Bildirim
Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (11. sayfa)
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
19 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: shalashaska
quote:
Orijinalden alıntı: Enexsis
quote:
MK8 e katılabilirim NNID: ahmetpasa
Hoşgeldiniz Ahmet bey 20 gündür arkadaslardan ses yok ses gelirde toplanirsak bi MK 8 turnuva yaparız
Üstad dh dekiler olarak ekleşelim hep beraber
Dostum burda zate 10 Kişi falan olduk sen kullanici adını ver seni de ekliyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ahmetpasa benim kullanici adim birde yaris aninda mikrofon lu kulak ile konusabiliyormuyuz
quote:
Ahmetpasa benim kullanici adim birde yaris aninda mikrofon lu kulak ile konusabiliyormuyuz
Ok aksam eklicem sizi oda kurarsak yarış esnasinda değilde yarış bitince pist falan seçerken Konuşa biliyoruz ama biz skype den konusuyoz super oluyo telefonuna skype yi kurarsan ilerde olacak bi turnuva durumunda hazırlıklı olursun dostum:)
Mario Kart 8'in 2. DLC paketi 23 Nisan'da geliyor
Yeni karakterler, araçlar ve 8 ek pist içerecek. Ayrıca 200cc modu geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kangaxx
Yeni karakterler, araçlar ve 8 ek pist içerecek. Ayrıca 200cc modu geliyor.
Aynen o habere okuyunca sevindim dostum hele 200cc olayı tam bomba olmuş çok eylenceli olacak😃
quote:
quote:
Aynen o habere okuyunca sevindim dostum hele 200cc olayı tam bomba olmuş çok eylenceli olacak😃
Bence kaos olucak eğlenceden çok xD
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
quote:
quote:
Bence kaos olucak eğlenceden çok xD
:)aynen işler çok karışacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni DLC paketi yarın geliyor -
Yeni F-Zero pisti muhteşem olmuş, ayrıca Baby Park da çok eğlenceli, 200cc düşünemiyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 23 Nisan 2015; 18:34:54 > -
quote:
Yeni F-Zero pisti muhteşem olmuş, ayrıca Baby Park da çok eğlenceli, 200cc düşünemiyorum :D
Bu aksam test edecez bakalim:)
Beyler slc gelmiş, indiriyorum şuan. 200cc olayını çok merak ediyorum. yeni pistler için de sabırsızlık var tabi. Helal olsun şu nintendoya dlc nin hakkını verdiler gerçekten dolu dolu içerik geliyor.. -
splatoon siparişi veren oldu mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: tyavuz
splatoon siparişi veren oldu mu?
Yavuz ben alacam o oyunu da cikinca böyle on sparis veya biyerden önceden aliniyomuki cok bekliyorum değişik bise olacak
quote:
quote:
Yavuz ben alacam o oyunu da cikinca böyle on sparis veya biyerden önceden aliniyomuki cok bekliyorum değişik bise olacak
Bende alan varsa nasıl, nereden aldı onu öğrenmek için yazmıştım. Kaç aydır bekliyorum zaten bide çıktıktan sonra Türkiye'ye gelmesini beklemeyelim -
quote:
quote:
quote:
Bende alan varsa nasıl, nereden aldı onu öğrenmek için yazmıştım. Kaç aydır bekliyorum zaten bide çıktıktan sonra Türkiye'ye gelmesini beklemeyelim
Aynen ama biz en erken çıktıktan 1 ay sonra ediniriz:(
Ben hep oyunları gittigidiyordan aldım. Yurt dışından pal sipariş verenler hangi siteden alıyor acaba? -
quote:
Ben hep oyunları gittigidiyordan aldım. Yurt dışından pal sipariş verenler hangi siteden alıyor acaba?
Bende hep sahibinden veya burdan aldim oyunları yurt dışından bi kac siteden baktım hem burdaki fiyatlarla ayni hemde 15 gün sonra geliyo yani sen yeni çıkan bi oyunu versen çıkış Günü'nden 15 gün sonra eline gelecek belki o sûrede sen o oyunu Türkiye'den bulursun ama seninde Dediğin gibi bilgisi olan biri paylaşsın ???
quote:
Ben hep oyunları gittigidiyordan aldım. Yurt dışından pal sipariş verenler hangi siteden alıyor acaba?
ben shopto'dan alıyorum ingiltereden geliyor aynı gün kargoluyorlar erken saatlerde sipariş verirseniz ve 1 haftada ürün elimde oluyor.takipli kargo 6 pound yani 24 TL falan ediyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X