< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 30 Ekim 2018; 1:46:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 30 Ekim 2018; 1:46:47 > |
Buraya konu açması için yönetime ödeme yapması yeterli, gerisi sen ben aramızda atışıp çenemizi yorarız anca...
|
Tam bir çöp. Akaryakıt için 2 kere yararlanabiliyormuşsunuz gaflette bulundum 50 TL'lik almıştım yükledim %2 mi ne veriyordu e bir hakkım kaldı normalde 200 TL'lik alırım ne olmuş oldu 1 hak kaldı. Uğraşmanıza değmez. Çoğu marka da yok kilidi aç bilmem ne de bilmem ne. Arayüzü çok dandik.
|
Ne hikmetse foruma reklam verenler kampanya yapamıyor. Reklam vermeyenler coşturuyor ama konuları siliniyor.
|
Minimum çekme tutarını neden yazmıyorsunuz? Ve referanstan gelecek tutarı boy boy oraya buraya yazmanıza rağmen gelmemesini nasıl açıklayacaksınız? Mesaj attım uygulamadan dönen bile olmadı be. Kurumsallık sıfır. Neyse kaydolacak arkadaşlara başarılar ve sabır diliyorum.
|
Buraya konu açmanız için ''DONANIMHABER ÖLÜCÜLERİNE ÖZEL'' başlığı altında kampanya yapmanız gerekiyor. Herkese aynı olan bize aynı olamaz.
|
Yada donanım haber ref i çaktırmadan geçirmesi lazım.
|
Mahmud yonetim iyice isi paraya cevirdi burasi sicak firsatlar degil reklam alani oldu bizim saglam oluculer olarak orgutlenmemiz lazim ceykalda onculugunde
|
Adamlar çoktan Meksika sınırını geçti. Fakat konunun hala burada olması ilginç. Yönetimle duygusal bağ oluşmuştur belki de.
|
Zaten canim isterse veririm istemezse vermem demenin özeti bu hocam boşa çabalama! Açık açık yazamiyo gorevli kardesimiz
Bende ugrastim iptal falan etti. Telefonumun menusune girdim. Parmagimla nakitup uygulamasinin uzerine uzun sureli bastim. Yukarda kaldir cikti oraya tasidim. Silindi. Clean masterda kalintilari sildi |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 28 Ekim 2018; 14:4:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 29 Ekim 2018; 22:20:45 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakitup -- 28 Ekim 2018; 16:41:51 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |