Bildirim
marmara mekatronik
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Elektrik makine karışımı bir bölüm. Ama her ünide iki yıllığı olduğu için her yıl yüzlerce mezun veriyorlardır. Sırasan bir üniden mezun olursan, işçi muamelesi görürsün. Ama yoldız teknik ve benzeri ünilerden mezun olursan, aç kalmazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıldız teknikten sonra marmara var 4 yıllık sence sıkıntı olur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: iLaichzeit
Elektrik makine karışımı bir bölüm. Ama her ünide iki yıllığı olduğu için her yıl yüzlerce mezun veriyorlardır. Sırasan bir üniden mezun olursan, işçi muamelesi görürsün. Ama yoldız teknik ve benzeri ünilerden mezun olursan, aç kalmazsın
Marmara sıradan gelmedi bana açıkçası .
Marmarayı sıradan görmemek lazım -
Mekatronikin ismi cok cool lan.
- ne okuyon ?
+ mekatronik
- aman tanrimmmm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cr7cr76161
yıldız teknikten sonra marmara var 4 yıllık sence sıkıntı olur mu
4 yıllık derken? Mühendisliğinden mi bahsediyorsun sen?
quote:
Orijinalden alıntı: Armityle
quote:
Orijinalden alıntı: iLaichzeit
Marmara sıradan gelmedi bana açıkçası .
Zaten sıradan demedim ki. İyi üniversiteden mezun olman gerekiyor, sıradan bi üniden mezun olursan işin zor diyorum. Marmara iyi üni olabilir . Marmarayı Bilmediğim için yorum yapmadım onun hakkında.
evet mühendislik 31.000 den alıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: cr7cr76161
evet mühendislik 31.000 den alıyo
Pardon ben 2 yıllık sandım. Mühendislikse, hiç düşünmeden git. Açıkta kalmazsın. Tabi sırf okudum diye okumayacaksın. İşi öğreneceksin. Türkiyede yeni yeni oluşan mesleklerden biri. Fazla ilgi yok ama işini iyi yaparsan havada kaparlar seni. Dilini geliştirirsen, yurt dışında daha çok iş imkanı var bu meslekte. Parayı kırarsın yurt dışında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X