Şimdi Ara

marmara iktisat tasınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marmara üni iktisat bölümü göztepe kampüsünde su an. önümüzdeki 4 yıl içinde tasınma gibi bi ihtimali var mıdır bilgisi olan varsa söyleyebilir mi:)

• Öyle bir ihtimal yok binası yeni yapıldı zaten.. 10 yıl sonra Göztepe kampüsü ve diğer kampüsler Maltepe Kampüsünde toplanacak
  • çok teşekkür ederim çok iyi oldu bilgi:)
  • merhaba.ben bu sene üni. tercihi yapıcam ama cok kararsız kaldım.marmara üni. iibf bölümleriyle özel okullarda 2 yıllık sağlık bölümlerinin arasında çok ama çok kararsızım.22 yasındayım bayağı zaman kaybettim yaşıtlarıma göre marmarayı seçsem cok mu zordur 4 senede bitirebilir miyim?marmaradan mezun olmak iyidir bir yerlere gelirsin diyorlar. sağlık bölümlerinde de 2 sene sonra işin hazı işsiz kalmazsın diyorlar.bu konularda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • hs11 H kullanıcısına yanıt
    Ama sağlık bölümleri iş imkanı açısından 2 yıllık bile olsa daha avantajlı.. Yerinde olsam onu seçerdim yaş faktörünü de göz önüne alırsak..
  • hs11 H kullanıcısına yanıt
    benim düşünceme göre de saglık her turlu daha avantajlı daha doğrusu zaman acısından seni daha önce iş hayatına yönlendirir ve zaman kaybı oluşturmaz, iibf-işletmelerde iyicene gelişebilmen içinçok daha fazla zamana ihtiyacın olur ve iş hayatına geç atılma riskin olur. saglık bu yonuyle bi adım önde bence:)
  • Sağlık herzaman öndedir iş imkanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.