Şimdi Ara

marka olarak hp yi nasıl bilirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
71.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam pavilion 15 var bende 4200U işlemcili yani pek ısınmayan işlemci , CoolSense özelliğini 4-5 aydan sonra kaybedermi diyorsunuz yani ? Ben ürünü alalı 4 ay olduda
  • Hp pavilion 15 p005st g7x37ea ile Asus x550ln xo014h arasinda kaldim arkadaslar.

Kalbim Asus diyor mantigim Hp. Aranizda yardimci olabilecek biri var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar HP pavilion serisinde çok ısınma sorunu yaşatıyor (bende pavilion g6 kullanıcısı olduğum için iyi bilirim).isterse cool sense olsun isterse olmasın HP yinede ısınma sorununu gideremedi. HP bir bilgisayarın soğuması için çift fanla desteklenmesi lazım. Pavilion serisi dışındaki modelleri daha az ısınıyor onlarda çözüldü azda olsa. HP bilgisayarların ısınma nedeni çok, mesela:
    -işlemcinin tam performans çalışması ve çok ısınması
    -fanın yeterli hızla dönmemesi veya ebatının küçük olması
    - işlemci vs. termal macunun yenilenmemesi (bilgisayarı sık kullanıyorsanız her 1 senede işlemcinin macunu yenilenmek zorundadır)
    Bu tür nedenler sebebiyle ısınır (genelde). HP almayı düşünüyorsanız ''ki hesaplı, pahalı olmayan, kasası sağlam ve sizi seneler npyu idare ettirebilecek bir bilgisayar'' pavilion serisinden asla bilgisayar almayın (özellikle Dv6 ve g6) almayın. Benim bilgisayarım 5 senelik 3 sene idare etti ama 4. ve 5. senelerde ısınma çok artmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.