Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese tercih döneminde başarılar diliyorum hepiniz için hayırlısı olsun. Siz değerli ve bu konuda tecrubeli arkadaşlara sorularım olacak ilgileneceğinizi umuyorum. Söz 2 öğrencisiyim sıralamam 23 bin kafam karışık marmara radyo sinema tv ve daha küçük şehirlerdeki (balıkesir sakarya afyon) sosyal bilgiler arasında kaldım.birde istanbul coğrafya yazsam gelir mi 19.800le almış. Daha başka önerileriniz varsa da dinlemek isterim.şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..
RST
Sosyal bilgiler öğretmenlerinin türkiyede iş bulması gerçekten çok zor.Mezun çok işe alım yok.Coğrafya belki olabilir.
RST'nin çalışma ortamıda yukarıdakilere nazaran daha güzeldir:)
Bende marmaradayım gel beklerim:D
Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum.Benim de hayalimde Marmarada okumak var marmarayı seçmem için bir çok etken var. Bursada ikamet ediyorum anne tarafından tüm akrabalarım istanbulda en yakın arkadaşlarım istanbulda okuyor ama mezuniyet sonrası iş imkanı beni korkutuyor.Öğretmenlik daha garanti gibi geliyor.Teyzemde iletişim mezunu bi kanalda yönetmen ama genede gelecek kaygısı karar veremiyorum.