Hayırlı olsun marmara benim birinci öğretim burdan kayıt işlemleri,üniversite hakkında vb. konuşabiliriz. Herkese hayırlı olsun .
quote:Orijinalden alıntı: jaywalker78ben varım.Alıntıları Göster ben de varım marmara 1.öğretim ayın 5i yazıyor kayıt. yurt başvuruları ne zaman?
quote:Orijinalden alıntı: avukatolucambenben de varım marmara 1.öğretim ayın 5i yazıyor kayıt. yurt başvuruları ne zaman?Alıntıları Göster benim de 1. öğretim.
quote:Orijinalden alıntı: jasmine09ben de varim 1.öğretim. aynen 5 i yazıyor.kayıtlar tek gün oluyor herhalde. ön kayıtlar ne zaman bilen var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: grinch1905Bende varım 1.öğretim1.öğretim benmde bu arada herkese hayırlı olsun.
Ben de 2.ogretim ama duzgun bi vatsap grubu acsak fena olmaz ya da acilmis grup varsa birisi ulasabilir mi bana?
quote:Orijinalden alıntı: cemiyette pistimBen de 2.ogretim ama duzgun bi vatsap grubu acsak fena olmaz ya da acilmis grup varsa birisi ulasabilir mi bana?Arkadaşlar ön kayıt ne zaman hakkında bilginiz var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: bykkas Arkadaşlar ön kayıt ne zaman hakkında bilginiz var mı ? Bu gün olması lazım ama hala aktif olmadı link. Ben de onu bekliyorum. Niye bu kadar bekletiyorlarsa artık?
Marmara Hukuk kazanan arkadaşlarım bana numaralarınızı pmden yollarsanız grup açabilirim..Ben de bu sene kazandım
quote:Orijinalden alıntı: KežmanMarmara Hukuk kazanan arkadaşlarım bana numaralarınızı pmden yollarsanız grup açabilirim..Ben de bu sene kazandımlink 18 ağustosta aktif olacak diye duydum.
quote:Orijinalden alıntı: chapuling123 link 18 ağustosta aktif olacak diye duydum. kendi sitesinde ağustos yazıyor.
quote:Orijinalden alıntı: bykkasquote:Orijinalden alıntı: chapuling123 link 18 ağustosta aktif olacak diye duydum. kendi sitesinde ağustos yazıyor.Alıntıları Göster matematik geometri netleriniz kaç acaba ?