Şimdi Ara

MARKET ALIŞVERİŞLERİNE ve ONLINE ALIŞVERİŞLERE PARA VEREN UYGULAMA: NAKİTUP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
8
Favori
11.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nakitup 2017 yılında kurulmuş, faydalı, ödüllü, benzersiz bir uygulama.

"Zincir marketlerden ve online yaptığınız alışverişler için size para veriyor."

1- Nakitup saygın markalarla ve online mağazalarla anlaşıyor,
    2- Alışveriş yaparsanız markalardan ve online mağazalardan komisyon alıyor,
    3- Bu parayı size veriyor, böylece alışverişiniz daha ucuza geliyor.

Tüm detayları Nakitup uygulamamızda bulabilirsiniz.

Sevdiklerinize haber verin; çünkü Nakitup'ı kullanmayanlar, alışverişlerinden muhtemelen para kaybediyorlar.

Herkese keyifli alışverişler ve bol kazançlar dileriz.

...

Dipnot: Donanımhaber’deki bu konu başlığı altında Nakitup'ın sunduğu en güncel kampanyalar, en pratik bilgiler ve en faydalı detaylar paylaşılacaktır.

Herhangi bir sorunuz veya talebiniz olduğunda, lütfen Donanımhaber üzerinden değil, info@nakitup.com adresi üzerinden veya 08504663254 numaralı Whatsapp mesaj hattımız üzerinden direkt olarak gönderiniz.

MARKET ALIŞVERİŞLERİNE ve ONLINE ALIŞVERİŞLERE PARA VEREN UYGULAMA: NAKİTUP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 30 Ekim 2018; 1:46:47 >

• Tam bir çöp. Akaryakıt için 2 kere yararlanabiliyormuşsunuz gaflette bulundum 50 TL'lik almıştım yükledim %2 mi ne veriyordu e bir hakkım kaldı normalde 200 TL'lik alırım ne olmuş oldu 1 hak kaldı. Uğraşmanıza değmez. Çoğu marka da yok kilidi aç bilmem ne de bilmem ne. Arayüzü çok dandik.
    Zaten canim isterse veririm istemezse vermem demenin özeti bu hocam boşa çabalama! Açık açık yazamiyo gorevli kardesimiz

Bende ugrastim iptal falan etti. Telefonumun menusune girdim. Parmagimla nakitup uygulamasinin uzerine uzun sureli bastim. Yukarda kaldir cikti oraya tasidim. Silindi. Clean masterda kalintilari sildi
  • Tam bir çöp. Akaryakıt için 2 kere yararlanabiliyormuşsunuz gaflette bulundum 50 TL'lik almıştım yükledim %2 mi ne veriyordu e bir hakkım kaldı normalde 200 TL'lik alırım ne olmuş oldu 1 hak kaldı. Uğraşmanıza değmez. Çoğu marka da yok kilidi aç bilmem ne de bilmem ne. Arayüzü çok dandik.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Akaryakıt aldıktan sonra fişinizi çöpe atıp para kazanma fırsatını kaybetmeyin. Akaryakıt kampanyasından kampanya dönemi boyunca 5 kez yararlanılabiliyor. Akaryakıt fişinizi gönderdiğinizde %1 para iadesi kazanıyorsunuz ve kazandığınız para iadesini dilediğiniz ve ihtiyacınız olanı almak için kullanıyorsunuz.

Şu anda uygulamada 400'den fazla kampanya bulunmaktadır ve her geçen gün anlaşma yaptığımız marka ve online siteler arttıkça kampanyaları size sunmaya devam edeceğiz.

Startup bir firmayız ve ara yüzümüz çok yakında değiştiriliyor. Sizlerden gelen istek ve yönlendirmelerle gerekli değişiklikler yapıldı.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
  • Yerimi alayım şurda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakitup

Merhaba,

Akaryakıt aldıktan sonra fişinizi çöpe atıp para kazanma fırsatını kaybetmeyin. Akaryakıt kampanyasından kampanya dönemi boyunca 5 kez yararlanılabiliyor. Akaryakıt fişinizi gönderdiğinizde %1 para iadesi kazanıyorsunuz ve kazandığınız para iadesini dilediğiniz ve ihtiyacınız olanı almak için kullanıyorsunuz.

Şu anda uygulamada 400'den fazla kampanya bulunmaktadır ve her geçen gün anlaşma yaptığımız marka ve online siteler arttıkça kampanyaları size sunmaya devam edeceğiz.

Startup bir firmayız ve ara yüzümüz çok yakında değiştiriliyor. Sizlerden gelen istek ve yönlendirmelerle gerekli değişiklikler yapıldı.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
    Minimum çekme tutarını neden yazmıyorsunuz? Ve referanstan gelecek tutarı boy boy oraya buraya yazmanıza rağmen gelmemesini nasıl açıklayacaksınız? Mesaj attım uygulamadan dönen bile olmadı be. Kurumsallık sıfır. Neyse kaydolacak arkadaşlara başarılar ve sabır diliyorum.

• Ben 1 yıldır kullanıyorum daha 25 lira yapamadım. En son 23 lira oldu bakiyem
    Minimum para çekme 25 tl
    Birde uygulama.çok ağır çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 28 Ekim 2018; 14:4:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kampanyadan kazanımınız 25 TL olduğunda kazandığınız parayı banka hesabınıza transfer edebilirsiniz.
    Sizin referansınız ile kayıt olan ve 7 gün içerisinde fiş gönderip fişi onaylanan arkadaşınızdan 2TL kazanırsınız.
    Eğer arkadaşınız üye olduktan sonra 7 gün içerisinde fiş göndermesi gerekiyor.

Bize 08504663254 numaralı Whatsapp hattından veya info@nakitup.com maili üzerinden kayıtlı telefon numaranızı bildirebilirseniz hemen inceleyip size geri dönüş yapılan mesaj veya maili buradan paylaşabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Merhaba değerli kullanıcımız,
    Yeni kampanyalar eklendikçe kazanma süreniz azalacaktır.

Uygulamamıza sürekli yenilikler getirmekteyiz, bu arada performansı biraz düştü. İlk işimiz yeni arayüzü geliştirip size daha iyi kullanıcı deneyimi yaşatmak olacak. Performansını da en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz.

İlginiz ve sabrınız için teşekkürler.
  • Buraya konu açmanız için ''DONANIMHABER ÖLÜCÜLERİNE ÖZEL'' başlığı altında kampanya yapmanız gerekiyor. Herkese aynı olan bize aynı olamaz.
  • Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakitup ile market alışverişlerinden nasıl para kazanırsınız?

- Öncelikle yapmanız gereken uygulama içerisindeki kampanyaları inceleyiniz.

- Beğendiğiniz marka veya ürünlerin kilidini açınız. (Kilit açma; video izleme, anket cevaplama veya eğlenceli herhangi bir görev olabilir)

- Alışverişinizi yaptıktan sonra eve geldiğinizde ana ekranda bulunan FİŞİNİZİ GÖNDERİN butonuna basınız.

- İkinci aşamada alışveriş yaptığınız mağazayı seçiniz. (Mağaza listede yoksa DİĞER seçeneğini seçebilirsiniz)

- Üçüncü aşamada ürün seçme ekranına geleceksiniz. Bu ekranda daha önce kilidini açtığınız ürünler listelenir (Bu ekrana gelmeden önce fişinizde olan tüm kampanyalı ürünlerin kilidini açtığınızdan emin olunuz.)

- Fişinizde olan kampanyalı ürünün üzerine tıklayınız ve gelen ekranda fişinizde kaç adet kampanyalı ürün olduğunu belirtiniz.(Hatalı miktar belirtirseniz para iadesi alamazsınız)

- Miktar belirttikten sonra BARKODU OKUTUNUZ butonuna basıp açılan ekrandan KAMPANYALI ÜRÜN ÜZERİNDEKİ barkodu okutunuz.

- Sistem otomatik olarak barkodu okuyacak ve ürünü işaretleyecek.

- Fişinizde olan tüm kampanyalı ürünleri yukarıda anlatıldığı gibi işaretleyip ekranın altında aktif olan "Seçilen ürünler için 2. aşamaya geçiniz" butonuna tıklayınız. (Bir fiş sadece bir kez kullanılabildiği için fişinizde olan kampanyalı ürünleri seçip fişinizi tek seferde göndermelisiniz.)

- Artık fişinizin fotoğrafını çekip gönderme aşamasına geldiniz.

- Bu aşamada Fişinizi düz bir zemine koyunuz, üzerinde herhangi bir cisim olmadığından emin olunuz ve Telefonunuzu fişinize PARALEL tutunuz. Fişinizin fotoğrafını çekerken fişinizin kenarlarını ekrandaki TURUNCU çizgilere değecek şekilde hizalayınız. Fişinizin en üst kısmı görünecek şekilde (MAĞAZA ADI) fotoğrafını çekiniz. Fişiniz uzun ise DEVAM butonuna basarak fişinizin kalan kısmını (EN ALT KISIM DAHİL) çekip fişinizi gönderiniz.

- Sistem fişinizi kontrol edecek ve fişinizde kampanyalı ürünün barkodu ve/ya adı yazıyorsa para iadesini otomatik olarak yapacaktır.

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Mağaza içerisinden gönderilen fişler, kırışık, katlı, silik ve üzerinde oynama yapılmış fişler kabul edilmemektedir.

Nakitup ile online alışverişlerinizden nasıl para kazanırsınız?

Tek yapmanız gereken Nakitup uygulamasında MOBİL ALIŞVERİŞ kategorisine tıklamak ve gelen ekrandan alışveriş yapmak istediğiniz mağazayı seçip ALIŞVERİŞ YAP butonuna tıklayarak mağazanın web sitesine cep telefonunuz üzerinden bağlanıp alışverişinizi yapmanız. Eğer Nakitup'ta yazan kurallara uygun alışveriş yaptıysanız, Nakitup o mağazadan para alarak size öder. Alışverişiniz daha da ucuza gelir.

Hangi online mağazaların olduğunu merak edenler için;

- Boyner,
    - Damat Tween,
    - Dekopasaj,
    - D'S Damat,
    - KFC,
    - Mediamarkt,
    - Migros - Sanalmarket,
    - Network,
    - Penti,
    - Soobe,
    - StubHub,
    - Trendyol

Çok yakında aklınıza gelen tüm online mağazaları Nakitup'da görebileceksiniz.

Herkese bol kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 29 Ekim 2018; 22:20:45 >

• Guzel fena degil ama coklu alimlarda diyor sadece 1 adet olmasi kotu en azindan 5 taneye kadar izin verilebilirdi.5 uzerinde 6 7 tanede alinsa 5 adetin para iadesi yapilir yazsa daha iyi olur boyle anlami kalmiyor.Sonucta 5 adet normal bir tuketiciye yonelik bir sayi bu sayi isi degisirse bence cok daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Buraya konu açmanız için ''DONANIMHABER ÖLÜCÜLERİNE ÖZEL'' başlığı altında kampanya yapmanız gerekiyor. Herkese aynı olan bize aynı olamaz.
    Buraya konu açması için yönetime ödeme yapması yeterli, gerisi sen ben aramızda atışıp çenemizi yorarız anca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Buraya konu açması için yönetime ödeme yapması yeterli, gerisi sen ben aramızda atışıp çenemizi yorarız anca...

Alıntıları Göster
    Ne hikmetse foruma reklam verenler kampanya yapamıyor. Reklam vermeyenler coşturuyor ama konuları siliniyor.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizin her zaman ihtiyacınız kadar satın aldığınız marka ve ürünler için kampanya yaratmak önceliğimiz olduğundan, size her zaman para kazandıracak kampanyalar oluşturmayı istiyoruz. Kampanyalı üründen 1 adet almış olsanız bile size para kazandırmak önceliğimiz.

Bazı markalar sadece 1 adet için para iadesi yaparken, çoklu alımlar için de para iadesi yapan markalar bulunmaktadır.
    Dondurma için 3 adete kadar para iadesi verilirken, atıştırmalık ürününe 2 adet için para iadesi yapılmaktadır.

Çoklu alımlara para iadesi marka ve ürüne göre değişkenlik gösteriyor. Çoklu alım için para iadesi kararını markalar vermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 28 Ekim 2018; 16:41:51 >
  • quote:

Yada donanım haber ref i çaktırmadan geçirmesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakitup kullanıcısına yanıt
    Değerli kullanıcılarımız,

Alışveriş yaptınız ve aldığınız ürünlerde kampanya var mı?
    Yüzlerce kampanyaya tek tek bakmak yerine ana ekranın sol üst köşesinde arama butonuna basınız, gelen ekranda dilerseniz markanın adını yazıp yada ürünün üzerindeki barkodu okutup kampanyayı aratabilirsiniz. Sistem otomatik olarak size kampanyayı getirecektir.

Kampanya ekrana geldiğinde üzerine tıklayınız ve kampanyanın kilidini açınız. Fişinizde bulunan tüm kampanyaların kilidini açtığınızdan emin olduktan sonra fişinizi gönderme aşamasına geçmenizi tavsiye ederiz.

Uygulamada bulunan onlarca kampanyanın kilidini açtınız ve fiş gönderirken ürünü bulmakta zorlanıyor musunuz?
    Ürün seçim ekranının üst kısmında bulunan arama seçeneğiniz kullanarak kilidini açtığınız ürünün barkodunu okutursanız kampanyayı hızlıca bulabilirsiniz.

Bu ekranda ayrıca barkodunu okuttuğunuz ürünün kilidini kaldırmamışsanız kilidini kaldırıp fiş gönderme aşamasına tekrar gelebilirsiniz.

Herkese bol kazançlar.

• Nakitup kullanıcısına yanıt
    Değerli kullanıcılarımız,

Sistemimiz fişleri otomatik olarak kontrol etmektedir ve bir mağazadan aynı gün tarihli birden fazla fiş gönderildiğinde (3. fiş gönderiminden sonra) sistem uyarı verir ve sizin kullanıcınız ile gönderilecek olan tüm fişler otomatik onay prosesinden sistem tarafından çıkarılır. Ayrıca tanımlı olan kullanıcınız otomatik olarak sistem tarafından blokajlanır.

Sistem ikinci bir kontrol olarak sizin referansınız ile üye olmuş tüm kullanıcıları kontrol eder. Referanslarınızın gönderdiği fişler ayrıca kontrol edilip değerlendirilmeye alınır. Eğer referanslarınızdan herhangi biri sizin telefonunuz ile uygulamaya giriş yapmışsa bu kullanıcı da blokajlanır.

Gönderdiğiniz bir fişte 20 veya 30 ve hatta 40 kampanyalı ürün olsa bile sistem fişinizi kontrol eder ve fişinizi onaylar. Fakat aynı gün içerisinde aynı mağazaya ait birden fazla fiş gönderimi sistem tarafından kabul edilmemektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Herkese bol kazançlar.

• quote:

Mahmud yonetim iyice isi paraya cevirdi burasi sicak firsatlar degil reklam alani oldu bizim saglam oluculer olarak orgutlenmemiz lazim ceykalda onculugunde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp gibi çöp uygulama. Madem amacınız fiş üzerinden iade gönderilen geçerli fişlerin tamamına iade yapın. Aynı gün içerisinde aynı mağazadan birden çok fiş atamıyormuşuz. Zaman kaybettiğinize değmez. Bulaşmayın kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.