Şimdi Ara

Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soniczeki

Oynadım bitirdim. Harika!

Zelda evreni harika ötesi. ben böyle oyun görmedim.
  • Millet 10 gibi yapalım ya misafir var evde.
  • quote:

Millet 10 gibi yapalım ya misafir var evde.

Ok zeki bana uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skype gelin millet

yeni gelenler varsa "soniczeki" eklesin.
  • Kurdunuz mu oyunu. bekliyorum ben
  • quote:

skype gelin millet

yeni gelenler varsa "soniczeki" eklesin.

Hocam söyleseydiniz keşke dlc oynayacağınızı boşuna beklemezdik bu kadar zaman.
  • Ben de bugün katılamadım yahu. Evde misafir var. Ama uzaktan da olsa takip ediyorum sizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Ben de bugün katılamadım yahu. Evde misafir var. Ama uzaktan da olsa takip ediyorum sizi :)

ben olmama rağmen katılamadım. Arkadaşlar ayrı kurmuşlar saolsunlar söylemediler de.Geçen de aynısı olmuştu. Neyse
  • tyavuz T kullanıcısına yanıt
    Usta sorduk herkese 7 kişide de DLC olunca normaline girmedik :/
  • Bu arada
  • unl dostum excite bike pistinde aynı takımdaydık sen 1. iken red shell attım yanlışlıkla kusura bakma ama ona rağmen yendik tebrikler bu arada
  • quote:

Herkese nerede sordunuz ? Benim bilmediğim ayrı bir konuşma ortamınız varsa onu bilemem. O zaman zaten burada toplanmaya gerek yok. Ben bugün birlikte oynayacağız diye dışarıda program yapmadım. Bundan sonra aranızda takılırsınız. Herkese iyi eğlenceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

unl dostum excite bike pistinde aynı takımdaydık sen 1. iken red shell attım yanlışlıkla kusura bakma ama ona rağmen yendik tebrikler bu arada

farketmedim bile hocam sorun degil yalniz keske hic battle mode oynamasaydik normal yaris daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

quote:

Herkese nerede sordunuz ? Benim bilmediğim ayrı bir konuşma ortamınız varsa onu bilemem. O zaman zaten burada toplanmaya gerek yok. Ben bugün birlikte oynayacağız diye dışarıda program yapmadım. Bundan sonra aranızda takılırsınız. Herkese iyi eğlenceler...

Skype de 10 dk bekledik buraya da baktık gelen giden olmadı bizde sorduk DLC limi olsun evet dedi herkes açtık. Başlatıktan sonra zaten hiçbir yere bakamadım.

Suçlu ben miyim şimdi? ._.
  • quote:

quote:

Hocam serzenişinde haklısın ama bir 10 dk lobi de bekledik gelen giden olacak mı diye başka kimse gelmeyince ve herkeste de dlc olunca oyunu öyle oynadık

• quote:

quote:

Yavuz ya valla ne diyim üzüldüm seni oyuna girince sordum Yavuz la oynuyorduk nerde falan dlc siz yerde oynariz Bidakine en kısa zamanda telafi edelim bak kimse isteyerek böyle bise yapmaz biz yeterki az olmayalim diye BAKIYOZ ya valla kötü oldu zeki arkadasimizinda kesinlikle sucu yok bunu telafi edecez

• quote:

Ben lobideydim şahidim yani tekrar tekrar sordular DLC'si olmayan var mı diye, herkes OK deyince DLC'li açtılar, ki epey de beklendi başlamadan önce. Sanırım sen lobide yoktun, eğer lobide olsaydın ve DLC yok deseydin kimse itiraz etmezdi, sonuçta eğlencesine toplanıyoruz.
  • 10 dakika beklemediniz bundan eminim. Hasomen seninle ve Enesisle birlikte oyundaydık zaten. Enesis bizden 1 tur önce çıktı biz senle birlikte oyundan çıktık.Aynı şey senin başına gelseydi ben döner bakardım ya ben bu adamlarla biraz önce oyundaydım diye.Friend list diye birşey var orada görülüyor kimin aktif olup olmadığı.Aktif ve mario kart da olan birisi neden oyuna girmesin. Ya da sonradan katılabilecek insanları düşünüp ona göre oda oluşturulabilirdi. Bazen herşeyi düşünmek gerek. Biz söyledik biz 3-5 dakika bekledik geçti gitti ile olmuyor. Ben 9 dan beri bekliyorum konuştuğumuz saatin dışına çıkıp 10 da oynayalım denmiş. O zaman ben de söyleseydim ben 9 da bekledim kuralım diye.
    Perşembe günü de benzer durum oldu. ben 9 da katılamadım 10 da girdim o zaman da dlc li olarak açıldığından oyununuza sonradan da olsa dahil olamadım.Burada ben kusursuz güzel bir arkadaş ortamı oluşturmak için bu konu başlığını açtım. Ancak benim için pek öyle olmadı.

iyi geceler...

• quote:

10 dakika beklemediniz bundan eminim. Hasomen seninle ve Enesisle birlikte oyundaydık zaten. Enesis bizden 1 tur önce çıktı biz senle birlikte oyundan çıktık.Aynı şey senin başına gelseydi ben döner bakardım ya ben bu adamlarla biraz önce oyundaydım diye.Friend list diye birşey var orada görülüyor kimin aktif olup olmadığı.Aktif ve mario kart da olan birisi neden oyuna girmesin. Ya da sonradan katılabilecek insanları düşünüp ona göre oda oluşturulabilirdi. Bazen herşeyi düşünmek gerek. Biz söyledik biz 3-5 dakika bekledik geçti gitti ile olmuyor. Ben 9 dan beri bekliyorum konuştuğumuz saatin dışına çıkıp 10 da oynayalım denmiş. O zaman ben de söyleseydim ben 9 da bekledim kuralım diye.
    Perşembe günü de benzer durum oldu. ben 9 da katılamadım 10 da girdim o zaman da dlc li olarak açıldığından oyununuza sonradan da olsa dahil olamadım.Burada ben kusursuz güzel bir arkadaş ortamı oluşturmak için bu konu başlığını açtım. Ancak benim için pek öyle olmadı.

iyi geceler...

Haklısın hocam ne diyeyim şimdi kusura bakma ama 10 dk bekledik orada yanlışın var hatta ben seni göremeyince sordum arkadaşlara birlikte oynadık şimdi nerede diye yani bilerek yapılan bir şey yok ortada bir daha ki oyuna muhakkak gel hocam söz bu sefer dlc siz oynayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 1 Mart 2015; 1:08:50 >

• Arkadaşlar en kötü bir turnuvaya katılamamış olun bir şey olmaz.Herkes de isteyerek olmadığını söylüyor. Çok emin olduğumuz şeyler her zaman düşündüğümüz gibi olmayabilir. 10 dakika değil de 8 dakika beklenmiştir. Kimse hadi başkası gelmeden başlayalım dememiştir. Ben zaten giremedim evde misafir var diye de problemi büyütmeden bir dahakine hep birlikte programı buradan konuşarak katılırız. Karmaşa da olmaz. Amaç sorunu çözmekse...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.