Şimdi Ara

marka olarak hangi lcd tv yi tercih edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır sony kullanılyoruz ve memnunuz fakat lcd tv lerde hangisini alacagıma karar veremedim sony artık iyi degil samsung saglam, kimi de toshiba iyi diyor karasız kaldım tv miz artık miyadını doldurdu 16 senedir 72 ekran sony kullanıyoruz artık fazla sorun cıkarmaya basladı ve yeni bi tv almayı dusunuyorum fakat kafam karıstı karar veremiyorum hangisi iyidir diye...

• siz inanmayın o körcahil satıcılara ne demek sony iyi değil ama evet oyle bir furya vardı hangi teknomarkete gitsem sonyi karalama kampanyası vardı. Sizin içiniz rahat olsun bu konuda ayrıca en uzun garantiyi 2+3 yıl sony veriyor ürettiği ürüne bu kadar güvenmese o garantiyi verir mi?
  • panosonıc
  • Şimdi ben Toshiba al derim başka birisi gelir Philips al der sonra bir başkası gelir en iyisi Sony der ve konu uzar gider.. Yapacağınız en güzel uygulama gezmek incelemek ve gözünüze en güzel geleni içinize en çok sineni almak olacaktır. Markalar belli ; Sony - Philips - Toshiba - Samsung - Panasonic v.s. Tekno marketlere gidin bakın bol bol inceleyin kullanım şekillerinize göre izleyeceğiniz kaynağa göre karşılaştırmalar yapın ama asla bir satıcının bir arkadaşınızın ya da herhangi birinin söylemesi ile heyecanlanıp gaza gelip tamam bu olsun demeyin..
  • tesekkur ederim su an arastırmaktayım
    bakalım sanırım sony olur ama bakcaz
  • sharp aldım 1000 ytl ye hd ready 82 inç :)
    ucuz geldi bir anda aldım dolastım dolastım iice kafam karıstı bunu gordum ucuz geldi ve aldım memnunum su an :) bakalım dayanıklılıgı ne kadar olacak japon malı diyolar ama ne kadar dogru bilemiyorum.
  • Ucuza almışsın.Hayırlı olsun.Eğer bir teknik sorun yaşayıp değiştirme imkanı bulursan LGyi öneririm sana
  • Selamlar
    1 aydir arastiriyorum bende cok kararsizdim kararimi sony olarak verdim (40V400) Bu hafta alacagim insallah
    Sony Hayal Kirikligi yasatmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.