Şimdi Ara

marka olarak hp yi nasıl bilirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
71.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben samsung kullanıcısıyım ilk leptopumdan bu yana kullanırım 3 senedir leptop var bende samsungu seçerim.rf511 çok iyi 5 saat full ayarda zorladım 70 dereceyi görmedi ekran kartı 68 deydi genelde işlemci de 66 derece
  • hp marka olarak fena sayılmaz ısınma sorunu var pc boştayken 70-75 i görüyo aldıktan 1 sene sonra bunu bariz hissedeceksiniz servisi gayeti iyi bataryam bozulmuştu 3 güne geldi onun dışında sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Temmuz 2011; 13:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Servisleri harika çalışır 8 sene boyunca 3-4 kere işim düştü birinde cihazın 3 parçasını 1 haftada değişip gönderdiler diğerinde ise 30 işgününü aştıkları için 2000 TL'lik bilgisayara karşılık 4000 TL'lik bir üst model bilgisayar gönderdiler

ufak atta civcivler yesin, hangi bilgisayar markasının bir üst modeli ile bir alt modeli arasında iki katı fark var

değiştirilen bilgisayarın ile verilen bilgisayarın modelini özelliklerini yazda öğrenelim.bakalım biri 2000 diğeri 4000 mi imiş

hp den kesinle uzak durun. servisi berbat, müşteri ilişkileri berbat. hp türkiyede tüketicileri yolunacak kaz olarak görüyor.neden mi işte iki neden: hp bölümünü iyi okuyun

http://non-pasaran.blogspot.com/2011/02/intel-sandy-bridge-islemcileri-geri.html

http://resim.donanimhaber.com/m_50660003/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50681585

Bence sen ufak ufak at
    üst model bilgisayar ile değiştirme olayı tamamen doğrudur.
    4 ayrı müşterimde başıma geldi.
    Çok karlı bi biçimde parasını alanlar oldu (kur farkından dolayı)
    Ayrıca müşteri aldı 1 hafta sonra bu çizik diye getirdi biz de sallamak için
    gönderelim servise dedik adamlar onu bile değiştirdi.
    Adaptor ve pil arızalarında direk müşteriye yeni ürün yollayan başka marka varmı ???
    Sen neye dayanarak berbat diyorsun
    her markayı arızaya gönderiyoruz burada kesinlikle en iyi servis açık ara hp dir.
    Senin yaptığın ayıptır kul hakkı yemektir !!!!!!

• berbat , berbat diyorum çünkü hp , aldığım günden beri arızalı olan bilgisayarım için beni 10 ay süründürdü. cihaz defalarca telefonla müdahele gördü, defalarca yetkili servislerine gidip , hiç bir şey yapılmadan geri gönderildi.

tüketici mahkemesine başvurmam sonrasında ,bilirkişi tarafından hp avukatlarının hiç bir şekilde arıza yoktur,cihaz normaldir dedikleri cihazda arıza tespit edildi, mahkeme para iadesine karar verdi. mahkeme kararına rağmen ,hp para iadesini yapmamak için elinden gelen herşeyi yaptı. genel müdürlerine , ülke müdürlerine attığım mailler sonrasında aylar sonra paramı aldım.

kul hakkından söz ediyorsak eğer , ben onlara hakkımı helal etmiyorum.10 ay bana çektirdikleri sıkıntıyı ben bilirim siz değil. siz yaşasaydınız hp için neler derdiniz çok merak ediyorum.

adaptör pil konusunu merak ediyorsanız , evet başka firma var, oda dell.

dell arızalı adaptör veya bataryanızın yerine yenisini hemen gönderiyor.bana müşteri hizmetlerini aramam sonrasında 2.iş gününde adaptör gönderildi.

kusura bakmayın ama sizin için iyi olan hp servis hizmetleri benim için berbat.

tamamen haklı olduğum konuda cihaz değişimi istediğimde beni reddeden, istediğiniz yere gidebilirsiniz diye umursamazca konuşan tehdit eden , mahkeme kararı sonrası, telefonlarıma çıkmayan , çıkıpta sizi gün içinde arayacağım, 1 saat sonra arayacağım deyipte o hafta hiç aramayan , aradığımda nedense hep toplantılarda olan, tesadüf o on işe gelmeyen, izne ayrılan , ellerinde cihazımla ilgili hertürlü bilgi belge olupta bunları tekrar tekrar isteyen , ancak icra lafını duyunca harekete geçen,müşteri hizmetleri yetkilileri ile cihazıma hiç bir şey yapmadan geri gönderen servis yetkilileri için benim berbat dememi kimse engelleyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: cce

berbat , berbat diyorum çünkü hp , aldığım günden beri arızalı olan bilgisayarım için beni 10 ay süründürdü. cihaz defalarca telefonla müdahele gördü, defalarca yetkili servislerine gidip , hiç bir şey yapılmadan geri gönderildi.

tüketici mahkemesine başvurmam sonrasında ,bilirkişi tarafından hp avukatlarının hiç bir şekilde arıza yoktur,cihaz normaldir dedikleri cihazda arıza tespit edildi, mahkeme para iadesine karar verdi. mahkeme kararına rağmen ,hp para iadesini yapmamak için elinden gelen herşeyi yaptı. genel müdürlerine , ülke müdürlerine attığım mailler sonrasında aylar sonra paramı aldım.

kul hakkından söz ediyorsak eğer , ben onlara hakkımı helal etmiyorum.10 ay bana çektirdikleri sıkıntıyı ben bilirim siz değil. siz yaşasaydınız hp için neler derdiniz çok merak ediyorum.

adaptör pil konusunu merak ediyorsanız , evet başka firma var, oda dell.

dell arızalı adaptör veya bataryanızın yerine yenisini hemen gönderiyor.bana müşteri hizmetlerini aramam sonrasında 2.iş gününde adaptör gönderildi.

kusura bakmayın ama sizin için iyi olan hp servis hizmetleri benim için berbat.

tamamen haklı olduğum konuda cihaz değişimi istediğimde beni reddeden, istediğiniz yere gidebilirsiniz diye umursamazca konuşan tehdit eden , mahkeme kararı sonrası, telefonlarıma çıkmayan , çıkıpta sizi gün içinde arayacağım, 1 saat sonra arayacağım deyipte o hafta hiç aramayan , aradığımda nedense hep toplantılarda olan, tesadüf o on işe gelmeyen, izne ayrılan , ellerinde cihazımla ilgili hertürlü bilgi belge olupta bunları tekrar tekrar isteyen , ancak icra lafını duyunca harekete geçen,müşteri hizmetleri yetkilileri ile cihazıma hiç bir şey yapmadan geri gönderen servis yetkilileri için benim berbat dememi kimse engelleyemez

Bayağı bir canınız yanmış... HP'nin hangi modelini almıştıniz acaba... Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 5 Ağustos 2011; 5:30:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Kusur her cihazda çıkar ama HP'ler daha çok sattığı için bu kusurlar daha çok göze batıyor.Önceki serileri ısınma sorunuyla anılıyordu ama artık Coolsense yazılımı ve başarılı kasaları sayesinde bu sorunu aşmış görünüyorlar(8 senelik HP deneyimi ile söylüyorum)
    Servisleri harika çalışır 8 sene boyunca 3-4 kere işim düştü birinde cihazın 3 parçasını 1 haftada değişip gönderdiler diğerinde ise 30 işgününü aştıkları için 2000 TL'lik bilgisayara karşılık 4000 TL'lik bir üst model bilgisayar gönderdiler
    Sürücülerini bulup yüklemek çocuk oyuncağı.Sitesi oldukça sade modeli bilmeniz yetiyor.Bilgisayara Win7 Ultimate yüklediğim için tüm sürücülerini yüklemek zorunda kaldım ve 10 dkda hepsini siteden çatır çatır yükledim.Zaten sürücüler için Yerel Disk'de swsetup diye bir klasör var tüm HP'lerde bulunur tüm sürücüleri bulabilirsiniz o klasörde
    İstediğiniz her türlü şeyi sorabilirsiniz

hocam bu coolsense yazılımını eski modellere yükleme şansımız var mı?

• gel pc pc kullanıcısına yanıt
    Coolsense sadece yazılım değildir o yazılımın çalıştırdığı donanımda vardır,coolsense'nin bulunduğu makinelerdeki soğutma sisteminin çalışma ilkeside ona göredir.Coolsense dv6 6xxx serileriyle birlikte kullnılmaya başlandı ama işlevini ya kaybediyor yada işe yaramıyor yani çoğu kişide yine ısınma sorunu mevcuttu okadar da aramayın
  • Peki HP'den oyun için f/p olarak 2000TL'ye kadar hangi modelleri önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keles71 kullanıcısına yanıt
    hp bilgisayarların donanımları oyun için yetrli değil rakiplerine göre 2000tl'ye kadar çok farklı markalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

hp bilgisayarların donanımları oyun için yetrli değil rakiplerine göre 2000tl'ye kadar çok farklı markalar var.

Çok saol galiba lenovo z500 alıcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1992 den beri bilgisayar kullanıcısıyım faal olarak evimde bilgisayar vardı yani... Grafikerim işim bu hobim değil bu sıralar grafiker çok malum... Bir dostuma geçen sene bilgisayar almaya gittik iyi bilgisayarlar vardı bütçesi de müsaitti .. fakat evvel telefon aldı sonra bütçe daralınca Hp Pavilion G6 bir bilgisayar aldı... Fikrim şu yöndeydi net olarak "bunu alma" dedim. Aldı üstelik Win8 bir makina ve dostum Mac kullanıcısı... Bilgisayarı kullanamadı.. hal bu ya benim de acil olarak bir dizüsütne ihtiyacım vardı ve o aralar ekonomik durumum pek müsait olmadığından bu bilgisayarı ben aldım.. kredi kartına taksitle alınmıştı ben öderim dedim...

İlk defa bir HP'im oldu...

Lütfen kimse darılmasın, gücenmesin..

İlk bilgisayarımın HDD'si yoktu komşularımız almanya fuara gitmişlerdi 80 MB (DİKKAT GB değil) HDD aldılardı... sanzasyondu .. Bu örneği şu açıdan verdim iyi kötü epey bilgisayarım oldu... hepsi de gücüne fiyatına göre bilgisayardılar .. amaaaa gel gelelim bu HP Paviliona abi rica ediyorum HP bilgisayar yapmayın kardeşim siz ısınan şeyler yapın, ne bileyim ütü, tost makinesi falan..

Hp Paviliyona fena değil demeyi çok isterdim ama diyemiyorum emsal makinelere göre sürünüyor... DVD romu belli süreler ile gerekli gereksiz kontroller içinde asla DVd tutamadım .. yoksa boyuna onu kontrol ediyor yavaşlıyor.. Cool sense diye bir teknolojileri var ilk 4 ay harika sonra performansı giderek kötüleşiyor fan ömürleri çok kötü... devir dakika kaybı oluşuyor..

HP son kullanıcı biligisayarı yapamıyor açıkçası bu konuda idda'lı mı bilmiyorum ama asıl hedef .. kurumsal satış ofis bilgisayarları ... mail, alsın. exel açsın, yazı yassın gerisi koy kaba etine rahman...

Doalyısıyla bireysel kullanıcı olarak tavsiye etmiyorum.. Saygılar.

• Ben, 4 aylık Hp Pavilion 15 kullanıcısıyım. Aldığımdan beri çok titiz bir şekilde kullanıyorum ve daha ısınma sorunu çıkmadı. Açıkçası kullanışlı ve zarif tasarlanmış güzel, öneririm :D
  • HP PAVILION D7U20EA MASAÜSTÜ VAR ELİMDE HİC SİKAYETİM YOK 2.500 ALMISTIM İYİKİDE ALMISIM
  • merhumu nasıl bilirdiniz gibi bir soru olmuş
  • Arkadaşlar Hp nin ses kalitesi çok iyidir alırken bunu da göz önünde bulundurun sese önem veriyorsanız.
    Hp, birçok modelinde Altec Lansing kullanır. Ben kendi pc imden örnek veriyim oyun oynarken 90 dereceleri görüyorum. Dış kasa ısınmıyor ama içi sıcak gibi biraz.
    Bunun dışında driver desteği ve güncellemeleri iyidir Hp'nin, sitesinde herşeyi bulabilirsiniz.
  • Canneswar C kullanıcısına yanıt
    çok ısınmıyor mesela bende var ben 1 saattir bilgisayardayım ısındı bu ama bu ısınmasında pek bir zarar yok ve ayrıca çok ısınmasının sebebde verdiği performans çok ısınıyor çünkü sizin bilgisayarda yaptığınız işlere yada oyunlara çok önem veriyor bu bilgisayarda asla kasma ve yavaşlama yada durma gibi bir halini göremezsiniz çok iyi bir bilgisayar tavsiye ederim hatta bence türkiyedeki en iyi bilgisayar markası HP
    ALMAKTAN KORKMANIZA HİÇ VE HİÇ GEREK YOK ASIL ALMANIZ GEREKEN BİLGİSAYAR BU
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bakın Hp Pavilion dv6000 denilen bir bilgisayar var gerçekten çok güzel bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim en iyisi budur biraz ısınıyor ama isterse ateş gibi olsun bunun bir zaararı yok ve ısınmasının sebebide performansa verdiği önemdir çok hızlı bir bilgisayar asla kasma ve donma yada yavaşlama göremessiniz eyer gören varsa bilgisayarında virüs var demektir servise götürsün
    NOT=AMA BENDEN SİZE TERCİH BENCE BU BİLGİSAYARI ALIN ÇOK İYİ BİR BİLGİSAYAR ALIRSANIZ ASLA RAHATSIZ OLMASSINIZ AKSİNE ÇOK RAHAT OLURSUNUZ.
  • hp pavillon dv bilmem kac modeli 2 sene once vardi. cayir cayirdi

isinma sorunu olan laptop kendini yer. isinma gun gectikce artiyor. yuklenen programlar artiyor toz birikiyor, zamanla siz bilgisayara o kadar iyi bakmiyorsunuz vsvs..

isinan laptoptan uzak durun.
  • yuksek isida uzun sure kalan makinanin mutlaka anakartinda veya GPU da biryerlerde egilme oluyor, makina gidiyor
  • Herhangi bir oyunu, birazcık kaynak kullanan programı açınca hemen 85-90 dereceye çıkıyorlar. Elinizi klavyeye koyamıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.