazdırır ama gelmez. Bu da o hesap. Yabancılar ile oynamaya devam.
  • Bir saat ve gün ayarlayalım katılım olur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendocu da etkinlik düzenliyoruz bazen. Genelde 4-8 kişi oynuyoruz.
  • Dün gece oynadım online. Uykum geldi kapattığımı sandım koydum yere. Sabah kalktım açıyım dedim. Açık kalmış sabaha kadar.
  • 4785-4975-8450 konuyu hortlatiyorum ama hala oynuyorsaniz yapalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

4785-4975-8450 konuyu hortlatiyorum ama hala oynuyorsaniz yapalim

Köydeyim internet yok :D ayrıca 3ds im bozuldu :( (nete gece 2-6 arası mobilden girebiliyom)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

4785-4975-8450 konuyu hortlatiyorum ama hala oynuyorsaniz yapalim

Köydeyim internet yok :D ayrıca 3ds im bozuldu :( (nete gece 2-6 arası mobilden girebiliyom)

hadi ya kotu olmus :/
    oyunu rasgele insanlarla oynamaktan biktim. 10 milyon satmis oyunda bolgesel degil tum dunyayla oynuyorsun. oyunun onlinei zehir oldu herkes isinlaniyor etrafimda. ingiltre bolgem tum avrupa oyunculari bitmis gibi beni surekli japonlar ve amerikalilarla eslestiriyor

• Ben de tatildeyim wifi yok :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.