Şimdi Ara

Mario Kart 8 ve Super Smash Bros Wii U Turnuva (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usuren

arkadaşlar merhaba..
    40 yaş üstü yeni wii kullanıcısı olarak bu turnuva işi hoşma gitti..

Oyunu indirmeye başladım ..

Wii netede bağlı.. gerekli ayarları bana tarif ederseniz bende aranıza katılmak iaterim..

Hoşgeldiniz,

Ayarlar çok zor değildir. Oyunu açıp biraz oynayın ve eliniz alışsın. Zaten Multiplayer bölümünden gireceksiniz. Burada önemli olan oynayan arkadaşları arkadaş listenize eklemek. Sonrası kolay. Arkadaşlar bu konu üzerinde nintendo network id lerini (nnid) paylaştılar. Onları kullanarak arkadaş eklerseniz oyunun içerisinden birbirimizi bulmak çok kolay olur.

Takılırsanız konuşuruz zaten.

Selamlar...
  • Enexsis kullanıcısına yanıt
    Bende SSB nin hem PAL hem NTSC si var :D Hiçbişey olmuyor HİİİİÇBİR SIKINTI YOK wii modunda. 3 senedir güncelliyo nintendo ama bugüne kadar softmod un gittiğini görmedim :D

Bu arada videom

Ayrı konu açsam iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Bende SSB nin hem PAL hem NTSC si var :D Hiçbişey olmuyor HİİİİÇBİR SIKINTI YOK wii modunda. 3 senedir güncelliyo nintendo ama bugüne kadar softmod un gittiğini görmedim :D

Bu arada videom

Ayrı konu açsam iyi olurdu.

Zeki ben bu Donanım haberde ilk izle konuşayom bilsem acardim farkli konu ama anlamiyomki:)coooook saol ve ssb Pal i bana sat veya kirala su softmod yapayim video ca 10 numara olmuş emegine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar merhaba..
    40 yaş üstü yeni wii kullanıcısı olarak bu turnuva işi hoşma gitti..

Oyunu indirmeye başladım ..

Wii netede bağlı.. gerekli ayarları bana tarif ederseniz bende aranıza katılmak iaterim..

Aramıza hoşgeldin.

Bize Nintendo kullanıcı adınızı ve ad/ yaş / nerede yaşadığınızı da söylerseniz konu başlangıcına da nintendo arkadaş listesine de ekleyelim.
  • Softmod için bir şey sorayım. SD kart girişi Wii U'da var mı? Ben 2 tane USB port gördüm arkada ama SD kart girişi dikkatimi hiç çekmedi... Var mıydı?
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Ön kapağın içinde 2usb ve sd girişi var ^^
  • Tamam birkaç soru daha sorayım:

Nasıl yapıldığını anladım. Sadece yaptıktan sonra Wii oyunlarını nasıl bulup çalıştıracağımızı bilmiyorum.

Aslında orijinal bulsam alırdım ama NTSC bulmak zor Türkiye'de Wii için.

1. Diyelim ki Homebrew Channel'a ulaştık. Wii U'yu kapatıp açtığımızda yeniden Wii konsoluna geçiş yaptığımızda Homebrew Channel'a nasıl geçiyoruz? Bir ikon mu ekleniyor ana ekrana?

2. Oyunlar ROM olarak bir usb'ye eklenerek mi oynanıyor?

O süreci de bilirsem gerisi kolay.

Ama elimde NTSC Smash Bros Brawl yok malesef Wii için. O kısmı nasıl çözeceğimi bilmiyorum şimdilik...
  • nnid:unleashedd /Muhammed/24/Adana

Mario kart oynayabilirim
  • tyavuz T kullanıcısına yanıt
    nintendo kullacını adı derken konsol adımı ?

bu arada ugur marmaris 42
  • Oh oh sayimiz artıyo Cumartesi aksamı eylence katlanacak:))) yeni arkadaşlar hoş geldiniz kullanici adınızı verimde Wii U dan ekleyelim sizi?

• quote:

nintendo kullacını adı derken konsol adımı ?

bu arada ugur marmaris 42

Nintendo Network ID
  • Yenilere hoş geldiniz diyorum.

Cumartesi daha fazla kişiyle oynayacağız demek.. Takım olayı da çok güzeldi. konuşarak değişik taktikler de yapılabilir oyun esnasında. Çok eğlenceli geçiyor oyunlarımız.
  • Arkadaşlar bu arada Yarin yani Cumartesi günü aksam saat 9 da toplaniyoz müsait olanlar gelsin curcuna varrrrr:)))

• Ben varım

• videomu ilk mesaja koyun plz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 27 Şubat 2015; 19:15:08 >
  • Arkadaşlar bu aksam herkez geliyomu MK 8 e semet benvarim Demişti zaten:)diğer arkadaşlar da durum ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

videomu ilk mesaja koyun plz :D

Ekledim ama link olarak
  • Konuyla alakasız bir şey soracağım. Aramızda Zelda Wind Waker oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Konuyla alakasız bir şey soracağım. Aramızda Zelda Wind Waker oynayan var mı?

Yakin zamanda bitirdim hocam.
  • tyavuz T kullanıcısına yanıt
    Oynadım bitirdim. Harika!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.