Şimdi Ara

Markafoni garage sale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.markafoni.com/product/garage-sale-26/all/
    konu açıldımı bilmiorum aceleden bakamadım.
    herkese selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Patrie -- 21 Aralık 2013; 0:06:58 >

• -10 tl de dusuyor = bedava gelmıs oluyo du ama kapıs kapıs gıtmıs.
  • 2 tane Benetton bayan T-Shirt aldım. Kargo dahil tanesi 15 liraya geldi Enpara ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün bayan arkadaşlara attım link. Erkekler için bi cacık yok
  • Markafonide kalite son zamanlarda baya bi düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

Markafonide kalite son zamanlarda baya bi düştü.

:)

mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

2 tane Benetton bayan T-Shirt aldım. Kargo dahil tanesi 15 liraya geldi Enpara ile.

2 tanede ben aldım tanesi 3 küsür tl geldi en parasız yalnız birşey dikkatimi çekti adamlar paso stok ekliyor benettona ellerinde yüklü stok var bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl çocuklara 2 tane slazenger bot aldım kış bitmeden parçalandı, daha sonra 2 tane çocuk ayakkabısı aldım bir tanesi alakasız bir ürün gönderdiler diğeri 35 numara olmasına rağmen çok küçük biz ayakkabı geldi, son olarakta yine çocuklara 2 adet aynı beden mont aldım fakat 1 tanesi aynı beden olmasına rağmen birkaç beden küçük diğerininde ipleri sarkıyor ve sürekli sökülmeye devam ediyor, hatırladığım bunlar...
  • markafoni gibi sitelerden benim kadar alışveriş eden fazla yoktur herhalde. benim bu siteler hakkındaki görüşüm şu ; gerçekten ucuza satılan ürünler defolu oluyor. yaptığım bütün alışverişleri baz alarak konuşursam, henüz yanılmadım.
  • kontendoo kullanıcısına yanıt
    aynen bende bunu fark ettim çok ucuza geldiye iade etmiyorum fakat geldiğinde beğenmediysen hemen gerisi geri gönderiyorum bu konuda en iyisi morhipo
  • Valla bilmiyorum markofoni benim için çek ve indirim lazım bişey almam için çoğu defa beni şaşırtmamış pişman etmiştir.

Şu 3d kedili tişörleri 80lira themountain marka aldık bildiğin pazarda 5liaralık tişört geldi

Mutfak ürünleri kupa mupa tepsi aldım gene kuponum boşuna gitmesin diye hepsi çin malı geldi.

Tek artısı benim için finanspuan kullandıran tek site evet baska yerde puan geçmiyor bide şok market oda 5 er 5er cekıo sıkıntı oluyor.

Markası bilinmedik ürün kesinlikle almayın ben yalandan marka cıkardıklarını düşünüyorum.

Mutfak ürünlerini queens king diye satıyolardı gelen mallar çin malı ve çok quens king diye bişey yazmıyordu.

Dediğim gibi her ay gömlek kazak alıyorum artık

Sebebide aradığınız zaman karşınıza birileri çıkıyor diğerlerinden en büyük artısı bu
  • quote:

Geçen yıl çocuklara 2 tane slazenger bot aldım kış bitmeden parçalandı, daha sonra 2 tane çocuk ayakkabısı aldım bir tanesi alakasız bir ürün gönderdiler diğeri 35 numara olmasına rağmen çok küçük biz ayakkabı geldi, son olarakta yine çocuklara 2 adet aynı beden mont aldım fakat 1 tanesi aynı beden olmasına rağmen birkaç beden küçük diğerininde ipleri sarkıyor ve sürekli sökülmeye devam ediyor, hatırladığım bunlar...

slazenger botların firmayla alakası yoktur ama bu botlar ve bahsetmiş olduğunuz ürünlerle ilgili müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü ?

Bide mutfak ürünleri ile alakalı bir arkadaş yazı yazmış... o fiyatlara ne bekliyorsunuz güral porselenmi yoksa alman porseleni falan mı ?

Bide ucuza satılan ürünler ile alakalı olarak defolu ürün değildir.. stok fazlası ürünlerdir.. ve sonucda begenmediğiniz takdirde %100 paranızın iade yapılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

slazenger botların firmayla alakası yoktur ama bu botlar ve bahsetmiş olduğunuz ürünlerle ilgili müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü ?

Bide mutfak ürünleri ile alakalı bir arkadaş yazı yazmış... o fiyatlara ne bekliyorsunuz güral porselenmi yoksa alman porseleni falan mı ?

Bide ucuza satılan ürünler ile alakalı olarak defolu ürün değildir.. stok fazlası ürünlerdir.. ve sonucda begenmediğiniz takdirde %100 paranızın iade yapılır..

Ben de tam olarak senin gibi dusunuyor ve her firsatta markafoniyi arkadaslarima oneriyordum. Fakat bence de son zamanlarda ciddi bir dusus var markafonide. En son siparisimde lacoste kampanyasindan bir tshirt almistim. İndirim kodu ve anlik indirim ile birlikte oldukca cazip bir fiyata geldi fiyati. Fakat urun bana teslim oldugunda etiketi olmadigini, sonra evde kontrol ettigimde ise tshirtin icinde altta bulunan etiketin yarisinin kesik oldugu gordum. İcindeki etiket kesik ise bu defolu anlamina geldigini herhalde herkes biliyordur. İade etsem sorun cikarmadan alirlardi biliyorum ama hediye ceki ve ekstra indirim falan zaten defolu parasi gibi bisey odedigim icin iade etmedim. Ama sikayetimi bildirdim bana donus yapacaklarini soylediler ama neredeyse bir hafta oldu ve hala donus yapilmadi. Bence onlar da biliyorlar kabahatlerini ve bu yuzden bir donus yapamadilar. Ekstra indirimli urunlerde bence de mulaka dikkatli olunmali.

Son olarak bence bu tarz siteler icerisinde en iyisi acik ara morhipo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Ben de tam olarak senin gibi dusunuyor ve her firsatta markafoniyi arkadaslarima oneriyordum. Fakat bence de son zamanlarda ciddi bir dusus var markafonide. En son siparisimde lacoste kampanyasindan bir tshirt almistim. İndirim kodu ve anlik indirim ile birlikte oldukca cazip bir fiyata geldi fiyati. Fakat urun bana teslim oldugunda etiketi olmadigini, sonra evde kontrol ettigimde ise tshirtin icinde altta bulunan etiketin yarisinin kesik oldugu gordum. İcindeki etiket kesik ise bu defolu anlamina geldigini herhalde herkes biliyordur. İade etsem sorun cikarmadan alirlardi biliyorum ama hediye ceki ve ekstra indirim falan zaten defolu parasi gibi bisey odedigim icin iade etmedim. Ama sikayetimi bildirdim bana donus yapacaklarini soylediler ama neredeyse bir hafta oldu ve hala donus yapilmadi. Bence onlar da biliyorlar kabahatlerini ve bu yuzden bir donus yapamadilar. Ekstra indirimli urunlerde bence de mulaka dikkatli olunmali.

Son olarak bence bu tarz siteler icerisinde en iyisi acik ara morhipo.

Morhipo boynerin gücünü iyi kullanmakta..

ama ürün iadesi ve para iadesi konusunda markafoni bütün firmalar içinde en iyisi.. ürün firmaya ulaşmasından itibaren 4 saat içerisinde paranız iade ediliyor..

• Garage sale kampanyasıyla diğer kampanyalar aynı sepete eklenemiyor anlaşılan morhipo'yla devam edeceğiz.
  • Kargo ücreti makul olsaydı 3 boxer setin hepsini alacaktım. Kargo çok pahalı geldi. 3 boxer 12 TL oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

markafoni gibi sitelerden benim kadar alışveriş eden fazla yoktur herhalde. benim bu siteler hakkındaki görüşüm şu ; gerçekten ucuza satılan ürünler defolu oluyor. yaptığım bütün alışverişleri baz alarak konuşursam, henüz yanılmadım.

hocam bana da bazı defolu ürünler geldi ama mesela geçen sefer 42 ve 79 liraya timberland bot aldım kesin orjinal bırak defoyu ellenmemmiş bile. biraz şans işi. bende morhipoda bunu yaşadım 3 kere takım elbisede yırtık delik gibi şeyler çıkmıştı
  • markafoni defolu olabilir ama kesinlikle sahte değil eminim buna. o kadar alışveriş yaptım açıldığından beri jack jones timberland tiger nike adidas benetton hiç biri de sahte değil, buna özellikle dikkat ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.