Her bölümden ders alinca ne oluyor anlamadim. Her alana yönelebilirsin diyolar ama cok zor gözüküyor okuyan var mi bunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mekatronik???
-
-
önce eem okuyup üstüne mekatronik yl yapmak daha güzel olur. Bence yazılım kontenjanlar ötürü şişecek ama robotiğe yatırım yapan kazanacak. Bunun en esaslı yolu elektronik okuyup üstüne mekatronik ya da robotik yl patlatmaktır tabi yurtdışı.
-
Lisans olarak okunmasi bana da sacma geldi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam robotik'te hayat var. Göreceksiniz yazılım şişsecek geleceğin makinası robotik. ROBOTİK ROBOTİK ROBOTİK ROBOTİK (olmadı gemi inşa)
-
İtü kontrol otomasyonu robotik otonom sistemler yapmışlar okunur mu
Mekatronik robototik otomasyon
Bunların hepsi neredeyse aynı bölümler
İsme takılmamak gerekli
Eğer iyi bi ünide geliyorlarsa okunur bunlar
Yani temel mühendislik de okumak istiyordum itu ehb gibi ama gelmiyor yüksek ihtimal. Bogazici makine de düşünmüyor değilim
Sıralama kaç hocam
Boun makine de olabilir
İTÜ Kom da güzeldir
3730 hocam boun makina ile itu kom arası tercih yapmam gerekiyor. Elektronik mekanikten çok daha ilgimi çekiyor ama bogazici olması ve temel mühendislik olması yüzünden düşünüyorum
İTÜ ehm nin de aslında gelme ihtimali var
Zor bir tercih
Ama bence ikisi de pişman etmez
Evet hocam itu ehmyi ikisinden uste yazacağım ama -20 kontenjan azalttiklarindan geleceğini sanmıyorum
Çok yanlis dusunuyorsun hocam, mekatronikle otomasyonun neredeyse alakası yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öğretim üyelerine yaptıkları yl ya da doktoralarına bakmak lazım. İTÜ gibi bir kurumdan beklemem ama kalifiye adam açığı var. Sonuçta robotik bölümü geleceğin mesleğidir.
-
Yıldızda okumayacaksan onun yerine makine daha mantikli
Yıldızda kom un ardina mekatronik yazdim ama gazi eem ile degistirmeli miyim bilmiyorum
-
Upp cok acil mekatronik mühendisi lazim
Buyrun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X