Şimdi Ara

Marmara mı Ege mi? ( İletişim Fakültesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan bazı arkadaşlarla da konuştum sağolsunlar, yardımcı oldular. Hem Marmara hem Ege de okuyanlar.
    Fakat aklıma para konusu takılmaya başladı. İstanbulda yaşayan arkadaşlar; benim kampüs Nişantaşındaymış. Tabii ki orda takılmayı düşünmüyorum. En yakın Beşiktaş ve Taksim. Buralar maddi açıdan zorlar mı? Aylık 800 ila 1 milyar arası para yeterli olur mu? Ayrıca alkol ve sigara paralarıda var maalesef. Gezmeyi, eğlenmeyi sevdiğimden mekanlarda falan para yemekten korkuyorum.

İzmir ise daha sıcak, daha ılımlı geliyor. İzmirde okuyan arkadaşların da görüşleri önemli.

Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü.

• quote:

Beşiktaş ve Taksim. Buralar maddi açıdan zorlar mı?

Maddi açıdan öyle zorlar ki... Allah kimseyi oralara düşürmesin.
  • Kardeş sen ortamını değil, eğitimini araştır. Nişantaşı'nda okuyup orda bir şeyler yiyip içmeden de evine dönebilirsin. Hangisi senin ilerdeki hayatın için cazipse onu seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Kardeş sen ortamını değil, eğitimini araştır. Nişantaşı'nda okuyup orda bir şeyler yiyip içmeden de evine dönebilirsin. Hangisi senin ilerdeki hayatın için cazipse onu seç.

Dostum eğitim olarak yakınlar zaten. Marmara da hazırlık var, ingilizce konusunda biraz daha cazip duruyor. Fakat Marmarayı yeri, binası vb. açısından eleştirenlerde çok. Ege'nin İletişimi ise konum olarak gayet iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Forumdan bazı arkadaşlarla da konuştum sağolsunlar, yardımcı oldular. Hem Marmara hem Ege de okuyanlar.
    Fakat aklıma para konusu takılmaya başladı. İstanbulda yaşayan arkadaşlar; benim kampüs Nişantaşındaymış. Tabii ki orda takılmayı düşünmüyorum. En yakın Beşiktaş ve Taksim. Buralar maddi açıdan zorlar mı? Aylık 800 ila 1 milyar arası para yeterli olur mu? Ayrıca alkol ve sigara paralarıda var maalesef. Gezmeyi, eğlenmeyi sevdiğimden mekanlarda falan para yemekten korkuyorum.

İzmir ise daha sıcak, daha ılımlı geliyor. İzmirde okuyan arkadaşların da görüşleri önemli.

Ne yapacağıma karar veremedim bir türlü.

hocam o sana bağlı 7 liraya da sigara var 4.50 yede sigara var. 50 lik bira 2.50 yede var nevizadeye gidersen 70 lik 7 tl. 50 kuruşa çay içersin yapıkredinin karşısında taksimde .. eğer gidersen 3 lirayada içersin . sana kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.