Marmara üniversitesin açıkladığı kayıt tarihlerinde mühendislik fakültesinin 2 eylül olarak gösteriyordu Yanlız ben ön kayıt yaptırdıktan sonra kayıt tarihi 31 ağustos olarak gösteriyor aynı sorunu yaşayan varsa cevaplaya bilirmi?????
Aynen ya hangisine davrancaz şimdi biz ?
quote:
Orijinalden alıntı: qraff
Aynen ya hangisine davrancaz şimdi biz ?
Bu sabah görüştüm sistemde hata oluşmuş herkesin 31 görünüyormuş daha önce verilen çizelgede verilen tarihlere göre kayıtlar yapılacakmış
evet dün aynı hatayla bende karşılaştım.Yani kesin olarak mühendislik fakültesi 2 eylülde kayıda gidiyor öyle değilmi?
Bir de nüfus cüzdanı örneğini nereden çıkarttınız ? Nüfus müdürlüğüne gittiğimde öyle bir belge çıkarmıyoruz onu muhtar çıkarıyor dedi.Muhtarın çıkardığı belgeyi üniversite ne yapsın
Katkı payının ödenmesi ile ilgili banka dekontu (Katkı kredisine başvuran öğrenciler hariç)
Bu olay hakkında bilgi verebilecek var mı ? Şimdi ben katkı kredisi için başvuru yaptım harç yatırmayacak mıyım ? Bir de yatırmam gerekiyorsa hangi bankaya yatıracağım ?
quote:
Orijinalden alıntı: injection
Katkı payının ödenmesi ile ilgili banka dekontu (Katkı kredisine başvuran öğrenciler hariç)
Bu olay hakkında bilgi verebilecek var mı ? Şimdi ben katkı kredisi için başvuru yaptım harç yatırmayacak mıyım ? Bir de yatırmam gerekiyorsa hangi bankaya yatıracağım ?
ya okuda benımde bilgim yok tam olark ama ark ogrendıgım kadarıyla sımdı yatırılıyormus eger cıkarsa para geri ıyade yapılıyormus bir kısmıda kayıt gunune kadar bellı olur kıme cıkıp kıme cıkmadıgı tam bellı degıl bu arada bende basvurdum bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
ön kayıt her okulda yok mu ankara üni. nin sitesinde öyle birşey yazmıyor
O kayıt tarihini düzelttiler tekrar gir önkayıt yaptıgın yere bak resminin altına 2eylül oldugunu göreceksin Bende tef liyim bende 2eylülde yaptırcaktım kayıt fakat 31ağustos yazıyordu onu düzelttiler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme