Şimdi Ara

marka olarak hp yi nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
71.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 senede 5 HP
    Sadece birinde arıza istatistikler beni ilgilendirmiyor yani
    Linkini verdiğin kuruluşun bir garanti şirketi olduğunu ve garanti satmak için bu yola başvurduğunu biliyorsundur umarım.
    http://www.chip.com.tr/konu/pc-devinden-cok-sert-cevap-rakamlar-neden-yuksek_16639_2.html
    Bu araştırmayı ilk gördüğümde aklıma ilk olarak çatlayan kasalı Asus F3 ler, menteşe sorunlu N50VN ler gelmişti

• senelerdir ısındıgını duydugum ver arkadaşlarımın laptoplarının servise gidip geldigi markadır lakin servisi hakkında benimde duyumlarım çok iyidir ben kendi laptop servisimle bi parça çıkmaza girdigimi bildigim için tcde başka muadili değişim yasasını uygulayan teknik servis varmıdır onuda merak ediyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

8 senede 5 HP
    Sadece birinde arıza istatistikler beni ilgilendirmiyor yani
    Linkini verdiğin kuruluşun bir garanti şirketi olduğunu ve garanti satmak için bu yola başvurduğunu biliyorsundur umarım.
    http://www.chip.com.tr/konu/pc-devinden-cok-sert-cevap-rakamlar-neden-yuksek_16639_2.html
    Bu araştırmayı ilk gördüğümde aklıma ilk olarak çatlayan kasalı Asus F3 ler, menteşe sorunlu N50VN ler gelmişti

arızalar sizi ilgilendirmeyebilir , ama hp alıpta başı derde giren binlerce kişiyi ilgilendirir.sizde arıza çıkmaması başkalarında arıza olmayacağını göstermez. 3 yılda 100 kişiden 25 kişide arıza çıkıyorsa, geriye kalan 75 kişi çok mutludur, 25 kişide mutsuz

araştırmayı yapan şirketin garanti satmasının yada başka bir şey satmasının ne önemi var.önemli olan sonuçlar

verdiğiniz linkte sonuçlara itiraz eden kim.ikinci en büyük arıza oranına sahip olan lenova.başka ne yapmasını bekliyordunuz ki , sonuçları kabullenmesinimi , güldürmeyin insanı

burada bu forumda bir araştırma yapılsın bakalım arıza oranı en yüksek marka hangisi çıkacak.sizin 8 senede 5 hp nizmi , hiç merak etmiyorum

• Arkadaşım demek istediğimi anlamamışsın.Beni ilgilendirmiyor demekten kastım şansıma güvenmemle alakalı.Çünkü bilindiği üzere teknoloji şans işi.

Şimdi gelelim şu araştırmaya.Güya 1.sıradaki Asus denilmiş.Bu çatlayan F3'leri, menteşesi sorunlu N50'leri başka bir firma mı üretiyor yoksa? Ben bugüne kadar Lenovo'nun bu kadar hatalı bilgisayar ürettiğini duymadım.Aksine birçoğuna göre Lenovo ki bilgisayar dünyasının babası sayılan IBM'in diğerlerine göre çok daha dayanıklı olduğu düşünülüyor.Hadi onu geçelim bahsettiğiniz araştırma hangi tarihte yapılmış:2009!
    2009'dan bu yana standart olarak 15.4-15.6 HP'ler, 3 kasa değişti:DV5,DV6-1xxx,DV6-3xxx ve son olarak DV6-6xxx.Şimdi bu firmayı 2009'daki durumuna göre mi değerlendiriyorsunuz? O kadar ar-ge çalışmaları,kasa tasarımları,yazılımlar boşuna mı yani?

1.sıradakı Asus'un Türkiye servisleri en berbat servislerinden biridir.Aynı şekilde Toshiba da öyle.Deneyimlerime göre Lenovo,HP ve Dell bu işte ilk sıralardadır.Monster'i saymıyorum onlar ayrı klasmandalar
    HP benim babamın şirketi değil ama ürünlerine güvendiğim bir marka.Ben 5 HP'im oldu derken gösteriş amaçlı demedim.Kaç senede kaç sorun çıkardı onu anlatmaya çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 26 Temmuz 2011; 14:07:25 >

• HP al.Pişman olma
  • 6020et kullnan arkadaşalr nasıl memnun musunuz acaba birde 6020ET ve 6020STdiye bir model var ne fark var ben anlamadım bunu

bu model nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062

karşılaştırısanız sevinirim
  • beyler kusura bakmayın ilk 7/8 yorumdan sonra inceleme fırsatım olmadı konuyu...dell aldım 900 küsür liraya pişman olursamda içim yanmasın diye düşündüm...seneye yeni teknolojiler çıkar ne de olsa ..aranızdan biri çıkıp ondan sonra ki seneye de çıkar demesin...yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.ben de oluşan kanaat marka olarak hp 4 ya da beşinci sırada marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaphas

beyler kusura bakmayın ilk 7/8 yorumdan sonra inceleme fırsatım olmadı konuyu...dell aldım 900 küsür liraya pişman olursamda içim yanmasın diye düşündüm...seneye yeni teknolojiler çıkar ne de olsa ..aranızdan biri çıkıp ondan sonra ki seneye de çıkar demesin...yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.ben de oluşan kanaat marka olarak hp 4 ya da beşinci sırada marka

en iyisi :) ucuz yollu kapatmışsın işi..

• süper bende hp kullanıcısıyım ama almaman konusunda çok sevindim arkaşım..:)
  • Benim evimde 3 tane laptop var. 1.5 yıl kadar evvel samsung R520 almıştım. Şimdiye kadar 1 kez ısınma sorunu yaşamıştım, servisi aradım kargo ile yollayın problemi kağıda yazın dediler (carrefourdan almıştım direk servisi aradım). Sağolsunlar halledip kargoyla geri yolladılar, yaklaşık 8-9 ay evvel. Halen kullanıyorum ve başka hiç sorun yaşamadım.

3. laptopu yine samsung rf511 i7 2630işlemcili vatandan aldım. yaklaşık 4 ay evvel. Maşallah şimdiye kadar hiçö problem çıkmadı.

2.laptopu HP den yaklaşık 11 ay evvel Electroworldden aldım. i7 işlemcili ve 13.3''. Aldığımdan bu yana aşırı ısınma nedeniyle EW kartal aracılığıyla 3 kez servise gitti. En son 1 hafta evvel geri aldım ama halen ısınıyor, yakında 4. kez gidecek servise. EW den para iadesi istememe rağmen halledemediler ve pekte ilgilenmediler. Bu nedenle HP den ve EW den uzak durmanızı tavsiye ederim. Şimdiye kadar ağırlıklı alışverişlerimi beyaz eşya dahil EW kartal ve viaporttan yapardım. Bu problemdeki ilgisizlikleri nedeniylede artık EW den alışverişi kestim.

• İmzamdaki hp pc yi kullaniyorum okadar ısınıyoki evde artık yemekleri üstünde ısıtmaya başladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Benim evimde 3 tane laptop var. 1.5 yıl kadar evvel samsung R520 almıştım. Şimdiye kadar 1 kez ısınma sorunu yaşamıştım, servisi aradım kargo ile yollayın problemi kağıda yazın dediler (carrefourdan almıştım direk servisi aradım). Sağolsunlar halledip kargoyla geri yolladılar, yaklaşık 8-9 ay evvel. Halen kullanıyorum ve başka hiç sorun yaşamadım.

3. laptopu yine samsung rf511 i7 2630işlemcili vatandan aldım. yaklaşık 4 ay evvel. Maşallah şimdiye kadar hiçö problem çıkmadı.

2.laptopu HP den yaklaşık 11 ay evvel Electroworldden aldım. i7 işlemcili ve 13.3''. Aldığımdan bu yana aşırı ısınma nedeniyle EW kartal aracılığıyla 3 kez servise gitti. En son 1 hafta evvel geri aldım ama halen ısınıyor, yakında 4. kez gidecek servise. EW den para iadesi istememe rağmen halledemediler ve pekte ilgilenmediler. Bu nedenle HP den ve EW den uzak durmanızı tavsiye ederim. Şimdiye kadar ağırlıklı alışverişlerimi beyaz eşya dahil EW kartal ve viaporttan yapardım. Bu problemdeki ilgisizlikleri nedeniylede artık EW den alışverişi kestim.

samsung rf115 için hayırlısı olsun. kaç liraya almıştın ve herhangi bir sorun yaşadın mı ? birde mültimedia özellikleri nasıl? yani oyun ve program açısından nasıl bir performans sunuyor?

hp içinse geçmiş olsun. hangi model acaba birde özelliklerini söyler misin? ne tür sıkıntılar yaşadın ?

• bn hp 3320 aldım pc normal net kullanımı ve müzk dinlerken 4 saat açık durunca bile 55 60 dereceyi görmedim ancak çok ısınmamasına rağmen metal kasa oldğundan dışarı ısıyı çok veriyor insanlarda dereceye bakmadan oo çok ısınıo diyorlar hp nin ısınma gibi bi problemi 1. altına 2 tabe karton koy yerle teması kesin hp nin hiç bir ısınma yaşamazsınız hmde en iiservis kesinlikle hp nindir ....
  • şahsen arkadaşımın başını çok ağrıttılar. 2 kez ana kart yandı bu ısınma problemi yüzünden. 3. kez yaktığında ekran kartından dolayı olmuş dediler. ne alakası olduğunu pek anlayamadım açıkcası. kavga dövüş para iadesi yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Benim evimde 3 tane laptop var. 1.5 yıl kadar evvel samsung R520 almıştım. Şimdiye kadar 1 kez ısınma sorunu yaşamıştım, servisi aradım kargo ile yollayın problemi kağıda yazın dediler (carrefourdan almıştım direk servisi aradım). Sağolsunlar halledip kargoyla geri yolladılar, yaklaşık 8-9 ay evvel. Halen kullanıyorum ve başka hiç sorun yaşamadım.

samsung rf115 için hayırlısı olsun. kaç liraya almıştın ve herhangi bir sorun yaşadın mı ? birde mültimedia özellikleri nasıl? yani oyun ve program açısından nasıl bir performans sunuyor?

hp içinse geçmiş olsun. hangi model acaba birde özelliklerini söyler misin? ne tür sıkıntılar yaşadın ?

Teşekkür ederim. Samsung rf511 i kızım kullandığı için sorduğun özellikler hakkında birşey diyemem detay bilmiyorum. Ama şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Isınma vs de yok memnunuz.

Hp nin modeli dv3-4100 st yazıyor altında. i7 işlemcili 13.3 inç. Aldığımdan bu yana ısınma sorunu 3 kez servise gitmesine rağmen çözülmedi. Kartal EW hiç yardımcı olmadı. EW müşteri hizmetleri maalesef çok suratsızlar, malı satana kadar iyilermiş. HP de ne hikmetse para iadesini kabul etmiyo.

Sonuçta hem Electroworld ü hemde HP yi hiç tavsiye etmiyorum.

• sürekli bu başlığı görüyorum artık içimde olan cevabı vereceğim sürekli cenaze namazındaki nasıl bilirsiniz sorusuyla çağrışım yapıyor arkadaş...

iyi biliriz...

oh be rahatladım

hiç hp kullanmadım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oncat -- 28 Temmuz 2011; 22:11:29 >
  • Hp iyidir. O değil de Samsung kamyonet üretmiş geçen yolda gördüm. Yok artık dedim bu işe de mi el attınız :D
  • kore savaşı sonrası yaklaşık 60 yıl , kore nin ve samsungun geldiği noktaya bakın.samsung uzay elektroniği, tıp elektroniği, kahverengi beyaz eşya, mikro çipleri, bilgisayarlar , otomotiv endüstrisinde dünyada söz sahibi, başı çekiyor.bir de ülkemize bakın koreye asker gönderip öldüğümüzden bu güne yaklaşık 60 yılda nelerde söz sahibiyiz bir düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 28 Temmuz 2011; 23:14:03 >
  • HP marka olarak kesinlikle iyidir güzeldir.Çok kullandım.
    Ancak HP Türkiye diye birde gerçeği var sakın ellerine düşme derim.Feba global adında birde servisleri var ,serviste çalışanlar mühendis teknisyen felan değil yalancı düzenbazlar.
    Arızalı diye cihazını verirler müşteri hatası garanti dışı derler sonra sen bir tarafını yırtarsın garanti içi olduğunu ispatlamak için.
    Özetlemek gerekirse HP al ama HP Servisinin eline düşme.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.