Şimdi Ara

Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: Teg-men

Merhaba arkadaslar benide ekliyebilirsiniz. Online oldugumuz zamanlarda oynayabiliriz.
    Nid:selcukozlem

Hocam hoşgeldin. Kendini tanıtırsan seni de konu başlangıcında yer alan listeye ekleyeyim. İsim - Yaş - Nerede yaşadığınız gibi.

Merhaba hosbulduk,selcuk 29 Frankfurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teg-men -- 9 Mart 2015; 1:01:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario Party 10'a pek sıcak bakmıyordum. Beni hiç heyecanlandırmamıştı ancak aşağıdaki linkte yer alan video hoşuma gitti.

http://nintendoeverything.com/mario-party-10-badminton-bash-bonus-game-footage/
  • Planlanmis bir MK8 etkinliginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Planlanmis bir MK8 etkinliginiz var mi?

Suan yok dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Planlanmis bir MK8 etkinliginiz var mi?

Katılım olursa bu cumartesi akşam olabilir
  • Beyler super smash Bros oyununu aldım sonunda burdaki arkadaşların övgüsü üzerine aldım biraz deniyim eğer seversem kendimi geliştireyim de bi super smash Bros turnuvası da yaparız arkadaşlar:)

• Beyler şu anda Wii U nereden temin edilebilir ? Bende almayı düşünüyorum ama GG deki kan emiciler dışında satan görmedim..Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Beyler şu anda Wii U nereden temin edilebilir ? Bende almayı düşünüyorum ama GG deki kan emiciler dışında satan görmedim..Bilgisi olan var mı?

Forumun 2. el kısmında arada satışa çıkartanlar oluyor. Onun dışında yine forumun 2. el kısmında yurtdışına çıkıp oradan fazladan getirenler olabiliyor sipariş verebilirsin. Sanırım alanlar da oldu o şekilde.

Bir de sahibinden.com da da 2. el olarak 2-3 ilan vardı sanırım.
  • Ben de SSB'yi sonunda aldım Wii U için. Elime ulaştı. Artık hem MK8'de hem de Mario Kart etkinliklerinde varım.

Selamlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Beyler şu anda Wii U nereden temin edilebilir ? Bende almayı düşünüyorum ama GG deki kan emiciler dışında satan görmedim..Bilgisi olan var mı?

Forumun 2. el kısmında arada satışa çıkartanlar oluyor. Onun dışında yine forumun 2. el kısmında yurtdışına çıkıp oradan fazladan getirenler olabiliyor sipariş verebilirsin. Sanırım alanlar da oldu o şekilde.

Bir de sahibinden.com da da 2. el olarak 2-3 ilan vardı sanırım.

1-2 ilanın dışında pek ilan göremedim...Koskoca 75 milyonluk ülkede adam gibi Wii U tedarik eden yok nasıl iş bu anlamadım..
  • Arkadaşlar bir kere Wii U'yu alabildikten sonra gerisi kolay. Oyunların gelmesinde zaten sorun olmuyor ki zaten yurtdışından alması da kolay ve daha uygun fiyatlar. O yüzden gerçekten Nintendo sevdalısıysanız ve illa ki bunu alacaksanız ya yurtdışından getirtin (ben NTSC öneririm Amerika'dan getirtmesi daha mantıklı) ve vergisini de ödeyerek cihazı alın ya da Türkiye'de 1-2 ilan varsa da paraya kıyıp verin. Sonuçta Türkiye'de bunun pazarı olmamasından dolayı fiyatların ne seviyelerde seyredeceğini kestirmek mümkün değil. Herkes kafasına göre fiyat veriyor.
  • Sayfa yine durdu
  • Arkadaslar kimse bise yazmiyomu bi sorunmu var MK 8 icin toplanalım uygun bi aksam
    ??????

• quote:

Orijinalden alıntı: Enexsis

Arkadaslar kimse bise yazmiyomu bi sorunmu var MK 8 icin toplanalım uygun bi aksam
    ??????

Aynı şeyi söylüyorum kimseden ses çıkmıyor.
  • quote:

quote:

Arkadaslar kimse bise yazmiyomu bi sorunmu var MK 8 icin toplanalım uygun bi aksam
    ??????

Aynı şeyi söylüyorum kimseden ses çıkmıyor.

Aynen yaaa nerde bu millet beyler hadi herkez katılım yapsın turnuva yapalim Yavuz KARDEŞ bu Msj Lara'da Cvp gelmesse Sayfayı sen açtın bizi topladın gereğini yap:)))

• MK8 oynamıyorum bu aralar. Smash Bros gelirseniz hazırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

MK8 oynamıyorum bu aralar. Smash Bros gelirseniz hazırım :)

Zeki dostum smash Bros oyununu aldım ama gene sevemedim satıyorum suan mk8 icin toplanalım bi ara

• MK8 e katılabilirim NNID: ahmetpasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: shalashaska

MK8 e katılabilirim NNID: ahmetpasa

Hoşgeldiniz Ahmet bey 20 gündür arkadaslardan ses yok ses gelirde toplanirsak bi MK 8 turnuva yaparız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shalashaska

MK8 e katılabilirim NNID: ahmetpasa

Hoşgeldiniz Ahmet bey 20 gündür arkadaslardan ses yok ses gelirde toplanirsak bi MK 8 turnuva yaparız

Üstad dh dekiler olarak ekleşelim hep beraber
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.