Şimdi Ara

Marketplace'de olmayan oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox one yeni aldım. Ve eskiden hep oynamak istediğim bir xbox 360 oyunu vardı " The darkness" oyun geriye uyumluluk ile geldi. Fakat storeda ben ürünü göremiyorum. Gerek pcden gerek xboxdan baktığımda. Google'a yazdığımda ise 20 dolar fiyatlı olarak marketplace sayfası çıkıyor. Ama satın almak için xbox'umdan girdiğimde storeda ürün gözükmüyor, sebebi ne olabilir acaba ?

• Xbox 360 TR store da satılmadığı için alıp oynayamazsın. Kutulu sürümünü bulman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Oyunu kutulu olarak bulmak çok zor hocam çok eski bir oyun. Sadece bu oyunu oynamak için US hesabı açabilir miyim Türkiye'den?

• kartalım kullanıcısına yanıt
    Hesap açsan bile alamıyorsun bölge engeli var VPN bile işe yaramıyor. Tek çare USA da yaşayan birini bulmak ve ondan sana almasını rica etmek. Forumda bir arkadaş yapmıştı bunu.

• Aşağıdaki adrese xbox live hesabınız ile girerek, ülke bölümünü ABD olarak seçin. Şehir olarak Alaska, posta kodu olarak 99506 yazıp kayıt edin.
    https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&checkda=1&ct=1598722671&rver=7.0.6738.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-silent-signin%3Fru%3Dhttps%253A%252F%252Faccount.microsoft.com%252Fprofile%252F&lc=1033&id=292666

Daha sonra yine aşağıdaki adrese login olup oyunu hesabınıza tanımlı olan kredi kartınız ile satın alabilirsiniz. Girişte sizi Türkiye marketine yönlendirmek isterse kabul etmeyin ve USA marketinde kalın. USA market açılmaz ise sayfanın sonunda en soldan market bölgesini USA yapabilirsiniz.

Bu sayede VPN kullanmadan bir çok oyun aldım.

Marketplace'de olmayan oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Ağustos 2020; 20:39:7 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, hesabım sonra tekrar Tr hesabı olarak kalır değişmez değil mi?

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

Teşekkür ederim hocam, hesabım sonra tekrar Tr hesabı olarak kalır değişmez değil mi?
    Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra, ilk verdiğim adresten ülke kısmını Türkiye ve adresi Türkiye'den bir adres yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra, ilk verdiğim adresten ülke kısmını Türkiye ve adresi Türkiye'den bir adres yapmanız gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Çok saolun hocam, son olarak bir soru daha sorsam acaba ülkeyi Rusya VS başka biryer yaparak da aynı şekilde kullanabilir miyim? Oralarda fiyat biraz daha uygun da

• kartalım kullanıcısına yanıt
    USA dışında diğer bölgeleri hiç denemedim, o yüzden kesin bir şey diyemiyorum. Deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.