Şimdi Ara

marmara hukuk vs anadolu üni hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim tm2 sıralamam 8400. en başa istanbul hukuk yazıcam 2.ci sıraya ne yazsam karar veremiyorum.

marmara hukuk un eğitim kalitesi iyidir ama okul hakkında bazı kötü şeyler duydum. herkes asosyalmiş, sosyal imkan yokmuş. bide istanbula gitmek zorunda kalıcam yurtta kalıcam zorluk çekicem yani değer mi bilmiyorum. ben bursada oturuyorum. yada anadolu üni yazsam onun kampüsü, sosyal imkanları daha iyiymiş. ama marmara tutarken anadolu ünivetsitesini öne yazmak nasıl olur bilemedim. bana yardımcı olun sizce hangisi daha iyidir? :(

• yorumu olan kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodion Romanovic

Okulumun (Marmara'nın) eğitim kalitesi hakkında şüpheniz olmasın. Hukuk fakülteleri arasında ilk 3'e girer. Ama gel gelelim sosyal imkan meselesine, neredeyse hiçbir faaliyet yoktur. Sözlüklerde bizim okulun sosyal etkinlikleri hakkında yorumlar yazar işte o yorumlara tamamıyla katılıyorum. Ama ben olsam, ki öyle de yaptım, sosyal faaliyet meselesine bakmazdım. Nasılsa arkadaş bulur gezerim istediğim yeri, bunu da yaptım zaten.

hiç mi sosyallik yok neden öyle ki çok saçma :/ marmara üniversitesi gibi bi okulda etkinlikler çok olmalıydı..

çok mu sıkıcı oluyo yani? ama siz memnun gözüküyosunuz anladığım kadarıyla

• Kampüsü iyi diye Eskişehir'e mi gidilir yahu.

Tavsiyem,
    1-Marmara
    2-9 Eylül
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21

Kampüsü iyi diye Eskişehir'e mi gidilir yahu.

Tavsiyem,
    1-Marmara
    2-9 Eylül
    marmara eğitim fakülteside ıssızmı ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipponoes -- 29 Temmuz 2012; 3:15:23 >
  • oluyorsa düşünmeden marmara kalite tesadüf değildir tabikide bu anadolu kotu demıyorum orası da cok iyi ama marmara
  • sosyal olarak iyi değil diye bir fakülteden vazgeçme. istanbuldaki ölü bir fakülte bile istanbulda olduğu için sosyal olarak kat kat iyidir
  • Herkesin hukuk hayali mermara, anadolu nerden çıktı yahu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.