< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marketyo 150/40 TL ve ilk sipariş 150/30 TL birleşiyor [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Hakaret ettiğin yerleri editle hocam da ceza alma boş yere.
Bana Show marketten iki sipariş teslim edildi. Markette ki görevli bir kaç eksik ürün için aradı baktım sepet aşağı doğru gidiyor bazı ürünleri artırmasını istedim o şekilde dengeledik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.orayı yıkarlar
Kardeş yıkamadınız hâla
2x 4.5 litre yağ
2x 5litre yağ
120tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayni durumdayim. Yarin yag ucuzlarsa cok fena patlariz. Gerci memlekette bir seyin ucuzladigini gormedim hic ama yine de umut dunyasi iste
neden patlayalım ki, alışveriş başına 70 lira kar ettik zaten:) ayrıca düşmez hocam
quote:
Orijinalden alıntı: lazz48
Ayni durumdayim. Yarin yag ucuzlarsa cok fena patlariz. Gerci memlekette bir seyin ucuzladigini gormedim hic ama yine de umut dunyasi isteYag fiyatlari dusmeyecek. Bu sene rekolte cok dusuk aycicegi yok denecek kadar az. Fiyatlar artacak iyice.
Ayrica yerli urun olmadigindan ithale yonelecek firmalar, doviz kurlari da yuksek oldugu icin (daha dogrusu tl yerlerde surundugu icin) ithal mallar da pahaliya gelecek ve yag fiyatlari yine artacak.
Patlariz derken evde koyacak yer kalmiyor hanim yakinda eve almayacak market siparislerini o manada dedim yoksa ucuz bulduk mu aliyoruz her turlu
faydalandık teşekkürler
-
siz koyacak yer bulamazsanız 40 liradan alırım hepsini , tamamen sizi düşünüyorum:)
Teşekkürler,faydalandık.
-
Hocam her 150 ve üzerinde hizmet bedeli almıyor
-
Arkadaşlar ben ayçiçek yağından 6 litreden fazla ekletmiyor sizler nasıl üçer dörder tane alabiliyorsunuz? Marketten markete mi değişiyor bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
195 üzeri yap
-
Başgimpadan 3.1 kilo et aldım 127,80tl ödedim. Teslimat yarın bakalım inş gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni195 üzeri yap
oyleymış sonradan uğrasınca oldu teşekkürler onceden kartla odeme vardı şimdi kapıda nakit yada kart odemesi var ilginç
-
Çekkazan ile aynı anda hem omo hemde kiri kampanyasına katılabilir miyiz bilen var mı
-
Haber verdiğiniz için teşekkürler faydalandık bakalım sabah gelicek :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X