Şimdi Ara

market indiriyor diyor ama indirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem galaxy tab.de hem galaxy pro cep telefonumda marketten bir sey indirince indirmeye basliyor ve oyle kaliyor. Surekli indiriyormus gibi gozukuyor. 3.1.5 surumunu sildim 3.1.3yukledim yine ayni. İlk surume dondum yine ayni. Nasil cozebilirim bu isi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

Hem galaxy tab.de hem galaxy pro cep telefonumda marketten bir sey indirince indirmeye basliyor ve oyle kaliyor. Surekli indiriyormus gibi gozukuyor. 3.1.5 surumunu sildim 3.1.3yukledim yine ayni. İlk surume dondum yine ayni. Nasil cozebilirim bu isi?

bu sorun bendede çıktı lütfen yardım
  • ayni sorun bende de var. rom yuklerken karsilastim. ilk once wifi bagli gozukuyor ama data iletisimi yapmiyordu. ust uste rom kur rom sil yaparak bi sekidle o sorundan kurtuldum ama bu sorundan kurtulamiyorum. miui cynogen virtuous sensless romeo romlarini denedim sonuc ayni. marketi silip yukledim sonuc ayni. calisan haldeki yedegime dondum yine sorun duzelmedi.
  • deli olmak isten degil gs2 kullaniyorum indiriyor diyor oyle kaliyor ne yapacaz
  • Tam şu an bu sorunla cebelleşiyordum, özellikle belirtmem gereken şey bende Mobil Internet ile her şey gayet güzel inerken Wi-Fi 'da iniyormuş gibi gözüktüğü halde inmiyordu uygulamalar, siz de öncelikle bu sorunun Wi-Fi 'a özgü olup olmadığını kontrol edin derim. Eğer benimki gibi Wi-Fi 'a özgüyse sorununuz, benim yaptığım şeyhttp://www.mediafire.com/?p1i33i1xbmk8fjf adresinden 3.3.12 sürümlü Market 'i indirip kurduktan sonra telefonu PC 'ye bağlatıp HTC SYNC 'ı seçmek oldu, sonrasında tuhaf bir şekilde düzeldi problem
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. 3 gün uğraşlarımın sonucunda olayı çözdüm en azından benım için. umarım size de faydalı olur.
    eğer mobil şebekeden download yapıyorsanız ve wireless de sörf yapıp sadece marketten indiriliyor kısmında kalıyorsanız kesinlikle telefonunuzla boşuna uğraşmayın. telefonunuzda hiç problem yok. problem telefon ile modem arasındaki internet güvenlik protokolünde hiç bosuna telefonla ugraşmayın arkadaşlar....

Ben sorunu şöyle çözdüm.Benim Modemimde Wi-Fi Korumalı Kurma modu bulunuyor. modeminizi sıfırdan fabrika ayarlarına dönün ve elle yapılandırma yapmayın Wi-Fi Korumalı Kurma modu varsa bu modda yoksa otomatik yapılandırma yapın sorun inşallah düzelecektir. Umarım faydalı olur arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.