Şimdi Ara

Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Alıştırma turları yapalım bi kaç oyun...

yapalım hocam baya eğlenceli olacak birlikte oynamak
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Yazmak? ._.

Üzgünüm mk8 yada smash de öyle şeyler yok. Sadece lobby de kısa konuşmalar yapabiliriz. Onuda 1 kez kullandım iğrençti ses kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Yazmak? ._.

Üzgünüm mk8 yada smash de öyle şeyler yok. Sadece lobby de kısa konuşmalar yapabiliriz. Onuda 1 kez kullandım iğrençti ses kalitesi.

Zeki hocam bi sekilde konusmamiz yasa yazismamiz ii olur yoksa biraz sonuk olur mesela dün aksam ayrı ayrı zamanlarda deniz tyavuz Bide necipfazil arkadaslarimiz la MK 8 oynadik her oyun bitiminde Bide yazacak yok yazamiyom elim kolum Bagli gibi yani en azından yazissak yeter:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Dün akşamki oyunlar güzeldi. Teşekkürler...
    Ben her oyun bitiminde hazır mesajlar atmaya çalıştım konuşmak için o kısıtlı hazır mesajlarla..

Anlamıyorum ve de hiç hak vermiyorum Nintendo'ya bu konuda. Sanki diğer konsollarda yıllardır voice olsun mesajlaşma olsun kullanılmıyor. Sanki tüm nintendo kullananlar sapık ta millet birbirine sapıklık yapacak. :/ Böyle şeyleri yapan zaten her yerde yapıyor.. Bu düşüncelerle de nintendo konsollara mesajlaşma veya konuşma gibi özellikleri koymuyor, veya bunları bahane ederek teknik olarak yetersiz olduklarını gizliyorlar.. Ne bileyim mantığıma sımıyor bu zamanda nasıl rahat rahat konuşamıyoruz mesajlaşamıyoruz ben azından böyle bir oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Dün akşamki oyunlar güzeldi. Teşekkürler...
    Ben her oyun bitiminde hazır mesajlar atmaya çalıştım konuşmak için o kısıtlı hazır mesajlarla..

Anlamıyorum ve de hiç hak vermiyorum Nintendo'ya bu konuda. Sanki diğer konsollarda yıllardır voice olsun mesajlaşma olsun kullanılmıyor. Sanki tüm nintendo kullananlar sapık ta millet birbirine sapıklık yapacak. :/ Böyle şeyleri yapan zaten her yerde yapıyor.. Bu düşüncelerle de nintendo konsollara mesajlaşma veya konuşma gibi özellikleri koymuyor, veya bunları bahane ederek teknik olarak yetersiz olduklarını gizliyorlar.. Ne bileyim mantığıma sımıyor bu zamanda nasıl rahat rahat konuşamıyoruz mesajlaşamıyoruz ben azından böyle bir oyunda

Kesinlikle Katılıyorum dostum bu zamanda konuşamamak ne dir yaw ve evet dün aksam ki oyunlar güzeldi

• Bu arada aksama az kaldı arkadaşlar Bide oyunu kim kuracak bence necipfazil veya soniczeki arkadaslarımızdan biri kursun onlar ii biliyo gibi geldi bana:)biz katılalım onların odaya falan ben herkeze uyarım bu arada?

• Konuşma olayını whatsapp üzerinden yapabiliriz belki. Vasat bir alternatif olsada kötünün iyisi
  • Evet dün akşamki oyunlar güzeldi :)

Bu kısıtlama olayına ben de katılıyorum, sinir edici bir durum ama işte aynı zamanda çocuk kitleyi hedefledikleri için yapıyorlar. Ha şimdi Xbox 360 zamanlarını düşünüyorum da çoluk çocuk küfürden vs. geçilmezdi o da kötü.

Orta yolu bulmaları lazım mesela şöyle yapabilirler... +18 modu gibi bir şey ve kanıtlamak için örneğin geçici kredi kartı ödemesi. Ha sistem gene istismar edilir ama en azından bir engeldir.

Şimdi konuyu açan arkadaş toparlamak için ilk mesaja katılacak olanların listesi + NNID leri yazabilir mesela, aynı zamanda DLC var mı yok mu onu da sormalı çünkü oda açarken 32 mi yoksa 40 pist mi diye sorar, 40 seçilirse DLC ye sahip olmayanlar giremez...
  • Hii ozaman dlc sahimi olmayan varsa yazsin bir kişide bile yoksa Odayı açan arkadaş 32 pist seçeneği ile acar ve watsapp dam bencede olur watsap ta grup falan Açılıyor galiba biri yazdimi herkez görür ii makara döner hatta öyle olursa aksam kardesimide çağıracam co pilot olarak benim dediklerimi yazar:)))

• Dün girseymişim keşke mk8 e neyse bugün inşallah güzel maçlar olacak Bende dlc var ama bence 32 pist olarak açsın açacak arkadaş olmayan vardır kesin dlc

• Bende dlc yok alırım bugün. Zaten alacaktım. Ama benim için dezavantaj olur daha hiç görmediğim yollarda oynamak. Gerçi hiçbir iddiam yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Bende dlc yok alırım bugün. Zaten alacaktım. Ama benim için dezavantaj olur daha hiç görmediğim yollarda oynamak. Gerçi hiçbir iddiam yok :)

Yavuz hocam evet sen yenisin oyunda dün gördüm ama bizde öyle başladık ve dönüşlerde zıplayıp kaydırma olayını kullan oyundan aldığın zevk katlanacak ve listede yükseleceksin:)ve ok kuracak arkadaş 32 pist den kursun lütfen herkesin bildiği pist Ler olsun

• Şu anda 6 kişiyiz. Konu başlangıcında güncelleme yapıp katılımcıları ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Yazmak? ._.

Zeki hocam bi sekilde konusmamiz yasa yazismamiz ii olur yoksa biraz sonuk olur mesela dün aksam ayrı ayrı zamanlarda deniz tyavuz Bide necipfazil arkadaslarimiz la MK 8 oynadik her oyun bitiminde Bide yazacak yok yazamiyom elim kolum Bagli gibi yani en azından yazissak yeter:)

Yusuf sen Live'a alışmışın adamsın Nintendo'nun online altyapısı keser mi seni

• quote:

Şu anda 6 kişiyiz. Konu başlangıcında güncelleme yapıp katılımcıları ekledim.

Eline saglik ii olmuş bi 10 Kışı olaydik iyidi neyse Bidakine inşallah

• quote:

quote:

Bende dlc yok alırım bugün. Zaten alacaktım. Ama benim için dezavantaj olur daha hiç görmediğim yollarda oynamak. Gerçi hiçbir iddiam yok :)

Yavuz hocam evet sen yenisin oyunda dün gördüm ama bizde öyle başladık ve dönüşlerde zıplayıp kaydırma olayını kullan oyundan aldığın zevk katlanacak ve listede yükseleceksin:)ve ok kuracak arkadaş 32 pist den kursun lütfen herkesin bildiği pist Ler olsun

Toplasan 5-6 saat oynamışımdır daha oyunu :) Normalde en sevmediğim oyun türüdür yarış oyunları ama kesinlikle bu oyun bambaşka ve bu da tabiki Nintendo farkı. Genel olarak yarış oyunlarında ilgisizliğim de benim iyi oynayamamam ile doğru orantılı olsa da çok yeni olmama rağmen çok da kötü değilim diye düşünüyorum :) Tabi kesinlikle aramızda en kötü ben olacağım bundan eminim.

• quote:

quote:

quote:

Toplasan 5-6 saat oynamışımdır daha oyunu :) Normalde en sevmediğim oyun türüdür yarış oyunları ama kesinlikle bu oyun bambaşka ve bu da tabiki Nintendo farkı. Genel olarak yarış oyunlarında ilgisizliğim de benim iyi oynayamamam ile doğru orantılı olsa da çok yeni olmama rağmen çok da kötü değilim diye düşünüyorum :) Tabi kesinlikle aramızda en kötü ben olacağım bundan eminim.

Dostum ben sizin oyuna katıldığımda seni izledim su dönüşlerde kaydırmayı Öğren oynayisin çok değişecek gün gelir senin egzoz dumanında yarisiriz

• Dönüşlerde kayma mı var? :)) nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Dönüşlerde kayma mı var? :)) nasıl oluyor?

dwain hocam sen katılıyor musun? Geçen gün beni de ekleyin dedin kayboldun gittin birdaha ses çıkmadı. Ona göre seni de ekleyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Dönüşlerde kayma mı var? :)) nasıl oluyor?

dwain hocam sen katılıyor musun? Geçen gün beni de ekleyin dedin kayboldun gittin birdaha ses çıkmadı. Ona göre seni de ekleyelim.

Aaa olur mu tam tersi yazdım dün hatta bu akşam evde olamayacağım diye sen kaçırmışsın hocam :) Ama takipteyim uzaktan da olsa ;)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.