Şimdi Ara

Markalar, modeller, özellikler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar....İyi bir fotoğraf makinası almama yardımcı olan bu forum şimdide sizlerin yardımıyla bana notebook aldırmakta yardımcı olacak inşallah 2000 TL'ye kadar mümkün olan en son teknolojiyi barındıran, istediğimde oyunda oynayabileceğim bir laptop istiyorum, kendi çabalarımla araştırıyım dedim ama işin içinden çıkamadım İşlemci i7 olması herşeyi HD yapabilmesi açısından iyi olabilir fakat "ne gerek var kardeşim i5 yeter sen şu laptopu al" dersenizde tabiki söz dinler ve onuda araştırırım İsteklerimi elimden geldiğince açıklamaya çalıştım anlaşılmayan biryer varsa lütfen başlık altında sorunuz ve yardımlarınızı esirgemeyiniz

TEŞEKKÜRLER....

• Asus N61JQ önerebilirim.

İ7 4 çekirdek,1xUSB 3.0,SonicMaster ses sistemi vs.

Bayağı iyi bir laptop.

Olmadı Acer 3820'ye bak.

DİKKAT:!!Acerda optik okuyucu yok.
  • 100-200 tl çıksanda yukarda önerilen asus N61-JQ dan, lenovo y560 dan daha iyi bir /Monster/ önersem.
  • çıktım bile abi 200 lira fazlasını verip daha iyisini alıcksam ;)
  • evet arkadaşlar bekliyorum tavsiyelerinizi ;)
  • Cevap verecek üstadlar aranıyo
  • forumda fokus bilgisayardan bi arkadaş monster satıyor(0)kaçırılmayacak fırsat.notebook dizüstü forumunda var nicki özgür@focusshop gibi birşeydi galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vaov hem yakışıklı hem becerikli gerçek anlamda süper bir notebook, eğer satılmazsa bunu alırım çok teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.