Şimdi Ara

Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
6.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde olamamak zor geldi :) iyi eğlenceler hepinize

• Beyler kusura bakmayın köyden anneanne gelmiş misafirler falan var bildiğin ev 60 yaş üzeri dolmuş. 2 el yalandan oynayabildim.Konuşmaları zaten duyamadım.
  • Arkadaşlar oyun için çok teşekkürler inanılmaz eğlenceli oldu cumartesi günü inşallah tekrar görüşmek üzere

• Samet ne ara o kadar ustalaştın oyunda

Beyler Smash alın aslında o da çok komedi olur 4 kişi itemli falan
  • Bu akşamki yarışlar çok eğlenceliydi, herkese teşekkürler. Cumartesi akşamı full kadroyla oynamak dileğiyle. Online çok eğlenceli geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

Samet ne ara o kadar ustalaştın oyunda

Beyler Smash alın aslında o da çok komedi olur 4 kişi itemli falan

Çokta oynamıyorum aslında o yaptığım 5000 puana kardeşimlerinde oynaması dahil bugün günümdeydim diyelim

• Videoların yarısı kötü olmuş sildim :D skype ye geçtikten sonrakiler güzel onları koyucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Videoların yarısı kötü olmuş sildim :D skype ye geçtikten sonrakiler güzel onları koyucam.

Tamam hocam sen nasıl uygun görüyorsan ayarlarsın

• quote:

Videoların yarısı kötü olmuş sildim :D skype ye geçtikten sonrakiler güzel onları koyucam.

Zeki hocam sen ısını bilirsin eline sağlık

• Bi arada arkadaşlar yeni kullanici adım bu Donanım haberde bilginiz olsun ben enes ok

• Arkadaşlar bu akşamki oyunlar süperdi Cumartesi günü daha çok arkadaşla yola devam inşallah birde Mário 128 sitesinin ismini kim verdi ise çok saolun Pro control sipariş verdim bir de indirime girmiş 115 tl gelecek iste bu grup lasmanın bu yanida çok iyi ben 3 aydır bulamıyordum hemen arkadaş yardım etti uyguna aldım sağ olsun ii geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Enexsis

Arkadaşlar bu akşamki oyunlar süperdi Cumartesi günü daha çok arkadaşla yola devam inşallah birde Mário 128 sitesinin ismini kim verdi ise çok saolun Pro control sipariş verdim bir de indirime girmiş 115 tl gelecek iste bu grup lasmanın bu yanida çok iyi ben 3 aydır bulamıyordum hemen arkadaş yardım etti uyguna aldım sağ olsun ii geceler

Güle güle kullan hocam 2 haftaya elinde olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: Enexsis

Arkadaşlar bu akşamki oyunlar süperdi Cumartesi günü daha çok arkadaşla yola devam inşallah birde Mário 128 sitesinin ismini kim verdi ise çok saolun Pro control sipariş verdim bir de indirime girmiş 115 tl gelecek iste bu grup lasmanın bu yanida çok iyi ben 3 aydır bulamıyordum hemen arkadaş yardım etti uyguna aldım sağ olsun ii geceler

Güle güle kullan hocam 2 haftaya elinde olur

Heh samet sen söylemiştin Mário 128 sitesini doğru saol dostum aynen iki haftaya gelir en fazla:)

• Enexsis kullanıcısına yanıt
    Özelden atsaydın iyiydi telefonu :D Benim videom var eğer bilmiyorsan bakarak yapabilirsin. Pek canlı anlatmayı sevmem
  • arkadaşlar merhaba..
    40 yaş üstü yeni wii kullanıcısı olarak bu turnuva işi hoşma gitti..

Oyunu indirmeye başladım ..

Wii netede bağlı.. gerekli ayarları bana tarif ederseniz bende aranıza katılmak iaterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: usuren

arkadaşlar merhaba..
    40 yaş üstü yeni wii kullanıcısı olarak bu turnuva işi hoşma gitti..

Oyunu indirmeye başladım ..

Wii netede bağlı.. gerekli ayarları bana tarif ederseniz bende aranıza katılmak iaterim..

Hoş geldin dostum soniczeki arkadasimiz tarif olayinda yardımcı olur sizi:)

• Bu arada zeki dün Çekilen video yu koydunmu nasıl izlicez onu?

• quote:

Özelden atsaydın iyiydi telefonu :D Benim videom var eğer bilmiyorsan bakarak yapabilirsin. Pek canlı anlatmayı sevmem

Dostum ben super smash bros wii oyunu sende var o olmadan sofmodd olmuyo sat bana veya satmiyosan kirala falan Zâte bikere kullanacak dicektim ama sonra senin makina ntsc olduğunu hatirladim gerek kalmadı noyu özelden atmadım çünkü bulmiyom:)anlamam yani öyle işlerden sofmodd la alakalida buse sormucam onu hallederim zate sadece wii kismina sofmod yapacam ilerde güncellemede sorun yasarmiyim veya Wii U online dinde bi sorun olurmu dün sordum ama karisikti tam anlamadim dediklerini o Yüzden tekrar soruyorum ol

• Hee Bide Wii U yu Wii menuye gecence version farkediyomu softmod icin yani atiyorum 4.02 versiyo üstü olmuyo gibi buse varmi varsa ona göre Wii U MA bakiyim version tutuyosa super smash bros Wii oyununu alayim bu konu hakkinda sana son sorum:)zeki bilgin varsa beni aydinlatirsan sevinirim iki arada bi derede kaldim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.