Şimdi Ara

markaların amiral gemilerinden hangisini almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir akllı telefon alacağım sizce ne almalıyım galaxy s3 mü xperia s mi one x mi sizce hangisiin seçmeliyim yada başka tavsiyeniz varmı ? ıphone almayacağım çünkü müzik atması felan sorun oluyor bende müzik dinlediğim için çoğunlukla bide görüntülü konuşma sorunu var .....ıphone haricindeki tavsiyelriniz alayım :D

• oyun olsun video olsun browser olsun performans açısından s3 derim.malzeme kalitesi açısındanda açık ara one x derim.daha kaliteli bir telefon hissiyatı verdiği bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

oyun olsun video olsun browser olsun performans açısından s3 derim.malzeme kalitesi açısındanda açık ara one x derim.daha kaliteli bir telefon hissiyatı verdiği bir gerçek.
    müzik atmanın neresi sorunlu anlatır mısın iphone'a ?

.Flac mı dinliyorsun O Player Lite gibi bir program ya da en basitinden Bigasoft Audio converter ile Flac'tan Alac (Apple lossless) formatına müzik başına 3 saniye gibi bir zaman ile dönüştürebilirsin?
    Mp3 en basiti. iTunes'a sürükle ve bırak.
    Facetime özelliğini Turkcell'e onay mesajı attıktan sonra her türlü telefonla yapabiliyor olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahst

müzik atmanın neresi sorunlu anlatır mısın iphone'a ?

.Flac mı dinliyorsun O Player Lite gibi bir program ya da en basitinden Bigasoft Audio converter ile Flac'tan Alac (Apple lossless) formatına müzik başına 3 saniye gibi bir zaman ile dönüştürebilirsin?
    Mp3 en basiti. iTunes'a sürükle ve bırak.
    Facetime özelliğini Turkcell'e onay mesajı attıktan sonra her türlü telefonla yapabiliyor olman lazım.

Alıntıları Göster
    Galaxy Note 2'yi öneririm. Bir aya kadar türkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Joe. -- 11 Eylül 2012; 19:56:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Joe.

Galaxy Note 2'yi öneririm. Bir aya kadar türkiyede

Alıntıları Göster
    Sana tavsiyem S3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Sana tavsiyem S3

Alıntıları Göster
    Tabiki S3 olmalı seçimin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachine

Tabiki S3 olmalı seçimin

Alıntıları Göster
    Htc one x diyorum ve gidiyorum efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 11 Eylül 2012; 20:31:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Htc one x diyorum ve gidiyorum efenim.

Alıntıları Göster
    s3 al derim kusura bakmayın one x stabil değil hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

s3 al derim kusura bakmayın one x stabil değil hala.

Alıntıları Göster
    Ben de LG Optimus 4X diyeyim kafan iyice karışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Ben de LG Optimus 4X diyeyim kafan iyice karışsın

Alıntıları Göster
    s3 e bizim burda telefoncular 1900 diyolarlar xperia s de 1600 diyorlar internetten fiyatlara baktım s3 1600 ortalama xperia s ise 1200 bu fiyatlarda bi anormallik yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktemurr

s3 e bizim burda telefoncular 1900 diyolarlar xperia s de 1600 diyorlar internetten fiyatlara baktım s3 1600 ortalama xperia s ise 1200 bu fiyatlarda bi anormallik yokmu ?

Alıntıları Göster
    xperia s 1600 civari 1200e nerde buldun sen :D
  • lg optimus 4x derim bende arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatun23

lg optimus 4x derim bende arkadasim
    bundan önceki telefonum lg idi ondan öncede samsung vardı ikisinde biraz soğuttu samsung eskisi gibi değil değilmi ? bayaa sorunluydu eskiden ondan biraz samsung almaya çekiniyorum
  • quote:

bundan önceki telefonum lg idi ondan öncede samsung vardı ikisinde biraz soğuttu samsung eskisi gibi değil değilmi ? bayaa sorunluydu eskiden ondan biraz samsung almaya çekiniyorum

Alıntıları Göster
    Performans takıntın yoksa, Sony Xperia T'yi bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrasya Kurdu

Performans takıntın yoksa, Sony Xperia T'yi bekle.

Alıntıları Göster
    bide bir şey sorcam s3 dayanıklılık testlerini baktım youtubeden felan telefon yere düşünce kırılıyo gorilla glass 2 dğeilmi bu telefon camının sağlam olması gerekmiyormu ?
  • xperia s alcam karar verdim hepinize teşekkürler xperia kullanıcıları yorum yaparsa memmunlarmı sevinirim

• alabiliyorsanız iphone5 i bekleyin. Açıklanan özellikler gayet iyi.
    Uygulama açısından da çok daha kaliteli uygulamaları olur.
    Performans açısından zaten sıkıntısı olmaz.
    Ama şöyle bir durum var: iphone 4 çıktığında hataları olduğunu söylemişlerdi bunda böyle bir durum olur mu bilmem.
    Olmazsa Galaxy S3'te süper bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

alabiliyorsanız iphone5 i bekleyin. Açıklanan özellikler gayet iyi.
    Uygulama açısından da çok daha kaliteli uygulamaları olur.
    Performans açısından zaten sıkıntısı olmaz.
    Ama şöyle bir durum var: iphone 4 çıktığında hataları olduğunu söylemişlerdi bunda böyle bir durum olur mu bilmem.
    Olmazsa Galaxy S3'te süper bir telefon.
    bence s3 android 4.1 jb yle güzel günler yaşatacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

bence s3 android 4.1 jb yle güzel günler yaşatacak gibi

Alıntıları Göster
    s3 alcaktım çevremden alan biri va rmemnun değil bide telefonun videolarını izledim yere düşünce hemen cam çatlıyo o biraz beni ürküttü teelfonu düşürmem özne gösteririmde 2 yıldır 5800 kullnaıyorum 5-6 kez düşürdüm yeni telefonuda düşürürsem dfiye korkuyorum jelly beanle teelfnun uçacapından haberim var :D

• quote:

s3 alcaktım çevremden alan biri va rmemnun değil bide telefonun videolarını izledim yere düşünce hemen cam çatlıyo o biraz beni ürküttü teelfonu düşürmem özne gösteririmde 2 yıldır 5800 kullnaıyorum 5-6 kez düşürdüm yeni telefonuda düşürürsem dfiye korkuyorum jelly beanle teelfnun uçacapından haberim var :D

Alıntıları Göster
    galaxy s3 aldım 3 gün önce şidilik çok memnunum herkese yardımlarından dolayı teşekür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.