Şimdi Ara

Marka Farkı - Driver Farkı. Sapphire Beni Şaşırttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam sorunlu palit 2600XT'mi sapphire ile değiştirdim.
    İlk işim kıyaslamak oldu.
    İşte sonuçlar.
    Bu arada Sapphire ortalama 5 derece fazla sıcaklıkta çalışıyor.

Marka Farkı - Driver Farkı. Sapphire Beni Şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcaniberk -- 31 Temmuz 2007; 20:11:17 >

• Güzel bir kıyaslama olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

Güzel bir kıyaslama olmuş

Hava çok sıcak beyin sulandı, daha teknik bi kelime aklıma gelmedi hocam idare et
  • cahilligim icin kusura bakma sormak istedigim ustte verdigin tablo catalyst 7.7 yada 7.8 yukledigimiz zaman palıtın urettigi 2600 ve sapphirenin urettigi 2600 arasındaki farkları gosteriyor degil mi?
  • Palit in modeli overclocklu geldiği için sonuçları haliyle daha yüksek ama az konuşulmadı 2600XT ekran kartı overclock sevmiyor ama palit inadına overclock yapıp sürdü piyasaya şimdi ürün geri toplatıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

cahilligim icin kusura bakma sormak istedigim ustte verdigin tablo catalyst 7.7 yada 7.8 yukledigimiz zaman palıtın urettigi 2600 ve sapphirenin urettigi 2600 arasındaki farkları gosteriyor degil mi?

Aynen öyle hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Palit in modeli overclocklu geldiği için sonuçları haliyle daha yüksek ama az konuşulmadı 2600XT ekran kartı overclock sevmiyor ama palit inadına overclock yapıp sürdü piyasaya şimdi ürün geri toplatıldı.

zaten yüksek sıcaklıklarda çalışıyorlar .oc potansiyelleri az olan kartlar. nvidia bu konuda çok iyi.
    ayrıca ati kart alcaksanız sapphire son tercihiniz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPARKLE NASIL BİR MARKA ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD 2600XT, X1950Pro dan daha yüksek performansa mı sahip?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

quote:

Palit in modeli overclocklu geldiği için sonuçları haliyle daha yüksek ama az konuşulmadı 2600XT ekran kartı overclock sevmiyor ama palit inadına overclock yapıp sürdü piyasaya şimdi ürün geri toplatıldı.

zaten yüksek sıcaklıklarda çalışıyorlar .oc potansiyelleri az olan kartlar. nvidia bu konuda çok iyi.

aslında son soyledıgıne 3 4 gun onceye kadar katılıyordum ama bu 2600xt nın sapphıre versıyonunu alınca saskınlıktan kucuk dılım... neyse daha once yasadıgım x1600 faciası gıbı bırsey beklıyordum ama kart sorunsuz bır skılde maksımum oc lı calısıyor ısınma sorunu ıse benım oda hep 22 derece zaten klıma ıle e kasada asus ta-55 gıbı bıseydı ıcınde guzel fanlarda var hala sorun gormedım kart oyun sırasında 55 60 lara cıkıyor bosta 30 40 arası takılıyor kartın fanıda default ayarlarda

• quote:

Başka bir başlıkta da;

quote:

Arkadaşlar sorun %95 ısı sorunu ancak bildiğiniz sorunlardan değil

Kartta ısınan sadece GPU ve ramler değildir.PCBikondansatörler dirençler hepsi ısınır ve elektronik bu işte ısındığı zaman da hepsi birbirine bağlı

Ürünün problemli olarak piyasada bulunmasının Palit ile bir alakasının olmadığını kanıtlar yazı aşşağıdaki linkte. Öyle desteksiz boş konuşmaya gerek yok;

http://www.techpowerup.com/?36382

Kısaca problemin bir bios problemi olduğu ve sorunun yeni bios'un flashlanması ile kolayca aşıldığından bahsedilmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

quote:

Kesinlikle haklısın arkadaşım sapphire son tercih olmalı atı ne kadar kırık mal varsa sapphire ye satıyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.