Şimdi Ara

Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DH ye giremedim 2 saat geçmiş hala açık olan var mı? :D
  • 2-3 saat oynadım kimse gelmedi smash de oynadım gene kimse gelmedi :D neyse başka zamana artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

2-3 saat oynadım kimse gelmedi smash de oynadım gene kimse gelmedi :D neyse başka zamana artık.

ben saat 9-10 arası online dım kimse yoktu
  • Elvet bir gün buluşacağız bu böyle .........:)))arkadaslar buraya mesela Çarşamba aksam saat 9da toplanalim Mário kart oynayalim diye yazalim herkeze uyarsa veya uyanlar yassin o gün o saatte toplanıp oynayalım bence bir öneri arkadaşlar Görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çarşamba akşam saat 9 da mk8 deyiz o zaman

İster worldwide yapalım birbirimize join deriz ister oda kurup oynarız.

VR puanlarınızı söyleyin ama ondan önce oynarken seviyeye uygun oynamaya çalışırım.
  • quote:

Çarşamba akşam saat 9 da mk8 deyiz o zaman

VR puanlarınızı söyleyin ama ondan önce oynarken seviyeye uygun oynamaya çalışırım.

Çarşamba saat 9 da mk 8 acik olacak benim zeki kardesim VP puanı dedigin onlinedeki puanlarsa benim 5800 kusur ve ben Wii U da arkadaşlarla oynama olaylarını okadar iyi bilmiyom ilk defa arkadaslarla Wii U da oyuncam Xbox one de oynadım çok ama Wii U deneyimim yok size uyarım Çarşamba saat 9a iki Kışı olduk diğer arkadaslardan uyan varsa bende Varım desin eylenceyi katlayalım :)veee zeki usta çok puanimi sordun ona göre oynarim falan dedin çok iddaalisin helarde:)Bide size bi sorum olacak ben 20 senedir Nintendo oynarım ama hiç super smash bros oynamadim Wii de bi ara bikere bakmış mantigini anlamamistim suan bu oynun da elimde yok sizce almalimiyim herkez çok övüyor yorumunuz nedir super smash bros hakkinda grs

• quote:

Çarşamba akşam saat 9 da mk8 deyiz o zaman

Çarşamba gelebilirim ben puanım 5000 e yakın

• Ben wii u'yu yeni aldığım için benim puanların o kadar yüksek değil. Oyunlarda iddialı da değilim. Çarşamba akşam 8 bana da uygundur. Bir başlayalım normal oyunlar atalım. Birbirimizi tanıdıktan sonra turnuva olayına da başlarız
  • Hasomen ve tyavuz da katıldı sefa getirdi Çarşamba saat 9a 4 Kışı olduk yokmu arttıran:))))

• PS ve XBOX daki gibi kaliteli değil. Ama oda kurarsak herkes oraya gelirse bölüm seçme ekranında voice chat yapabiliriz.

Evet çok iddalıyım :)

Smash bros a gelince oyun harika ötesi :D başka söze gerek yok. Dövüş oyunlarını sevmem ama bu oyun bambaşka öğrendikten sonra bırakamıcaksın bak gör :D MK8 i kaç aydır oynamıyodum smash bros yüzünden.
  • quote:

PS ve XBOX daki gibi kaliteli değil. Ama oda kurarsak herkes oraya gelirse bölüm seçme ekranında voice chat yapabiliriz.

Smash bros a gelince oyun harika ötesi :D başka söze gerek yok. Dövüş oyunlarını sevmem ama bu oyun bambaşka öğrendikten sonra bırakamıcaksın bak gör :D MK8 i kaç aydır oynamıyodum smash bros yüzünden.

Hiii en azindan birbirimizle yazisacaz o da yeter ve super smash bros için bu laflariniz üzerine alacam oyunu bir şans daha verecem birde MK 8 de bende iyiyim ama bekadan iyi oldugumu carsamba saat 9 da gorecem;)super smash bros yorumun için de ayrıca saol grs

• mk8 de şans ta lazım yalnız o yüzden iddialı konuşmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

mk8 de şans ta lazım yalnız o yüzden iddialı konuşmuyorum

Kesinlikle doğru 1 oluyorum LAN dersin içinden aaa 8 çilekte neydi dersin finiste:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

PS ve XBOX daki gibi kaliteli değil. Ama oda kurarsak herkes oraya gelirse bölüm seçme ekranında voice chat yapabiliriz.

Hiii en azindan birbirimizle yazisacaz o da yeter ve super smash bros için bu laflariniz üzerine alacam oyunu bir şans daha verecem birde MK 8 de bende iyiyim ama bekadan iyi oldugumu carsamba saat 9 da gorecem;)super smash bros yorumun için de ayrıca saol grs

wii u'yu sadece super smash bros için aldım. Çok açık ve net söylüyorum. Yoksa almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

quote:

quote:

wii u'yu sadece super smash bros için aldım. Çok açık ve net söylüyorum. Yoksa almazdım.

Tyavuz okadar diyosun yani ok alacam artik da uygun fiyata bulmak zor uygun derken 140 tl ye kadar veririm ama turkiyede 200 tl ye satılıyo falan Uçuk yurt disindan birine getirttirecem bakalim 3 aydır pikmen 3 süper Mário 3d word ve Pro control alacam daha bulamadim alinacaklar listesine super smash bros de ekledik Hayırlısı artık:)))

• Ben de katılıyorum MK8 e.. Smash bros yok ama MK8 var. ilk mesajda Nintendo Id, tarih ve zaman belli olsun yoksa kimse toplanamaz kolay kolay..

NID: necipfazil
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Ben de katılıyorum MK8 e.. Smash bros yok ama MK8 var. ilk mesajda Nintendo Id, tarih ve zaman belli olsun yoksa kimse toplanamaz kolay kolay..

NID: necipfazil

Turnuva için şu anda seninle beraber 7 kişi olduk. En azından 8 kişi olduktan sonra turnuva detaylarını konuşmaya başlayabiliriz. Kurallar vs. olarak.

Ben iddialı değilim zaten.Maksat birlik beraberlik içerisinde eğlenmek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

quote:

quote:

Tyavuz okadar diyosun yani ok alacam artik da uygun fiyata bulmak zor uygun derken 140 tl ye kadar veririm ama turkiyede 200 tl ye satılıyo falan Uçuk yurt disindan birine getirttirecem bakalim 3 aydır pikmen 3 süper Mário 3d word ve Pro control alacam daha bulamadim alinacaklar listesine super smash bros de ekledik Hayırlısı artık:)))

Bir hevesle aldım ama hala tam odaklanıp oynayacak fırsatım olmadı iş yoğunluğundan. Pro controller + super smash bros + mario kart 8 gittigidiyorda 650 tl yapıyordu ben 530 tl nakit olarak aldım. Sende mario kart 8 yerine pikmin 3 ya da super mario 3d world'ü ekleyebilirsin

• Ben de katılırım Çarşamba akşamı için. Oda kurarsak daha iyi olur diğer türlü join yapmak kasıyor.

Bu arada DLC var mı yok mu onu da yazın yoksa sanırım DLC olmayan DLC'li pistlere ya da odalara giremiyor... Oyunu seviyorsanız kesinlikle en azından ilk DLC paketini alın, 8 pist ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

Ben de katılırım Çarşamba akşamı için. Oda kurarsak daha iyi olur diğer türlü join yapmak kasıyor.

Bu arada DLC var mı yok mu onu da yazın yoksa sanırım DLC olmayan DLC'li pistlere ya da odalara giremiyor... Oyunu seviyorsanız kesinlikle en azından ilk DLC paketini alın, 8 pist ekliyor.

+1 dlc paketi gerçekten hakkını veriyor parasının tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.